Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocam anlatsana Avrupa’da lig aşamasında 8 farklı takımdan bırak galibiyeti 1 beraberlik bile alamayan Young Boys gibi bir takımı nasıl prime Barcelona gibi gösterdin dünyaya?

Hocam anlatsana Avrupa’da lig aşamasında 8 farklı takımdan bırak galibiyeti 1 beraberlik bile alamayan Young Boys gibi bir takımı nasıl prime Barcelona gibi gösterdin dünyaya?
IMG_7435.webp

Bunun yanındaki sarı gözlüklü herife göz göre göre giden maçta değişikliği yap dedik diye küfürlü ifade kullanmamız sebebiyle banlandık.

Gsc yönetimine tepkim videodaki gibidir.

Ek olarak. Okan Buruk için sene sonuna kadar kalması gerektiğini belirtmiştim; bunun nedeni de baskı altında kalmaması ve tam anlamıyla destekle bu durumdan çıkabileceği konusundan dolayıydı.

Ancak geldiğimiz noktada Dursun Özbek ve yöneticileri tarafından yalı ve kedicik denen heriflere gizli saklı O.B. yem edilmiştir. Maymun muhabbeti ve sonuçlarından sonra bu ligi oynatmam demelerini bekledim. Geldiğimiz noktada kendi hocasını korumamak ve onu ateşe atmaya çalışan bir yönetim vardır.
Hala devam etmesi ve destek almasını düşünmeme rağmen bu işin artık yürümemesi gerektiğini düşünüyorum. Sen ben biz hepimiz ne kadar destekte bulunursak bulunalım düşman içte bulunmaktadır. Bu şartlar altında bu sümsük admlar olduğu sürece okan gibi naif bir insan bu ortamda başarılı olma ihtimali yok.

Ben şimdiden geçmişte yaşattıkları için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Yer yer ağır eleştirdim belki küfür bile ettim ancak bu adamların olduğu ortamda en son kendisine tepki vermemiz gerekirmiş üzgünüm.

Erdeni yediler okanı da maymun muhabbetinin olduğu gün yediler. O saatten sonra bu adam kalıp başarılı olsa bile yazın kendi isteğiyle ayrılacağını düşünüyorum.

Hala Real Madrid diyor. Onlarin oynadigi ligle seninkisi bir mi yaw? Ersun, Abdullah tadinda keyfine duskun bir hoca bu. Bir an once kurtulunmali.

Hoca 2 senede çok yaşlanmış

Şimdi bi 2023 senesine ait saha kenarında görüntüsünü gördüm de

Hala Real Madrid diyor. Onlarin oynadigi ligle seninkisi bir mi yaw? Ersun, Abdullah tadinda keyfine duskun bir hoca bu. Bir an once kurtulunmali.
Harbi cityi filan örnek gösteriyor. Yoğunluktan taktik calisamadik diyor. İnsanın aklıyla dalga geciyor

Buradan şunu öğrendik,

L'Pool, City, Real, gibi senede 70 maç yapan takımlar sezon içerisinde hiç antrenman yapmıyor, taktik çalışamıyor,

helal olsun sezon başı tüm çalışmaları yapıp bitiriyorlar demek, işte Europe football ı.

Hayat oyle suprizlerle dolu ki, 2.5 sene biriktirdigin butun krediyi, 1 ayda bitirebiliyorsun.

hocam partilere bari taraftarı da davet edin. maçlarda keyif alamıyoruz orada eğleniriz.

ilk defa önde olduğumuz bir sezonda şampiyon olacağımızdan tamamen emin değilim. hamzaoğlu'nun olduğu sezon geride olduğumuzda bile bir şekilde şampiyon olacağımıza emindim, hissediyordum. Galatasaray tarihinde genellikle ligin ikinci yarısında vites yükseltilir, geriden gelip öne geçilir ve şampiyonluk verilmezdi hatta oyun çok daha iyileşir, bir şekilde şampiyon olurduk. bakalım okan buruk kulübün neredeyse kimyasına işlemiş olan bu olayı değiştirmeyi başarabilecek mi? göreceğiz.

Şampiyonluk gelirse yönetim asla göndermez.

Okan hoca da sadece Avrupa’dan ortalama üstü bir kulüpten teklif gelirse gider.

Geri
Üst Alt