baskıya dayanamaz. okan'ı gs medyası ve camiası çiğ çiğ yer maalesef

uzak dur

her geçen gün fener gibi vasata alıştırılıyoruz

uzak dur

bize yetenek sizsiniz tecrübesi olan biri lazım.

Hiç ümidim yok bazen sadece iyi top oynamak yetmiyor. Senol güneş boşta olsaydı mantıklı hamle olurdu.

FT Hocamızın pili bitti gibi...Sonrası için Okan Buruk' tan daha iyisi gelmiyor aklıma...

Doğru kişi olup olmadığını söyleyebilmek için uygun koşullarda görev verilmesi gerekir ki FT kendiliğinden bırakmadan, hiçbir TD için uygun koşullardan bahsedilemez...

İyi TD ama bizde başarılı olur mu bilmiyorum burada çalışmak baya farklı çünkü. Ama yerli birisi gelecekse Okan Buruk olur herhalde başkada makul bir seçenek yok Hamza falan hiç olmaz çünkü. Başakşehir ile şampiyonluk yaşamış bir adam doğru şartlarda bizimle de şampiyonluk yaşayabilir elbette. Şimdi baktım Galatasaray ile futbolcu olarak 7 şampiyonluğu varmış.

Son düzenleme:
Fatih hoca teknik direktörlüge basladiktan 9 sene sonra bize hoca olmus. Okan Buruk 2013'de hocaliga basladigina göre 2022'de bizim basimiza gecebilir 9 sene sonra. Fatih hoca 43 yasinda gelmis, Okan Buruk suan 47 yasinda. 50 olmadan imzayi atti atti, yoksa olmaz. Akhisar ile Türkiye Kupasi, Basaksehir ile lig sampiyonlugu var.

Fatih hoca'dan sonra tek hoca adayım kendisidir. Hem Galatasaray ile sayısız başarı yaşamış hemde antrenör olarak birçok şeyi ispat etmiş fakat en önemlisi Galatasaray kültürünü biliyor. Açıkçası yabancı hoca alalım vizyona doyalım mentalitesinin burada işlemediğini gördük ve bence bizim için en optimal adaydır Okan Buruk.

Şerefsizlerin teklifini reddeden adam gibi adam. Sabırla Galatasarayimizi bekliyor.

Çok da akıllıca bir cevap vermiş Okan Buruk, günün birinde Fatih Terim görevi bırakacak ve o zaman da takım çalıştırmıyorsa ilk aday Okan Buruk olacaktır şüphesiz

Galatasaray altyapısından yetişmiş 7 tane lig şampiyonluğu yaşamış bu forma altında Uefa Kupası ve Süper Kupa kazanmış teknik adam olarak Akhisar ile Türkiye Kupası Başakşehir ile Lig Şampiyonluğu kazanmış Fatih Terim'i bir kenara bıraktığımızda diğer yerli hocalara göre elle tutulur başarısı olan Teknik Adamlık geçmişi var

Fatih Terim 67 yaşında sene sonunda bile görevi bırakacak olsa şaşırmamak lazım gelecekte Galatasaray'ın yerli teknik direktörü olarak 2 kişiyi görmek isterim biri kısa vadede Okan Buruk diğeri uzak bir gelecekte Tuğberk Tanrıvermiş

FT Hocamızın pili bitti gibi...Sonrası için Okan Buruk' tan daha iyisi gelmiyor aklıma...

Doğru kişi olup olmadığını söyleyebilmek için uygun koşullarda görev verilmesi gerekir ki FT kendiliğinden bırakmadan, hiçbir TD için uygun koşullardan bahsedilemez...
Seni forumda tekrar gördüğüme sevindim.

Geri
Üst Alt