Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya o kadar komedisiniz ki
3 yıldır şampiyonuz her türlü şampiyon oluruz
biz avrupa takımıyız diye ağzınızdan salyalar akıyordu
mağlubiyet gelince nasıl dönüyorsunuz inanılmazsınız
çift forvet işine yorum at

pestili çıkmış torreira-lemina ikilisinin önüne icardi koymak sence doğru mu

biraz da eleştiri

Avrupa dönemi bu normal ligin 2. yarısında son 12-13 hafta yine vites yükseltiriz.
Biz puan kaybı yapacağız daha, asıl fb bizim kadar yapmazsa arkasına düştüğünde kıyamet kopacak buralarda.

Fb şuana kadar Avrupa dönüşü bizden az hata yapıyor.

Ajax, Liverpool, Bodo maçlarına bakarsak sorunun kaynağını anlarız futbolcu ve hoca fazlasıyla ligden çok Avrupa'yı düşünüyorlar bu konuda da haksız değiller.

Trabzon maçında oyun üstünlüğünü alamadık, Alanya maçı? Rakip Kırmızı görmese Göztepe maçı? Beşiktaş maçı? Hep neticeye bakarsanız bir bok görmezsiniz ama oyun olarak geriledik ligde. 13-14 oyuncuyla sene bitmez 50 kere söyledik, bir Yunus sakatlandı şimdi çık işin içinden ön taraf komple tıkandı.

Hocama birkac tane daha yildiz topcu getirin. 50 milyon 100 milyon ne varsa hocam zorlaniyor olmaz boyle.

Biz puan kaybı yapacağız daha, asıl fb bizim kadar yapmazsa arkasına düştüğünde kıyamet kopacak buralarda.

Fb şuana kadar Avrupa dönüşü bizden az hata yapıyor.
Onların rotasyonu bizden daha iyi mesela Yunus sakatlandı yerine koyabileceğimiz 1 tane alternatif yok iyidir kötüdür geçtim yaratıcılık direk sıfıra iniyor.

Lemina + Torreira hariç orta sahada adam yok bu adamlarda insan 3 aydır koş koş yoruldular ve şu an patlıyoruz.

Ajax, Liverpool, Bodo maçlarına bakarsak sorunun kaynağını anlarız futbolcu ve hoca fazlasıyla ligden çok Avrupa'yı düşünüyorlar bu konuda da haksız değiller.

Sanki clyi alacak neyi düşünüyor. İlk gelen biraz top oynayan takım bizi evimize şıtlayacak. İlk 24e gir kafii

çift forvet işine yorum at

pestili çıkmış torreira-lemina ikilisinin önüne icardi koymak sence doğru mu

biraz da eleştiri
yanlış dostum benim eleştiriye karşı lafım yok
isteyen istediği konu da eleştirir
lakin maçlar iyiyken ortada olmayıp kötü sonuçta ortaya çıkmak şerefsizliktir haysiyetsizliktir

Iyi bir teknik direktörün takımı Avrupa'da 3 - 0 yendikten sonra ligde yürümez. Bunun anlamı topçular maç seçiyor ve canı istediğinde oynuyorlar.
Daha önce de dedim. Sorun yok. Bizim ülkede teknik direktöre fazla anlam yiklemiyorum fakat hiç olmazsa değişiklikleri iyi yap. Zaten yeterli kadroyu kurmadin hiç olmazsa biraz cesur ol.
Ilk 45 dakika gördük işte. Adamlar kıran kırana mücadele ederken Icardi"nin yeri yoktu. Engel olma yeter

Onların rotasyonu bizden daha iyi mesela Yunus sakatlandı yerine koyabileceğimiz 1 tane alternatif yok iyidir kötüdür geçtim yaratıcılık direk sıfıra iniyor.
Tamam işte ahb, 3 4 puan geriye düşersen geri zor dönersin, buralarda yenilme berabere kal en kötü.

Kendi evinde BJK puan kaybı
TS puan kaybı

Deplasmana gideceksin daha, FB ise bu derbileri aldı, Kadıköy'de kaybettiğin an FBnin arkasına düşüyorsun.

Bazen hala topcu kafasiyla maclara cikiyor. Buyuk konsantrasyon sorunu var. Mac icerisinde gerekli aksiyonlari almakta zorlaniyor. Selcuk daha iyi calismis. Rakibi tebrik edip onumuzdeki 22 haftada ders alip almadigini gorecez.

Tamam işte ahb, 3 4 puan geriye düşersen geri zor dönersin, buralarda yenilme berabere kal en kötü.

Kendi evinde BJK puan kaybı
TS puan kaybı

Deplasmana gideceksin daha, FB ise bu derbileri aldı, Kadıköy'de kaybettiğin an FBnin arkasına düşüyorsun.
Haklısın ama bu sene lig konusunda artık kızmıyorum çünkü böyle devam edecek kızsam yine bir şey değişmeyecek çıkacaklar Union maçını kazanacaklar ama öncesinde Gençler maçında yine saçma sapan bir futbol izleyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt