nasıl yani yaw.

1 mağlubiyet, 1 beraberlikle hocayı şutluyor musunuz.

bu mu hocanın kredisi?

biraz reyzci tayfa gibi olacak ama, artık bırakıyorum diyene kdr hocayla devam.

Sonra okan mı olur ömer mi olur bakarız.

Öncesinde evet demiş biri olarak şuan hayır diyorum

kendini tekrar ispat etmeli

ayrıca sözlükte okumuştum kendisinin çalıştırdığı takımlar ilk senesinde çok iyi bıraktığındada ya küme düşmüş yada küme düşme hattındaymış

hamza gibi gittiğinde enkaz bırakan bi yapısı var heral

şampiyonada şenol başarılı olamazsa okan td olur orda biraz pişsin sonra gelişimine göre düşünürüz

Son 3 sezonda bana bir tane başarılı olmuş yabancı td ismi versene süper ligde.

rengim gel bu ise matematik karar versin

tam 3 sene geriye gidip şampiyonluk şansı olan 5 takımın hocalarına bakalım

biz:terim
fener:aykut cocu ersun erol
bjk:senol avcı sergen
ts: ersun riza unal huseyin adını unuttuğum yabancı yardımcı ve avcı
basak:avcı okan aykut

zaten ihtimal olarak çok düşük yabancı hocanın denk gelmesi iken 10 mac çalışan bu adamlar başarısız anılıyor

zaten ihtimal olarak yüzde 99 olan yerli hocalardan onla4casi başarısız olurken kimse yerliler başarısız demiyor

rengim gel bu ise matematik karar versin

tam 3 sene geriye gidip şampiyonluk şansı olan 5 takımın hocalarına bakalım

biz:terim
fener:aykut cocu ersun erol
bjk:senol avcı sergen
ts: ersun riza unal huseyin adını unuttuğum yabancı yardımcı ve avcı
basak:avcı okan aykut

zaten ihtimal olarak çok düşük yabancı hocanın denk gelmesi iken 10 mac çalışan bu adamlar başarısız anılıyor

zaten ihtimal olarak yüzde 99 olan yerli hocalardan onla4casi başarısız olurken kimse yerliler başarısız demiyor
Bari seni forumda tanıyorum niyetini ve düşünceni biliyorum. Ama yabancı hoca şuanki Türk futbolu ortamında macera aramak olur. Başamızdaki yönetimden başlayalım kimi getirecekler iyi bir hoca bulma ihtimalleri sıfır. Ondan sonra Fatih hoca varken bu kadar üstümüze geliyorlar o olmasa bizi yerle yeksan ederler. Medyanın bizde olan yabancı hocalara sordukları soru yarattıkları algı geçmişte ortada. Bugün bir tanesi bile gık diyemiyor Fatih hoca nefesimi keser diye.

Oyuncu transfer edemiyorsun elin oğlu zerre sabretmez. Fatih hocaya yapılan şu transfer döneminde olan olaylar kime yapılsa bırakır giderdi. Daha iç yapımıza değinmiyorum bile Florya'da Fatih hoca yokken kimler sabahlıyordu, ne komisyonlar döndü. Yazacak çok şey var son olarak Fatih hoca bırakıyorum demediği müddetçe devam etmeli, böyle bırakıp geri dönme olaylarında, ondan sonra gelen hocaların üstünde baskı oluyor. Zaten başarı imkansız hale geliyor.

Benim şahsen ileriye dair bir umudum yok Türk futbolunda günlük başarı şampiyonluklar bana yeter şuan için. Siyaset bu kadar futbolun içine girmişken değişimin oradan başlaması lazım bizim kulüp işi sonrası.

Okan Buruk'tan uzak durmak lazım. İyi bir hoca değil.

Şimdiden hoca arayışını girip fb medyasına malzeme vermeyelim. Yeni gelecek yönetim takdir ederse başka bir hocayla devam eder zaten. Ama Okan’ın alternatif olduğunu düşünmüyorum. Yabancı hocayla devam etmeliyiz.

yabancı hoca gelmeyecekse terim kalsın ölene kadar zira en iyi yerli o

Umariz iyi bir yerli hoca cikaririz. Maalesef, olusan siyaset bulasmis TFF kontrolundeki ulek futboludna, yabanci bir hocanin basarili olma ihtimali cok cok dusuk. Takimlarimiz biz dahil henuz tam oturmamis yonetim tarzi ve onceki cumlede belirttigim TFF + yipratici medya yapisiyla yabanci bir ismin isi cok zor bu atmosferde. Ya hoca yardimcilarindan birini yetistirecek ya da kismet bekleyecegiz iste ligden bir dominant ismin cikmasini. Ben Suat Kaya'dan umutluydum ama takip edemedim bir suredir. Keza Ergun Penbe'de.. Bakalim zaman ne gosterecek.

okan-buruk-galatasaray-icin-ayagimi-verdim_002.jpg

Yeni sezon için bende gelmesi gerektiğini düşünenlerdenim.

Acil göreve getirilmeli, en azından bir sistemi olur. Adam gibi kadro çıkarır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt