Gelse bile bizim taraftar sabir edebilecek mi acaba?

Gelse bile yeni gelecek yonetim acaba beraberr calisir mi?

Hep yaptigimiz gibi Hamza, Bulent gibi bir hocay cagirip.. basarili olsa bile... gondeririz

Bence FT emekli olsun artık futbolcudan filan anlamıyor ve Emre belsesoglu gibi boş baskı yapar tdye.

yapmaz, sever okan'ı. aynı zamanda saha dışında da rezil fener'i bizle aynı puanda tutabilen beleşoğlu gibi bir karaktere ihtiyaç var, terim de onu fazlasıyla yapar. biz terim'den ancak çok güçlü bir yönetimle tamamen vazgeçebiliriz. seneye mustafa cengiz gibi yönetimin altına okan gibi bir toy td gelirse bugünleri de mumla ararız.

Yaptigin hainligi yeniler hatirlamaz ama biz unutmadik oKANSIZ. Allah’a yakin bize uzak ol.

gelmeyecek inşallah

yahu terimi istemiyorsunuz aynı sezonda neredeyse galibiyet alamayıp kaçan adamı istiyorsunuz garipsiniz

üstelik çağdaş gibi filan bir oyun karakteri de yok

bakın geriye düştüğü maçlara kızdığını terim gibi içeriye santrfor atmaktan başka ikinci bir planı var mı

yapmaz, sever okan'ı. aynı zamanda saha dışında da rezil fener'i bizle aynı puanda tutabilen beleşoğlu gibi bir karaktere ihtiyaç var, terim de onu fazlasıyla yapar. biz terim'den ancak çok güçlü bir yönetimle tamamen vazgeçebiliriz. seneye mustafa cengiz gibi yönetimin altına okan gibi bir toy td gelirse bugünleri de mumla ararız.
bugünler diyorsun ama iki senedir Adnan Polat'ın son dönemi gibi futbol görüyoruz. Daha çok batarsak batalim artık FTden kurtulmamız gerekiyor. Takımı yönetmeyen kulub filan yönetemez.

bugünler diyorsun ama iki senedir Adnan Polat'ın son dönemi gibi futbol görüyoruz. Daha çok batarsak batalim artık FTden kurtulmamız gerekiyor. Takımı yönetmeyen kulub filan yönetemez.

geçen sene pandemi araya girmeyip hemen dönüşünde muslera sakatlanmasa şampiyonluğu alırdık, kim umutsuz gitti o dönem pandemi arasına? bu sene tam patladık işte her şeyiyle, yapacak bir şey yok. ama bu son 4 sezondan çok daha kötü sezonları galatasaray'ın son 10 senesinde bile yeterli seviyede tecrübe ettik.

neyse her konuyu terim'e bağlamanın lüzumu yok, okan doğru şartlarda gelirse faydalı olabilir ama bu yönetime safi okan'ı getirirsek halimiz okan'ın başak'ından hallice olur.

Bunu isteyenler neye göre istiyorlar? Sipariş ile şampiyon yapılan Başakşehir'de yaptıklarından dolayı mı?

Terim emekli olmadığı sürece hiçbir yerli hocanın 1 sezonu tamamlayacağını düşünmüyorum. Yabancı bir antrenör şart ama bu yönetimde o vizyon yok.
+10

falcao transferi de ders olmalı.

ünal hoca postalanmasa adı dahi geçmezdi zira hamsi spor şampiyon olurdu

Ne Okanı ya seneye yabancı bir t.d. ile yolumuza devam edelim.

Okan Buruk aptal değil. Bu kaosun içine girmez. Sezon sonu yeni yönetim olursa belki.

Öncelik yabancı yerli ise mutlaka bu mevkiyi hak eden okan buruktur şahsım adına söylüyorum

Okan'ı isterim. Ama bir yanda da gözüme 2001 yılında yaptıkları geliyor.

Geri
Üst Alt