- 4 Ağustos 2009
- 83.531
- 62.165
- 5.093
Gelirse ekibimiz mağlubiyet yüzü görmeyecektir relaksgelirse ilk yenilgide istifaya davet edeceksin gibi hissediyorum lebrondaş![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelirse ekibimiz mağlubiyet yüzü görmeyecektir relaksgelirse ilk yenilgide istifaya davet edeceksin gibi hissediyorum lebrondaş![]()
Bence FT emekli olsun artık futbolcudan filan anlamıyor ve Emre belsesoglu gibi boş baskı yapar tdye.terim sd gibi bir pozisyona geçirilip gelirse fena olmayabilir. şu an terim'den sonra okan ayten hanımın muazzam değişimi efekti yapabilir ancak.
Bence FT emekli olsun artık futbolcudan filan anlamıyor ve Emre belsesoglu gibi boş baskı yapar tdye.
bugünler diyorsun ama iki senedir Adnan Polat'ın son dönemi gibi futbol görüyoruz. Daha çok batarsak batalim artık FTden kurtulmamız gerekiyor. Takımı yönetmeyen kulub filan yönetemez.yapmaz, sever okan'ı. aynı zamanda saha dışında da rezil fener'i bizle aynı puanda tutabilen beleşoğlu gibi bir karaktere ihtiyaç var, terim de onu fazlasıyla yapar. biz terim'den ancak çok güçlü bir yönetimle tamamen vazgeçebiliriz. seneye mustafa cengiz gibi yönetimin altına okan gibi bir toy td gelirse bugünleri de mumla ararız.
bugünler diyorsun ama iki senedir Adnan Polat'ın son dönemi gibi futbol görüyoruz. Daha çok batarsak batalim artık FTden kurtulmamız gerekiyor. Takımı yönetmeyen kulub filan yönetemez.
+10Bunu isteyenler neye göre istiyorlar? Sipariş ile şampiyon yapılan Başakşehir'de yaptıklarından dolayı mı?
Terim emekli olmadığı sürece hiçbir yerli hocanın 1 sezonu tamamlayacağını düşünmüyorum. Yabancı bir antrenör şart ama bu yönetimde o vizyon yok.