Ardayi başaktan dehledigi icin Arda lobisi işe çomak sokabilir. Nasil bir çıkmazın içine girdik cildiracagim.

komik olmayın.

yerli hoca devri son bulmalı. Hepsi yetersiz.

Avrupada alayını tokatlayıp yolluyorlar.

İyi bir kondüsyonerle birlikte disiplinli bir hoca zamanı.

Iste bunların topluca gitmeleri lazim. Bu ayaklardan biri bile kalsa sikinti.
Bence bu saatten sonra yönetimin şansı kalmadı. Yeni gelecek yönetimin tavrı çok önemli. Terim de Terim diye diretmezler inşallah. Bilmiyorum Terim karşıtı bir aday var mıdır?

Bence bu saatten sonra yönetimin şansı kalmadı. Yeni gelecek yönetimin tavrı çok önemli. Terim de Terim diye diretmezler inşallah. Bilmiyorum Terim karşıtı bir aday var mıdır?
Valla iste o yuzden secimden once terimden kurtulmamız hayati önem taşıyor. Ama ne mustafa cengiz giderayak terimi gönderip tepki almak ister ne de yeni yönetimler gelir gelmez terimi gönderip tepki almak ister. Mustafa Cengiz secimi kazanırsa bir ihtimal sezon sonunda terimi gönderebilir. Yonetim değişirse gelecek sezon da boku yedik demektir. Tabi terimin bizleri şaşırtıp kendisinin bırakması en iyi senaryo olur lakin buna milyonda bir ihtimal bile vermiyorum. O yuzden uzun lafın kısası bir muddet daha sürünmeye devam.

yapmaz, sever okan'ı. aynı zamanda saha dışında da rezil fener'i bizle aynı puanda tutabilen beleşoğlu gibi bir karaktere ihtiyaç var, terim de onu fazlasıyla yapar. biz terim'den ancak çok güçlü bir yönetimle tamamen vazgeçebiliriz. seneye mustafa cengiz gibi yönetimin altına okan gibi bir toy td gelirse bugünleri de mumla ararız.

Bunu savunduğum için biatçı sınıfına giriyorum maalesef. Ama bu yönetim, Fatih Terim olmasa tek şampiyonluk görmezdi. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar bizimle. Keşke her şey hoca değişimiyle mümkün olsa.

Valla iste o yuzden secimden once terimden kurtulmamız hayati önem taşıyor. Ama ne mustafa cengiz giderayak terimi gönderip tepki almak ister ne de yeni yönetimler gelir gelmez terimi gönderip tepki almak ister. Mustafa Cengiz secimi kazanırsa bir ihtimal sezon sonunda terimi gönderebilir. Yonetim değişirse gelecek sezon da boku yedik demektir. Tabi terimin bizleri şaşırtıp kendisinin bırakması en iyi senaryo olur lakin buna milyonda bir ihtimal bile vermiyorum. O yuzden uzun lafın kısası bir muddet daha sürünmeye devam.
Ben hocanın istifa etme konusunda zorluk çıkaracağını sanmıyorum ya ne olursa olsun. İş yönetimde bence. Ama dediğin gibi kimse bu topa girmek istemez. Sonumuz hayrola.

okan'dan ziyade barcelona, atletico görmüş arda bence ileride kendini geliştirip fatih terim'in veliahtı olabilir. karakter olarak da birbirine benzeyen 2 isim.

Bunu savunduğum için biatçı sınıfına giriyorum maalesef. Ama bu yönetim, Fatih Terim olmasa tek şampiyonluk görmezdi. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar bizimle. Keşke her şey hoca değişimiyle mümkün olsa.

yav geç bunları, başka hocayla görmedik sanki galatasaray'ı. şimdi mancini, prandelli, tudor filan diye uçan adamlar var, sanki onlar varken bundan iyi kadrolarla görmedik galatasaray'ın halini. adam gerçekten istediği luyi hariç 8 milyonun üstü transfer yapamadı 4 sezonda, buna rağmen şimdilik 2 şampiyonluk var. terim'in en kötü haline gitsin diye bir yönetim kademesiyle baskı yapılıyor şerefsiz rakiplerce bu ülke futbolunda. sanki terim olmayınca uçup kaçırıyoruz da hoca elimizi kolumuzu bağlıyor gibi. aysal'dan sonra da akıllanmamışlar. terim gibi karakter bu ülke futbolunun bitmez ihtiyacı. yerini dolduramasak bugünleri de mumla ararız, bunu görmek için 10. kez yaşamaya lüzum yok.

Arda önce gitsin anadolu da hocalık yapsın kendini ispatlamak için bu kafa yapısıyla terime sürekli telefon açar nasıl oynatayım hoca diye o yüzden ne kadar Gs ın evladıyım diyen şakşakcı varsa hepsinin görevine son verilmeli Selçuk Necati terim

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda her üc mac da bir cezali duruma düser , ya hakeme küfür eder yada yakasina yapisir, arda dan td olmaz, belki iyi cevre yaptiysa avrupada ancak bir sportif direktör olur onuda iyi yapamaz gibi geliyor bana.
bize dönüşünden beri daha olgun olduğu kanaatindeyim. bir vukuatı yok.

üstelik ft bundan betermiş oynadığı zamanlar. ama hocalık kariyerinde tarihe geçmeyi başardı.

sahada her daim futbol aklı olan bir herif olduğundan ve avrupa'da üst düzey oynamış ve ortamı görmüş biri olduğundan becerebilir gibi geliyor bana.

simeone'den oradaki düzeni, ft'den buradaki düzeni öğrenmiştir.

bunların haricinde son yıllarda medyanın ve anadolu takımı yöneticilerinin bize karşı tutumu malumken (koç varken bunun devam edeceği aşikar) zayıf birini öne sürersek sonu kötü olur. arda ise medyada eli ayağı olan bir herif. ft de destek atarsa kıvırabilir bu işi.

Geri
Üst Alt