Okan Buruk | Teknik Direktör

Güzel abim icardi kuserse kussun bu adamı sokma artık. 20 dakika bile oynayamiuor adam

Yedek kulübesine 1-2 adam lazım bazı oyuncularla arayı sıcak tutmak istediğini düşünüyorum ama yapacak bişey yok, kesinlikle takviye lazım yedeğe. Bunun dışında Liverpool maçını reaksiyon maçı olarak görmüştüm ama bugünkü maçla ciddi bir oyun değişikliğine gidildiği belli oldu, artık çok daha dengeli oynuyoruz ama 1-2 oyuncuya bişey olsa bütün oyun bozuluyor öyle bir sıkıntı var. Bodo bence gerçekten zor bir maçtı çok iyi atlattık.

Öncede dedim Avrupada venim icin iyi oyun beklentim yok yeterki kazanalim. Tebrik etmek gerek 3 puan bizim oldu. Ajax deplasmaninda akili oynatirsa okan buruk ve galibiyet gelirse ilk 24 garanti olur bence

Hocam.artik genc al
Pahali olunca daha kaliteli olmuyor adam zaten onyedika mesela 15 olmus al silas andersen i.
Bir de sag bek oynayan defans al. Yedeğe genc super olur

İnsanüstü mücadele etti, galibiyet ona yazar zaten. Giren niye bu halde? Bunu sen fark ettin mi?
İcardi'den bahsediyorsan ağır sakatlıktan dönmüş adamı senin istediğin seviyeye çıkarmak öyle kolay değil..Bunu hocaya yazmak biraz acımasızlık değil mi?

Güzel abim icardi kuserse kussun bu adamı sokma artık. 20 dakika bile oynayamiuor adam

Rengim şöyle düşün, sene sonu vs işler değişir. Ama mevcut durumda takımı yönetebilmek en önemli unsurlardan biri. Bunu sadece İcardi için düşünme. Berkan mesela. Abi yedeğin yedeği dediğin adamın bile küsmemesi, neşesinin yerinde olması önemli bir şey. Bakın 1 kişinin mutsuzluğu tüm takımı dağıtır. Okan hoca takımdaki sinerjiyi korumayı, yükseltmeyi çok seviyor ve buna çok önem veriyor.

Evet İcardi girdi jog attı. Evet doğru, sene sonu durumuna göre de -eğer düzelmemişse- zaten yollar ayrılmalı. Ama bu şartlarda ben şu ana kadar takımda rotasyonu ve oyuncu yönetimini çok iyi yaptığını düşünüyorum.

Rengim şöyle düşün, sene sonu vs işler değişir. Ama mevcut durumda takımı yönetebilmek en önemli unsurlardan biri. Bunu sadece İcardi için düşünme. Berkan mesela. Abi yedeğin yedeği dediğin adamın bile küsmemesi, neşesinin yerinde olması önemli bir şey. Bakın 1 kişinin mutsuzluğu tüm takımı dağıtır. Okan hoca takımdaki sinerjiyi korumayı, yükseltmeyi çok seviyor ve buna çok önem veriyor.

Evet İcardi girdi jog attı. Evet doğru, sene sonu durumuna göre de -eğer düzelmemişse- zaten yollar ayrılmalı. Ama bu şartlarda ben şu ana kadar takımda rotasyonu ve oyuncu yönetimini çok iyi yaptığını düşünüyorum.
Ağa osimhende rotasyon yapmasın. Diğer bölgelerde eyvallah. Ahmet kutucu girsin icardi girmesin

Ağa osimhende rotasyon yapmasın. Diğer bölgelerde eyvallah. Ahmet kutucu girsin icardi girmesin

Osi konusunda İcardi'den bağımsız konuşacağım. Osimhen'i pamuklara sarmamız lazım. Bu şu demek; maç 3-0 olmuş, dakika 70-75. Çıkart abi Osimhen'i. Bak bu adam bi sakatlanıp 1 ay olmasa çok büyük sıkıntı yaşarız.

Bizim yedeğimizde geleceğin Osimhen'i yok, ne bileyim genç Dembele yok. Osimhen gibi bi adamı ona gerek kalmadığı an sahada tutmanın hiçbir faydası yok bizim için

Bi halt bildiginiz yok bos bos konusuyorsunuz yaw

Osimhen kenara isaret etti cikmak istedigini söyledi cünkü adam yoruldu

Sadece osimhen degil lemina da ciktiginda kasigini gösterdi adam zaten her yerini bantliyor agrilarindan dolayi

Buna ragmen elestiriyorsunuz

Biraz olsun ayna’ya bakin ulan biz napiyoruz adam senelerdir basarili oluyor avrupa dedik orda da gelistirmeye basladi kendini

Ama yok neymis elestiri kültürüymüs

Hadi ordan

Osi konusunda İcardi'den bağımsız konuşacağım. Osimhen'i pamuklara sarmamız lazım. Bu şu demek; maç 3-0 olmuş, dakika 70-75. Çıkart abi Osimhen'i. Bak bu adam bi sakatlanıp 1 ay olmasa çok büyük sıkıntı yaşarız.

Bizim yedeğimizde geleceğin Osimhen'i yok, ne bileyim genç Dembele yok. Osimhen gibi bi adamı ona gerek kalmadığı an sahada tutmanın hiçbir faydası yok bizim için
Onun için devre arası genç forvet lazim

İyiyse iyi kötüyse kötü abi bu sene Frankfurt maçı harici bi hatası yok. İyi gidiyor gayet umarım böyle devam eder

Geri
Üst Alt