Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya o kadar komedisiniz ki
3 yıldır şampiyonuz her türlü şampiyon oluruz
biz avrupa takımıyız diye ağzınızdan salyalar akıyordu
mağlubiyet gelince nasıl dönüyorsunuz inanılmazsınız

Tam haksızlık mı ediyoruz hocaya diyorum o noktada öyle bir batırıyor ki az bile yapıyoruz diyorum.

Icardi’nin 90 dk sahada kalma nedenini bir açıklasın. Çıksın adam gibi Icardi’yi korktuğumdan oynattım, çıkarmaya da kıçım yemedi desin, anlayalım. Yok teknik taktikse oynatma nedeni eşyalarını toplasın gitsin bu kulüpten.

Adama 75 milyona forvet aldik gifip kocaeli deplasmaninda yenildi. Istifa etmelidir

ya o kadar komedisiniz ki
3 yıldır şampiyonuz her türlü şampiyon oluruz
biz avrupa takımıyız diye ağzınızdan salyalar akıyordu
mağlubiyet gelince nasıl dönüyorsunuz inanılmazsınız
bu lafın devamı 3 senedir şampiyon oluyoruz her sene şampiyon mu olacağıza gider mi pünsbabım

Sahadaki oyundan daha kötü açıklamalar geliyor hazırlıklı olalım

Bugünden sonra da çift forvet fantazisi ararsan canın cehenneme! Kusura bakma. İğreniyorum tiksiniyorum şu dizilişten.

bile bile yapıyor doğru yaptığı her şeyi geçiyorum bu tercihin yüzde yüz hatalı olduğunu biliyor ama yine de yapıyor

gecen sezon osimeni cekemesek sampiyon olamazdik

bu sezon da osimen bile kurtaramayacak bizi

gecen sezon icardi sakatlanmasa belki sampiyon olamazdik

Hocam bu maçta 1 numaralı sorumlu sensin. Yanlış taktikle başladın ve doğruya da dönmedin. Böyle maçlarda olur futbol bu. Lakinsenin hata yapma lüksün yok çünkü sen sadece rakiplere karşı değil, hakemlere karşı hatta bazı sözde GS'lilere karşı da mücadele veriyorsun. Nefret kusmak için yenilmeni bekleyen çok kişi var. Bu gün onlara bu fırsatı kendin verdin.

Neden çift forvet ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt