- 1 Haziran 2015
- 24.821
- 17.512
- 1.998
arda td olmalı
emre ve sergen ile baş edecektir.
emre ve sergen ile baş edecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim gittiği gibi Arda'da gider. Terim torpili.Ardayi başaktan dehledigi icin Arda lobisi işe çomak sokabilir. Nasil bir çıkmazın içine girdik cildiracagim.
Iste bunların topluca gitmeleri lazim. Bu ayaklardan biri bile kalsa sikinti.Yönetim gittiği gibi Arda'da gider. Terim torpili.
Ardayi başaktan dehledigi icin Arda lobisi işe çomak sokabilir. Nasil bir çıkmazın içine girdik cildiracagim.
Bence bu saatten sonra yönetimin şansı kalmadı. Yeni gelecek yönetimin tavrı çok önemli. Terim de Terim diye diretmezler inşallah. Bilmiyorum Terim karşıtı bir aday var mıdır?Iste bunların topluca gitmeleri lazim. Bu ayaklardan biri bile kalsa sikinti.
Arda her üc mac da bir cezali duruma düser , ya hakeme küfür eder yada yakasina yapisir, arda dan td olmaz, belki iyi cevre yaptiysa avrupada ancak bir sportif direktör olur onuda iyi yapamaz gibi geliyor bana.arda okan'dan iyi hoca olur diyorum.
next ft arda'dır.
Valla iste o yuzden secimden once terimden kurtulmamız hayati önem taşıyor. Ama ne mustafa cengiz giderayak terimi gönderip tepki almak ister ne de yeni yönetimler gelir gelmez terimi gönderip tepki almak ister. Mustafa Cengiz secimi kazanırsa bir ihtimal sezon sonunda terimi gönderebilir. Yonetim değişirse gelecek sezon da boku yedik demektir. Tabi terimin bizleri şaşırtıp kendisinin bırakması en iyi senaryo olur lakin buna milyonda bir ihtimal bile vermiyorum. O yuzden uzun lafın kısası bir muddet daha sürünmeye devam.Bence bu saatten sonra yönetimin şansı kalmadı. Yeni gelecek yönetimin tavrı çok önemli. Terim de Terim diye diretmezler inşallah. Bilmiyorum Terim karşıtı bir aday var mıdır?
yapmaz, sever okan'ı. aynı zamanda saha dışında da rezil fener'i bizle aynı puanda tutabilen beleşoğlu gibi bir karaktere ihtiyaç var, terim de onu fazlasıyla yapar. biz terim'den ancak çok güçlü bir yönetimle tamamen vazgeçebiliriz. seneye mustafa cengiz gibi yönetimin altına okan gibi bir toy td gelirse bugünleri de mumla ararız.
Ben hocanın istifa etme konusunda zorluk çıkaracağını sanmıyorum ya ne olursa olsun. İş yönetimde bence. Ama dediğin gibi kimse bu topa girmek istemez. Sonumuz hayrola.Valla iste o yuzden secimden once terimden kurtulmamız hayati önem taşıyor. Ama ne mustafa cengiz giderayak terimi gönderip tepki almak ister ne de yeni yönetimler gelir gelmez terimi gönderip tepki almak ister. Mustafa Cengiz secimi kazanırsa bir ihtimal sezon sonunda terimi gönderebilir. Yonetim değişirse gelecek sezon da boku yedik demektir. Tabi terimin bizleri şaşırtıp kendisinin bırakması en iyi senaryo olur lakin buna milyonda bir ihtimal bile vermiyorum. O yuzden uzun lafın kısası bir muddet daha sürünmeye devam.
Bunu savunduğum için biatçı sınıfına giriyorum maalesef. Ama bu yönetim, Fatih Terim olmasa tek şampiyonluk görmezdi. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar bizimle. Keşke her şey hoca değişimiyle mümkün olsa.
bize dönüşünden beri daha olgun olduğu kanaatindeyim. bir vukuatı yok.Arda her üc mac da bir cezali duruma düser , ya hakeme küfür eder yada yakasina yapisir, arda dan td olmaz, belki iyi cevre yaptiysa avrupada ancak bir sportif direktör olur onuda iyi yapamaz gibi geliyor bana.