Okan Buruk | Teknik Direktör

Alt alta toplayınca şoke oluyorsun, 3,5 sezonda 70 milyon euro kiralama + bonservis bek transfer harcaması var.

Yuhowski.

3 tane kiralık, muhtemelen almayacağımız 3 adamı kadroya almışsın, kulüplerine torpil geçip ama bizim bonservisli oyuncumuzu kadroya almamışsın. Bunu fenerli yapar ancak, yazıklar olsun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina yok, Torreira pestili çıktığı anda kenara çekeceksin Nhaga alacaksın bu kadar basit ya. Bilerek mi yapıyor çözemedim. Avrupa’da mecburiyetten bir Metehan’la Arda oynattı onlar da patlattı bizi zaten.

Bir şey yazınca ceza alıyorum. Bile isteye ; geçen sene lemina yerine cuestayı listeye yazdın gidip AZ ye rezil olduk. Bu sene aynı haltı nhaga yerine boey yazarak yapıyorsun. Başkalarının aksine ben aspirilla da nhaga da olsun diyordum gidip bu takımı hiç haketmeyen kronik sakat boeyi aldırıp listeye yazdın. Nasıl olsa bu kulüple ilk kez dalga geçmiyorsun, nasıl olsa ne yaparsan yap arkanda duruyorlar. Devam böyle

geçen sene lemina'da yaptığı gibi oulai tarzı istediği bir kazığı sokamayıp hıncını bu kez nhaga yoluyla eline verilenden çıkarıyorsa galatasaray'a büyük bir hıyanet içinde demektir. ha yardımcısı elton john'la kafa kafaya verip bu şl listesine giremeyecek tek adamın ekstra 1 orta saha olduğunu düşünmüşlerse futbola büyük bir hıyanet içindeler demektir. her şekilde garip guraba seçimleri ve taktiksel anlamda her daim yerinde sayan oyunuyla kendisine verilen son 3.5 aylık kredinin içindeyiz. en üst seviyede ancelotti'nin bile başına geldiği üzere, oyuna bu yaklaşım ve taktiksel sığlık şampiyonluk hariç başka hiçbir şeyle tolere edilemez. dursun özbek yönetimi ve okan buruk üst üste 3 şampiyonluğa karşın 1 sene şampiyon olamayacak krediyi bile benim gözümde inşa edemediler. o yüzden inşallah şampiyon olurlar, olamazlarsa da 1 saniye fazladan bile kendilerini bu kulüpte görmemeyi diliyorum.

Getirin oradan Avrupalı bir teknik traktör. GSC tatmin olacak.

her ne kadar birkaç trollü kabul etmeyip ortadan sonradan kaybolup ''yauuvv bende sizdenim arkadaş yauuv'' deseler de kısır döngüye girdiğimizi kabullenemiyorlar.Bu döngü bitmeyecek her sene aynısı olacak şimdi sırada yazın yine fazla para harcayıp , kadroyu eksik bırakıp sonrasında avrupada yine benzer hataları yapıp saçma sapan takımlara yenilip ocakta yine sıkışınca bir sürü oyuncu alma chapter'ı geliyor hazır olun

Geri
Üst Alt