Okan Buruk | Teknik Direktör

Usta kafayı yiyeceğim. Başarıdan bahsetmiyorum nasıl bir laf? Arsenal'ı 90 dakikada yenemedik diye bokluyor musun kupayı Allah Muhammed aşkına. Başarı geldikten sonra neyin nasıl olduğunun önemi var mı? Size Tudor, Torrent müstahak vallahi Türk olunca kötüleniyor.
Cevabini verdim adam basarili bunu inkar eden mi var? Iyi futbol izlemek istiyorum diyorum, anket acilsa büyük ihtimal forumun yarisi su oynanan oyunu begenmiyordur.

Güzel futbol argumani bana dogru gelmiyor

Güzel futbol biraz da basari anlamina geliyor

Üc senedir sampiyon olan takima kötü futbol oynuyor demek haksizlik

Ozaman hakemlerin destegiyle sampiyon olduk diyen rakip takim taraftarlari hakli mi yani böyle bir sacmalik olabilir mi

Kadro degeri ile de alakasi yok,pahali transferler yaptik bunu inkar eden yoktur ama takimin yarisindan fazlasi basari geldikce degerli hale geldiler

Bu takim daha ilk iki sampiyonlugunda basarisiz olsaydi baris,kerem,abdulkerim,yunus,torreira ve mertens gibi oyuncular da cöp ilan edilirdi

Sen basarili oldukca kadro daki oyuncularin da degerleri artar ve bu özgüven ile yükselirler

Uzun lafi kisasi hersey basari ile geliyor,okan hoca takimi basarili bir sekilde yönetmese ve gelistirmese baris alper veya boey ilk geldikleri sezon gibi cöp ilan edilirdi eski konularda yazilan yorumlar da bunun belgesi

Neyse uzatmaya gerek yok, sonucta hepmizin tek derdi Galatasaray, bügün Okan basariyi yakalar, yarin X bir hoca.

sunu kastediyorum, sirf fırsat yaratmak yetmez, oyunu gercekten domine eden, topu iyi gezdiren ve takım halinde etkili oynayan bir performans görmeyi bekliyorum. Birseysel yeteneklerin orta cikip maclari koparmasini degil, ve sirf topu öne sisir Baris veya Osi bu isi halletsin hic degil. Bu ligde belki 25+ macimiz kapanan takimlara karsi oynuyoruz ama bunun icin hic bir calisma yapilmiyor, duran toplarda etkili olmasaydik cok daha zor geceridi bizim maclar, keyif almak istiyorum Galatasarayimi izlerkene cok mu fazla birsey bekliyorum ?
Bireysel yetenekler öne çıkacak yahu sırf o yüzden bu paraları verip büyük takım oluyorsun. Son derece boş bir argüman bu. Gidelim o zaman 20-25m a takım kuralım ama dünyanın en iyi td si kimse çuvalla para verip onu getirelim.

Bireysel yetenekler öne çıkacak yahu sırf o yüzden bu paraları verip büyük takım oluyorsun. Son derece boş bir argüman bu. Gidelim o zaman 20-25m a takım kuralım ama dünyanın en iyi td si kimse çuvalla para verip onu getirelim.
Genelde bireysel yeteneklerin öne cikmasyila kazaniyoruz demeye getirdim takim oyunu ile degil ve o yetenekler gününde olmayinca cok zorlaniyoruz. Fazla uzatmiyacagim sonucta ucu yine bana batar ve ceza yerim.

Genelde bireysel yeteneklerin öne cikmasyila kazaniyoruz demeye getirdim takim oyunu ile degil ve o yetenekler gününde olmayinca cok zorlaniyoruz. Fazla uzatmiyacagim sonucta ucu yine bana batar ve ceza yerim.
takım oyunu olmayan takım nasıl 3 sezondur hem en çok gol atan hem en az gol yiyen takım. Bu bireysel yetenek ile açıklanamaz

takım oyunu olmayan takım nasıl 3 sezondur hem en çok gol atan hem en az gol yiyen takım. Bu bireysel yetenek ile açıklanamaz
Ligin asiri kalitesiz olmasindan derim, rekabet olmayan bir ortamda böyle sonuclar cikiyor ortaya. Bu son üc yilda aslinda tek rakibimiz Fenerdi, ilk yilinda iyi hoca kötü kadro , sonraki yillarda onlarin capina göre iyi kadro kötü hocalar gibi dengesiz birsey yaptilar. Yani ismail kartal gibi birisi bu ligde 99 Puan toplamis.

Ligin asiri kalitesiz olmasindan derim, rekabet olmayan bir ortamda böyle sonuclar cikiyor ortaya. Bu son üc yilda aslinda tek rakibimiz Fenerdi, ilk yilinda iyi hoca kötü kadro , sonraki yillarda onlarin capina göre iyi kadro kötü hocalar gibi dengesiz birsey yaptilar. Yani ismail kartal gibi birisi bu ligde 99 Puan toplamis.
99 puanı ismail kartal mı topladı hakemler ve tff mi önce bi onu netleştirelim. Rakibimiz dediğin feneri 3 senedir vatan toprağı gibi kollayan bir tff ve mhk var mı yok mu?
Ben sana ne desem sen başka bir yere çekeceksin konuyu. amacın uzlaşmak değil nefretini haklı çıkarmak

99 puanı ismail kartal mı topladı hakemler ve tff mi önce bi onu netleştirelim. Rakibimiz dediğin feneri 3 senedir vatan toprağı gibi kollayan bir tff ve mhk var mı yok mu?
Ben sana ne desem sen başka bir yere çekeceksin konuyu. amacın uzlaşmak değil nefretini haklı çıkarmak
Dedigim gibi uzatmak istemiyorum sonucta cezayi yiyen ben olurum. Kisa ve öz güzel futbol izlemek istiyorum onuda ben yillardir göremiyorum.

Dünyada her takımda bireysel oyuncuların performansı öne çıkar çünkü futbol oyuncularla oynanır zaten.

sunu kastediyorum, sirf fırsat yaratmak yetmez, oyunu gercekten domine eden, topu iyi gezdiren ve takım halinde etkili oynayan bir performans görmeyi bekliyorum. Birseysel yeteneklerin orta cikip maclari koparmasini degil, ve sirf topu öne sisir Baris veya Osi bu isi halletsin hic degil. Bu ligde belki 25+ macimiz kapanan takimlara karsi oynuyoruz ama bunun icin hic bir calisma yapilmiyor, duran toplarda etkili olmasaydik cok daha zor geceridi bizim maclar, keyif almak istiyorum Galatasarayimi izlerkene cok mu fazla birsey bekliyorum ?

Renkttaş bunlara anlatamazsın..
Bunlara göre genel olarak herşey mükemmel.
Bunlar bilir kişi.
Kim ne derse desin genel anlamda kötü top oynuyoruz.Bu kadar basit.

okan hocam kötü futbola devam
sen bizi 10 sezon şampiyon yap ama kötü futbol oynat
tek isteğimiz budur senden

Doğum günün kutlu olsun hoca, konusu açılmamış nedense. Terim'in yaş günü olsa geceden konusu olurdu.

Renkttaş bunlara anlatamazsın..
Bunlara göre genel olarak herşey mükemmel.
Bunlar bilir kişi.
Kim ne derse desin genel anlamda kötü top oynuyoruz.Bu kadar basit.
Bunlar dediğin Gs taraftarı. Kimse her şey mükemmel de demiyor. Namağlup devam ediyor nefret kusuluyor, avrupada baş takımı yeniyor nefret kusuluyor. Derdiniz gerçekten Gs mi yoksa kişisel tatminimiz mi?

Nice mutlu ve Galatasaray ile birlikte başarılı senelere.

Nice mutlu ve sağlıklı ve uzun yıllara Okan hocam.

Doğum günün kutlu olsun.

Adama sığır pres oynatıyor dediniz… böyle oyun mu olur dediniz laf ettiniz… adam kontrollü oyun oynattı onu beğenmediniz… Liverpool tothenam falan yendi hala leş hoca diyorsunuz…

Küçük takımlara karşı işte öyle 90 dk boş alan bulamıyorsunuz… ne yapalım? Kimi getirirsen getir maksimum aynı oyunu göreceksiniz… olay hoca da falan değil bunu anlamak kolay olmayacak ama güzel oyun izlemek istiyorsanız önce rakip takımların bize olan saygısını yitirmesini bekleyeceksiniz. Zira fütursuzca bizi yenmek için takım disiplininden ayrılacak takımlara karşı güzel oyun görebilirsiniz… bizim büyüklüğümüzü kabullenmiş takımlara karşı muhteşem bir oyun beklemek saçma…

Geri
Üst Alt