- 2 Nisan 2012
- 41.389
- 20.591
- 2.748
Osimhenin dili dışardaydı çıkarken farketmedin mi
İnsanüstü mücadele etti, galibiyet ona yazar zaten. Giren niye bu halde? Bunu sen fark ettin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhenin dili dışardaydı çıkarken farketmedin mi

İcardi'den bahsediyorsan ağır sakatlıktan dönmüş adamı senin istediğin seviyeye çıkarmak öyle kolay değil..Bunu hocaya yazmak biraz acımasızlık değil mi?İnsanüstü mücadele etti, galibiyet ona yazar zaten. Giren niye bu halde? Bunu sen fark ettin mi?
Güzel abim icardi kuserse kussun bu adamı sokma artık. 20 dakika bile oynayamiuor adam
Ağa osimhende rotasyon yapmasın. Diğer bölgelerde eyvallah. Ahmet kutucu girsin icardi girmesinRengim şöyle düşün, sene sonu vs işler değişir. Ama mevcut durumda takımı yönetebilmek en önemli unsurlardan biri. Bunu sadece İcardi için düşünme. Berkan mesela. Abi yedeğin yedeği dediğin adamın bile küsmemesi, neşesinin yerinde olması önemli bir şey. Bakın 1 kişinin mutsuzluğu tüm takımı dağıtır. Okan hoca takımdaki sinerjiyi korumayı, yükseltmeyi çok seviyor ve buna çok önem veriyor.
Evet İcardi girdi jog attı. Evet doğru, sene sonu durumuna göre de -eğer düzelmemişse- zaten yollar ayrılmalı. Ama bu şartlarda ben şu ana kadar takımda rotasyonu ve oyuncu yönetimini çok iyi yaptığını düşünüyorum.
Ağa osimhende rotasyon yapmasın. Diğer bölgelerde eyvallah. Ahmet kutucu girsin icardi girmesin
Eleştiri şu olmalı yedek oyuncu aldırmalı hoca. Yoksa bu tempoda oyuncuların canı çıkıyor normal olarakElestiri yapmadan rahat edemeyenler gelmis yine, oyuncular yoruldu cikmak istiyor niye cikartiyor diye dellenenler var.
Allah sabir versin.
Onun için devre arası genç forvet lazimOsi konusunda İcardi'den bağımsız konuşacağım. Osimhen'i pamuklara sarmamız lazım. Bu şu demek; maç 3-0 olmuş, dakika 70-75. Çıkart abi Osimhen'i. Bak bu adam bi sakatlanıp 1 ay olmasa çok büyük sıkıntı yaşarız.
Bizim yedeğimizde geleceğin Osimhen'i yok, ne bileyim genç Dembele yok. Osimhen gibi bi adamı ona gerek kalmadığı an sahada tutmanın hiçbir faydası yok bizim için
Oshimen beni çıkar diye işaret yaptı… lemina yoruldu. Yunus gtünden solumaya başladı… tor yoruldu?Kim yoruldu? Oyuna soktuklarını hazır edecek o halde. Çuval gibi her oyuna soktuğu.