Yabancı kariyerli hoca istemeyi biz de biliyoruz da öyle biri zaten böyle şaibeli kirli bir lige, astronomik rakamlar vermediğiniz sürece gelmez.Bizim de durumumuz belli.
Ligi bilen, şampiyonluk yaşamış ve bizden çıkmış biri daha iyi alternatifi olmadığı sürece yüksek sesle Okan diyorum

Ne okani yaw hoca istiyorsaniz karagümrükün hocasini alalim, herif yardimci td olarak alanyaya geldi adamlar makine gibi futbol oynadi ,ordan gidince alanya düsüse gecti, simdi karagümrük bilmem kac eksikle bize karsi oynadi hic siritmadi, daha bu italyan hoca kac hafta önce geldiki karagümrüke? Demek ki gercek bir td sen 3 veya 4 sene sistem aramana gerek yokmus

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı kariyerli hoca istemeyi biz de biliyoruz da öyle biri zaten böyle şaibeli kirli bir lige, astronomik rakamlar vermediğiniz sürece gelmez.Bizim de durumumuz belli.
Ligi bilen, şampiyonluk yaşamış ve bizden çıkmış biri daha iyi alternatifi olmadığı sürece yüksek sesle Okan diyorum

renktaş bu adam haftalar önce galibiyet alamayıp kaçtı gitti

neyin övgüsünü yapıyoruz anlamadım

mesele şampiyonluksa terimin 8 tane var zaten

okanın oynattığı top da ligde bir boka benzemiyordu zaten

Okan mokanla bu iş olmaz derwall gibi devrim yapacak bir yabancı antrenör bu ligde şumudika başarılı olabiliyor ise Galatasaray gibi bir kulübün başında orta düzey bir yabancı antrenör bile yeterki olur( olmaması için en buyuk düşman ve zorluk taraftar olur)

Kesinlikle katılıyorum piyada teknik adam kaynıyor ve en önemlisi iyi bir teknik ekip lazım. Okan gelse 2 kötü sonuç alsa geçmişi yüzüne vurulacak. Devrim yapmasa bile kadro seviyesini yıllar yıllar yukarı çekecek futbol ve futbolcudan anlayan hoca lazım. Okan da gergin bi adam zaten. Bize daha farklı bi td lazım

Geri
Üst Alt