Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
he öyle dediklerin ile alakası olmayan bir görsel paylaşıp o var bu var mı diyoruz şimdi? Sonra ben fotbol konoşoyom yieaaa
Ekli dosyayı görüntüle 306683
Problem büyük gibi duruyor. Neyse ben size uygun bir şekilde açıklayayım. İlk fotoğraf arkadaşın attığı istatistik fotosuna yazılan yorumdur. İstatistikler çoğu zaman bir şey göstermez. İstatistiklere göre Frankfurt maçında üstün oynamışız gibi duruyor ama 5 gol yediğimiz rezil bir maç. Sizin attığınız foto da beni destekler nitelikte teşekkür ederim. Keza Liverpool sanki bizi ezmiş bitirmiş gibi duruyor ama iş öyle değil.

Altta ise set oyunu ile ilgili yaptığım yorum ise arkadaşın yaptığım eleştiriyi beğenmemesi üzerine yazılan bir yorumdur. Set oyunu bence yok diyorum. İkisi birbirinden bağımsız yorumlardır.

Size özel tane tane, satır satır yazdım umarım anlayabilmişsinizdir.

Büyük maçları neden alamıyorsan hoca, anlat bize

2 derbicik 2 ayrı puan kaybı

Evet bu da Frankfurt maçı istatistikleri. Sizin mantığınıza göre mu maç özelinde de Okan Buruku tebrik etmek lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 306682

Eleştirilere gelirsek set oyunu var mı ? Yok. Pres dışında bir planı var mı şuan ? Yok. Öyleyse yorumumda boş bir şey yok. İyi günler.
Set oyunumuz gayet var daha iyi olmalı mı olmalı. Ligde genelde zaten topa en çok sahip olan takımız bir oyun planı olmadan bir çok istatistikte ligde en iyisi olamazdın zira artık ligde bir çok takım bize karşı uzun top ile oynuyor. Genel karakteristik özelliğimizin pres olmasında da abes hiç bir şey yok bu bir tercih zaten. Bu maçta da ilk 30 dakika çok iyi oynadığımız bir oyun vardı. Zaten eleştirilmesi gereken o planı devam ettirmek yerine hata yapıp gol yiyince bir anda takımın dağılmasıydı. Asıl konuya gelirsek bak bu yaptığın eleştiri katılırım veya katılmam. Orada alıntıladığım ilk mesajında ise eleştiri namına bir şey yok aksine sadece nefret kusma var. Bir de yanlış bilgi de var zira Okan Buruk
bahsettiğin yıldızlar olmadan da hem kupa hem şampiyonluk kazanmış biri.

Problem büyük gibi duruyor. Neyse ben size uygun bir şekilde açıklayayım. İlk fotoğraf arkadaşın attığı istatistik fotosuna yazılan yorumdur. İstatistikler çoğu zaman bir şey göstermez. İstatistiklere göre Frankfurt maçında üstün oynamışız gibi duruyor ama 5 gol yediğimiz rezil bir maç. Sizin attığınız foto da beni destekler nitelikte teşekkür ederim. Keza Liverpool sanki bizi ezmiş bitirmiş gibi duruyor ama iş öyle değil.

Altta ise set oyunu ile ilgili yaptığım yorum ise arkadaşın yaptığım eleştiriyi beğenmemesi üzerine yazılan bir yorumdur. Set oyunu bence yok diyorum. İkisi birbirinden bağımsız yorumlardır.

Size özel tane tane, satır satır yazdım umarım anlayabilmişsinizdir.
arkadaş yorumunda nefret kustuğunu söylemiş okudum onu hala nefret kusmaktan başka bir argümanın yok. Problem büyük çünkü sen ve senin gibiler eleştiri yapmıyor; linç ediyor, nefret kusuyor, duygusal mastürbasyon yapıyor. Eleştirinin ne olduğunu görmek istiyorsan senin kustuğun nefretten daha çok hocaya vuranlar var önceki sayfalarda. Senin yaptığın saman adam argümanı

O maçtan umdukları pek gerçekleşmediği için maçtan sora uzamış :asd:

5 yediğimiz maçtan sonra sinirle yazdığımız yorumlar. Tebrik ederim büyük maç oynadı Okan Buruk sorun o değil zaten. Bu adam zaten Manu, Tottenham maçlarını da kazandı. Sorun küçük takımlara karşı top bizdeyken bir planının olmaması.

Kendi evinde 2 derbide 2 puan almış birini korumak için komik argümanlara gerek yok. Bu takımın haldur huldur pres haricinde bir oyun planı olmalı artık. Koşup basamadığımız maçların hepsi eziyet haline geliyor.
Bugün fener kazanırsa fark dörde düşecek. İkinci devre bu takımlarla deplasmanda oynayacağız. Sanki şampiyon olmuşuz gibi konuşuyorsunuz.

Ek olarak; bu kadro gayet yeterli diyip yabancı kontenjanını bile doldurmayan kendisi idi. Gelinen noktada 2 tane oyuncu sakat, 1 tane oyuncu cezalı diye yedekten Kutucu, Kaan filan girdi ve stoperde güvenilir adam olmadığı için orta sahayı da bozmak zorunda kaldık.
Hepsi kendisine yazar.

O maçtan umdukları pek gerçekleşmediği için maçtan sora uzamış :asd:

Cafer böyle tipler yüzünden forumdan soğuyor insanlar. Bazen diyorum rakip takımların forumlarında bizim konuları mı okuyorum diye. Eleştiri yapıyorum adı altında zerre argüman kullanmadan bel altı vuruyorlar ve bunu sözde tuttuğu takımın topçusuna, hocasına yapıyorlar. Söylediklerinin aynısını sosyal medyada paralı fenerliler söylüyor.
Set oyunu diye bir şey öğrenmişler bir tanesi SET OYUNU ne olduğunu anlatamaz

5 yediğimiz maçtan sonra sinirle yazdığımız yorumlar. Tebrik ederim büyük maç oynadı Okan Buruk sorun o değil zaten. Bu adam zaten Manu, Tottenham maçlarını da kazandı. Sorun küçük takımlara karşı top bizdeyken bir planının olmaması.
Aynen maçtan 8-9 gün sonra sinirle yazmışsın

Ama bodo liverpool maçlarında tebrik etmeye gelince yok

Kabul edin etmeyin ciddi derecede takıntılısınız

Cafer böyle tipler yüzünden forumdan soğuyor insanlar. Bazen diyorum rakip takımların forumlarında bizim konuları mı okuyorum diye. Eleştiri yapıyorum adı altında zerre argüman kullanmadan bel altı vuruyorlar ve bunu sözde tuttuğu takımın topçusuna, hocasına yapıyorlar. Söylediklerinin aynısını sosyal medyada paralı fenerliler söylüyor.
Set oyunu diye bir şey öğrenmişler bir tanesi SET OYUNU ne olduğunu anlatamaz
Voleybol veya teniste olan setten bahsederlerse şaşırmam

Aynen maçtan 8-9 gün sonra sinirle yazmışsın

Ama bodo liverpool maçlarında bi tebrik etmeye gelince yok

Kabul edin etmeyin ciddi derecede takıntılısınız
Önce Young Boys, Prag, Alkmaar, Frankfurt ve diğer faciaları unuttursun. Gruptan çıksın öyle tebrik ederiz. Takıntılı olan sizlersiniz. Rezil bir Trabzonspor maçı sonrası gelmiş hala adamı savunuyorsunuz. Rezil oyun, rezil değişiklikler, sıfır plan. Saçma sapan bir maçtan sonra Fenerliler gibi hocayı övmedik diye eleştiri yiyeceksek işimiz var.

Önce Young Boys, Prag, Alkmaar, Frankfurt ve diğer faciaları unuttursun. Gruptan çıksın öyle tebrik ederiz. Takıntılı olan sizlersiniz. Rezil bir Trabzonspor maçı sonrası gelmiş hala adamı savunuyorsunuz. Rezil oyun, rezil değişiklikler, sıfır plan. Saçma sapan bir maçtan sonra Fenerliler gibi hocayı övmedik diye eleştiri yiyeceksek işimiz var.
sallamak için istersen ilk doğduğu andaki babasının yüzüne işemesine filan git. yine saman adam argümanı ile devam et.

Kendi evinde 2 derbide 2 puan almış birini korumak için komik argümanlara gerek yok. Bu takımın haldur huldur pres haricinde bir oyun planı olmalı artık. Koşup basamadığımız maçların hepsi eziyet haline geliyor.
Bugün fener kazanırsa fark dörde düşecek. İkinci devre bu takımlarla deplasmanda oynayacağız. Sanki şampiyon olmuşuz gibi konuşuyorsunuz.

Ek olarak; bu kadro gayet yeterli diyip yabancı kontenjanını bile doldurmayan kendisi idi. Gelinen noktada 2 tane oyuncu sakat, 1 tane oyuncu cezalı diye yedekten Kutucu, Kaan filan girdi ve stoperde güvenilir adam olmadığı için orta sahayı da bozmak zorunda kaldık.
Hepsi kendisine yazar.
İşte insanlar bu dediklerini anlamakta güçlük çekiyorlar. Olay tamamen bu. Gelmişler burda hatalı olduğu maçtan sonra bile hala hocayı savunuyorlar.

Hocayı övmedin diye değil aşağıdaki gibi zırvaladığın için insanlar sana cevap veriyor. Neyse laf anlatılacak bir insan değilsin belli ki hayırlı günler diliyorum

Hoca olmadığını bir kez daha anladık.
300 milyonluk kadroyu deli dana gibi koşturmak dışında bir halt bilmeyen, teknik, taktik bilgisi zayıf, 3 sene karşısında rakip olmadığı için dünya yıldızı İcardiler, Mertensler ile şampiyon olan sıradan bir adam.

sallamak için istersen ilk doğduğu andaki babasının yüzüne işemesine filan git. yine saman adam argümanı ile devam et.
Daha ne kadar boş konuşacaksın diye bakıyorum. İnanilmaz bir performans sergiliyorsun. Bazı arkadaşlar bu sene derbi performansı düşük dediklerinde gidip geçen seneki derbileri ortaya koyan sizsiniz. Noldu geç yıl ki Alkmaar faciasını konuşmam zoruna mı gitti.

İşte insanlar bu dediklerini anlamakta güçlük çekiyorlar. Olay tamamen bu. Gelmişler burda hatalı olduğu maçtan sonra bile hala hocayı savunuyorlar.
oturma organından uydurma. Hocayı savunan yok senin gibilere nefret kusmasına karşı gelen var. Savunacak olsam alıntı yaptığın adama da yazardım.

Daha ne kadar boş konuşacaksın diye bakıyorum. İnanilmaz bir performans sergiliyorsun. Bazı arkadaşlar bu sene derbi performansı düşük dediklerinde gidip geçen seneki derbileri ortaya koyan sizsiniz. Noldu geç yıl ki Alkmaar faciasını konuşmam zoruna mı gitti.
Aldığı kupalar senin ardını yakmış herhalde ki hocaya saf nefret ile yaklaşıyorsun. Söyleriz hocaya bu sene 3-4 maç fazla puan kaybetsinde senin de gönlün olsun nasıl olsa kaybedince mutlu oluyorsun

Hadi işinize bakın. Size Okan Buruk ve Kaan Ayhan ile mutluluklar. Eleştiriye tahammülü olmayan insanlar üşüşmüş buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt