Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.888
- 8.663
- 2.518
Kadıköy'de liderliği verme sakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çift forvet işine yorum atya o kadar komedisiniz ki
3 yıldır şampiyonuz her türlü şampiyon oluruz
biz avrupa takımıyız diye ağzınızdan salyalar akıyordu
mağlubiyet gelince nasıl dönüyorsunuz inanılmazsınız
Biz puan kaybı yapacağız daha, asıl fb bizim kadar yapmazsa arkasına düştüğünde kıyamet kopacak buralarda.Avrupa dönemi bu normal ligin 2. yarısında son 12-13 hafta yine vites yükseltiriz.
Onların rotasyonu bizden daha iyi mesela Yunus sakatlandı yerine koyabileceğimiz 1 tane alternatif yok iyidir kötüdür geçtim yaratıcılık direk sıfıra iniyor.Biz puan kaybı yapacağız daha, asıl fb bizim kadar yapmazsa arkasına düştüğünde kıyamet kopacak buralarda.
Fb şuana kadar Avrupa dönüşü bizden az hata yapıyor.
Ajax, Liverpool, Bodo maçlarına bakarsak sorunun kaynağını anlarız futbolcu ve hoca fazlasıyla ligden çok Avrupa'yı düşünüyorlar bu konuda da haksız değiller.
yanlış dostum benim eleştiriye karşı lafım yokçift forvet işine yorum at
pestili çıkmış torreira-lemina ikilisinin önüne icardi koymak sence doğru mu
biraz da eleştiri
Sonuç olarak başarılı olmak istiyorlar ligi önemsiyor olsalar transferde 3 kontenjanı boş bırakmazlardı.Sanki clyi alacak neyi düşünüyor. İlk gelen biraz top oynayan takım bizi evimize şıtlayacak. İlk 24e gir kafii
Tamam işte ahb, 3 4 puan geriye düşersen geri zor dönersin, buralarda yenilme berabere kal en kötü.Onların rotasyonu bizden daha iyi mesela Yunus sakatlandı yerine koyabileceğimiz 1 tane alternatif yok iyidir kötüdür geçtim yaratıcılık direk sıfıra iniyor.
Haklısın ama bu sene lig konusunda artık kızmıyorum çünkü böyle devam edecek kızsam yine bir şey değişmeyecek çıkacaklar Union maçını kazanacaklar ama öncesinde Gençler maçında yine saçma sapan bir futbol izleyeceğiz.Tamam işte ahb, 3 4 puan geriye düşersen geri zor dönersin, buralarda yenilme berabere kal en kötü.
Kendi evinde BJK puan kaybı
TS puan kaybı
Deplasmana gideceksin daha, FB ise bu derbileri aldı, Kadıköy'de kaybettiğin an FBnin arkasına düşüyorsun.