- 4 Ağustos 2009
- 83.531
- 62.165
- 5.093
Emre Belezoglu ülke futbolunda önemli bir figürdür. Adnan polat fenere gitmesine musade ederek Galatasaraya ihanet etmis ve ülke futbolunun taşlarıyla oynamıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 3 sezonda bana bir tane başarılı olmuş yabancı td ismi versene süper ligde.
nasıl yani yaw.
1 mağlubiyet, 1 beraberlikle hocayı şutluyor musunuz.
bu mu hocanın kredisi?
biraz reyzci tayfa gibi olacak ama, artık bırakıyorum diyene kdr hocayla devam.
Sonra okan mı olur ömer mi olur bakarız.
kimse bir yere gitmez sene sonuna kadar
ben unuttum renktas. hatırlatır mısın?2001 yılında Emre Belözoğlu ile birlikte Jardel'e yaptıklarını unutmadık. Gs'nin kapısının önünden geçmemeli. Silin bu adamı hafızanızdan.
Son 3 sezonda bana bir tane başarılı olmuş yabancı td ismi versene süper ligde.
Bari seni forumda tanıyorum niyetini ve düşünceni biliyorum. Ama yabancı hoca şuanki Türk futbolu ortamında macera aramak olur. Başamızdaki yönetimden başlayalım kimi getirecekler iyi bir hoca bulma ihtimalleri sıfır. Ondan sonra Fatih hoca varken bu kadar üstümüze geliyorlar o olmasa bizi yerle yeksan ederler. Medyanın bizde olan yabancı hocalara sordukları soru yarattıkları algı geçmişte ortada. Bugün bir tanesi bile gık diyemiyor Fatih hoca nefesimi keser diye.rengim gel bu ise matematik karar versin
tam 3 sene geriye gidip şampiyonluk şansı olan 5 takımın hocalarına bakalım
biz:terim
fener:aykut cocu ersun erol
bjk:senol avcı sergen
ts: ersun riza unal huseyin adını unuttuğum yabancı yardımcı ve avcı
basak:avcı okan aykut
zaten ihtimal olarak çok düşük yabancı hocanın denk gelmesi iken 10 mac çalışan bu adamlar başarısız anılıyor
zaten ihtimal olarak yüzde 99 olan yerli hocalardan onla4casi başarısız olurken kimse yerliler başarısız demiyor
Ne yabanci hoca dogru tercih ne de maalesef Okan Buruk.
yabancı hoca gelmeyecekse terim kalsın ölene kadar zira en iyi yerli o
o da teknik direktör sanırım..