Okan Buruk | Teknik Direktör

O da mı yasak dostum ? Şeriat mi geldi haberimiz yok.
Yine başkalarına da malzeme gelmiş o değil de sonra bana laf ediyorsun diye ağlıyor hahaha.Hoca kötü giderken de siz hakliymissiniz bu kadar da olmaz diyordu ,bi öyle bir böyle geziyor :D
Ne anlatıyon dostum
Acı durumun = yüksek

Ne anlatıyon dostum
Acı durumun = yüksek
Öyle bir şey yok dostum hala aynı şeyleri tekrar edip durma eğer cevap bittiyse.Puan kaybında kaçanlar düşünsün acıyı, ben kazansak da kaybetsek de burdaydım her zaman.Elestirisiyle, övgüsüyle.Her zaman da neyse onu söylerim, öyle kötü gidince hakliymissiniz yav diyip iyi gidince de ben demiştim eleştirenler nerde diyenlere benzemem
Acı icin istersen bu arada seni osi konusunda etiketleyebilirim ? Onuachu 1 gömlek daha iyi diye anlatırsın ;)

Öyle bir şey yok dostum hala aynı şeyleri tekrar edip durma eğer cevap bittiyse.Puan kaybında kaçanlar düşünsün acıyı, ben kazansak da kaybetsek de burdaydım her zaman.Elestirisiyle, övgüsüyle.Her zaman da neyse onu söylerim, öyle kötü gidince hakliymissiniz yav diyip iyi gidince de ben demiştim eleştirenler nerde diyenlere benzemem ;)
Puan kaybında niye kaçsınlar
Zaten 4 yılda 6-7 kere puan kaybetti 😂
Acı dozun = cayır cayır

Puan kaybında niye kaçsınlar
Zaten 4 yılda 6-7 kere puan kaybetti 😂
Acı dozun = cayır cayır
İşte 6-7 kerenin bile sorumluluğunu alamayıp kaçanlar var ahahahaha
Acı için osi konusuna gel orda konuşuruz istersen acıyı, onuachu daha iyi dersin

Tamam bugünlük yeter seni de eğiteceğiz uzun sürecek ama deneyeceğiz
Yok olur mu dostum aynı şeyleri tekrar yaz her yazdığıma ne güzel gidiyordu işte gülen falan oluyor :D şakalar falan yaratıcı baya , beni eğitmek de konyali adama mı kalır yav eksik kalsın sağ ol

Bu pres işini biraz daha dengeli yapmamız gerektiğini düşünüyorum ben, yani her rakibe karşı olmaz bu özellikle daha güçlü rakiplere karşı.

Goller geldikçe işe yarıyor ama atıyorum Bayern maçında olduğu gibi girilen pozisyonlar değerlendirilemeyince maçın son 1/3 bölümünde takımın neredeyse tamamen pili bitiyor. Sonra diğer takımın kaliteli ayakları seni mat edebiliyor bu durumda.

fbjkliler bu halde

break-dancing-ass.gif

Heh şöyle dostum aynı şeyleri yaz böyle de eğlensin millet.Ilkokula dönelim şöyle.Mal sensin kolay gelsin vardı bir de onları unutma

olum seni gaza getiriyorlar
ne düşüyorsun 😂

Aklı başında Galatasaray taraftarı kimi nasıl eleştireceğini bilir kimi seveceğini kimi sevmeyeceğini kime güvenip güvenmeyeceğini. Barış gibi istisnalar (güven) kaideyi bozmaz ama genel olarak kim nasıl eleştiriliyorsa hak ediyordur!

adama 3 senede anca ortasahanın önemini öğrettik bunlarında zoruna bu gidiyor :)

ne düşüyorsun 😂

Aklı başında Galatasaray taraftarı kimi nasıl eleştireceğini bilir kimi seveceğini kimi sevmeyeceğini kime güvenip güvenmeyeceğini. Barış gibi istisnalar (güven) kaideyi bozmaz ama genel olarak kim nasıl eleştiriliyorsa hak ediyordur!

adama 3 senede anca ortasahanın önemini öğrettik bunlarında zoruna bu gidiyor :)
Feramuzla ilgili sorun yok yahu ne gaza geleceğim :D bir şey olduğunu sanıp saçma sapan tepkiler veren komik sadece.Bir gün öyle, bir gün böyle çok insan var.Elestri yasak ya diyecekler en sonunda
Osnin önemini hala çözemedi ama inş gruptan çıkarsak bu sene avrupayi seneye de osyi öğrendiği sene olur.

ne düşüyorsun 😂

Galatasaray taraftarı övmeyi sahip çıkmayı da bilir olm :) senden övgü bekliyorum en azından şu iki maç için… hadi bakayım göreyim şu övgülerini ondan sonra yine yap eleştirini…

Galatasaray taraftarı övmeyi sahip çıkmayı da bilir olm :) senden övgü bekliyorum en azından şu iki maç için… hadi bakayım göreyim şu övgülerini ondan sonra yine yap eleştirini…

ben översem siz üzülürsünüz abi :)

boşver benim övgümden mahrum kalın

sadece daha akıllı oynuyoruz avrupada
geçen sene dilimizde tüğ bitti şunu anlatamadık hocaya

ki yine eleştireceğim transferde 1 ortasaha 1 hızlı hucumcu almalıydı

dün oyuna girenlerden sonra kağnı gibi olduk
bir eren atletizm verdi

Rakibe göre oynayınca, rakibe göre doğru adamlarını, kadronu, dizilişini kurunca başka bir seviyeye çıkıyor takım. Bugün City bile belki son maçta bizim maçları izleyip sahaya öyle çıkacak. Bizim de bundan kopmamamız lazım. Yıllardır hep aklımdadır, Lucescu'yla ilgili onu öne çıkaran neydi diye, oyuncular biz sahaya çıkmadan rakibi ezberlemiş oluyorduk diyorlarmış o dönem. Sen bugün dünyanın en iyi takımı da olsan rakibin çok zayıf bir takım değilse eğer onun üzerine çalışmaya mecbursun.

Hoca da bunu layığıyla uyguluyor şu an. Bu şekilde devam edersek (ki edeceğiz bence artık) buradaki ruh hastalarının beklentisinin aksine çok güzel şeyler bizi bekliyor. Sezon başlamadan öncesinden beri bunu söylüyorum, bu takıma güvenin. Aptal aptal argümanlar ortaya atıp her maç inşallah kaybederiz diye pusuya yatıp ben demiştim diye uğraşacağınıza gidin bir psikiyatriste görünün, foruma da en azından birkaç gün girmeyin.

Milletin kaybedilen maçlardan sonra neden foruma girmediğini merak ediyorsunuz ya, birincisi üzüntü, ikincisi de sizin gibi ruh hastalarının hakaretlerini saçmalıklarını okuyup canını daha fazla sıkmamak. Normal insanlar üzüldüğü zaman bunu adabıyla yaşar, sizin gibi etrafına küfrederek, bağırıp çağırarak yaşamaz. Bunu anlamak için de bir kapasite lazım tabii.

Geri
Üst Alt