Okan Buruk | Teknik Direktör

Artık savunulacak bi tarafı kalmadı her yönüyle dönemi bitmiş

Cözüm bulamayacagi ve panikledigi haftalardir belli. Her hafta baska birsey deniyor ve birseye yaramiyor. Bence kendiside artik biliyor ve liderligi bu gidisle en gec Samsunspor maci sonra veririz.

Sezon sonu bi 200 milyon daha harcatirsin hoca. Oynatirsin yine sacma sapan futbol aynen devam.İnsanda biraz utanma olur ben bu takima ne oynatiyorum diye sorar ya.Ulan gozumuz kaniyo su takimi sahada izlerken. 8 puandan sampiyonlugu verecek,butun gecmisteki Galatasaray yarisin icindeyse alir goturur kavramini ortadan kaldiracak rezil adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk maçından sonra zaten kovulacaksın, yönetim biraz cesaretli olup bu akşam kovarsa bjk maçına umudumuz olur.
Besiktas maçını bekleyen en büyük haindir. Bu maçtan sonra gitmezse herkes haindir. Skor ne olursa olsun

Mart ayında takimda kimin nerede ne oynadığı belli degil. Eylül degil mart.

bundan kurtulacağımızı bilsem bu maçı kaybedelim isterim ki şampiyonluk gitmesin.bu maçı alsak ne olacak bu zat son 2 haftada bile şampiyonluk verir icardi olmadan.

Zaten bu seneyi verdin artık

Benim bu seneden tek beklentim o hatipoğlu ve senin yaka paça kovulup gitmeniz başka hiç bişey istemiyorum.

Kibrinizle egonuzla 8 puanlık farkı 1 ay içinde erittiniz bizde sizi Galatasaray tarihlerinin rezilleri olarak damganızla göndeririz

Takımın başında HOCA MOCA YOK!?!

Muslera ve Abdülkerim her maç uzun topla 10 kere öküz gibi topu rakibe veriyorsa, takımın ilk ihtiyacı sol ayaklı, oyun kurabilen stoper almadıysan,

Muslera'sını da Torreira'sını da Barış Alper'inin de hallerini görüp ilk 11'den kesemiyorsan İSTİFA ET GİT ARTIK!?!

Osimhen
Sallai Mertens Yunus
Lemina Sara
Eren Apo Davinson Frankowski
Muslera

Şu kadroyu koy yedek kulubesine otur hicbir seye karisma mac 3-0 4-0 biter. Kaybetmek icin elinden geleni yapiyor. Derhal kovulmali.

Kimle oynarsa oynasın rakipler mat etmeye başladı, takımı düzelteyim derken daha da bozuyor. Başak'taki son dönemi gibi.

Paşa geliyor domine ediyor, Alanya geliyor domine ediyor.

Kimin ne oynadığı belli değil.

Kendi istifa etmez gururuna yediremez arti tazminati birakmaz, cingene mou geldi beni kovdular demesinler diye istifa etmez bu kadsr bencil bir insandir kendisi.

Geri
Üst Alt