Okan Buruk | Teknik Direktör

1759341971975.webp

Ben HTalks'u tamamen goygoy amaçlı izliyorum ancak şu yorumunu taşımak istedim;

"Alanya maçı Okan Buruk'un en kötü maçı olabilir. En kötü gününde şunu söylemek istiyorum Galatasaray taraftarına. Bir gün Florya'da yöneticilerinizin getirdiği dandik bir yabancı teknik direktörün sırtında Galatasaray antrenman üniformasını gördüğünüzde uyanırsınız bu rüyadan"

Ben HTalks'u tamamen goygoy amaçlı izliyorum ancak şu yorumunu taşımak istedim;

"Alanya maçı Okan Buruk'un en kötü maçı olabilir. En kötü gününde şunu söylemek istiyorum Galatasaray taraftarına. Bir gün Florya'da yöneticilerinizin getirdiği dandik bir yabancı teknik direktörün sırtında Galatasaray antrenman üniformasını gördüğünüzde uyanırsınız bu rüyadan"
biz o hezeyanlari cok yasadik ya
ama su kulupte feldkamp gibi darwell gibi adamlari tekrar gormek isterim tamamen yabanci profesyonel bir ekiple

Futbolla şimdi, şu anda ilgilenmeye başlasan ve Gaassaraylı olsan, dönüp son 3-5 yılı incelesen, Okan Buruk'un teknik direktörümüz olarak kalmasını istemek için 50 tane farklı sebep bulabilirsin
En futbol cahili bile bu kararın en doğru karar olduğunu net görebilir

Ben olsam sane yi atardım forvet olarak
Mantıklı ama öyle olmuyo hacı ya
Osimhen çıkınca İcardi girer
İkinci forvet olarak İcardi varken Sane tercih edemezsin
Ligde nasıl olursa olsun bu kadar gol atan adamın önünde Sane tercih edemezsin
He tribine kızalım. Sen kaptansın trip atamazsın diyelim de tercih edilmesi bence normal bir durum

Hocam iyi oyuncu 3 e 5 e de bulunur sen de biliyorsun ama ülkedeki taraftar ortamını da bildiğin icin mi cekiniyorsun

Geri
Üst Alt