- 18 Mayıs 2011
- 20.198
- 10.637
- 1.723
Belki fiorentina ister oraya gider… 2000 anıların tazelenir…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya terimci olan da benim okancı olan da…sadriyi terimci sanmam üzdü Keremim. Bu adam forumun hıncal ulucu
Düzgün cevap verir misinBelki fiorentina ister oraya gider… 2000 anıların tazelenir…
Verdim aslında cevabı… Fatih hoca gittiğinde nasıl üzüldüysek, döndüğünde nasıl sevindiysek aynı duyguları tekrar yaşarız…Düzgün cevap verir misin
Nolur öyle bi durumda
binlerce dansöz var derim bu yorumaArslan hocamızı yedirmeyiz
binlerce dansöz var derim bu yoruma
Ftnin fioya gitmesiyleVerdim aslında cevabı… Fatih hoca gittiğinde nasıl üzüldüysek, döndüğünde nasıl sevindiysek aynı duyguları tekrar yaşarız…
Evet Ankaragücü maçında bilerek kırmızı gördü öyle mi? Sizde o fener medyasının gazına gelip bunu beyninizin en derinine soktunuz. Velev ki böyle birşey yaptı bir şampiyonluk verdik gelip sana 3 şampiyonluk kazandırdı hiç mi anlamı yok?Ftnin fioya gitmesiyle
Okanın emreyle birlikte 2001de şampiyonluğu fbye bırakıp! intere kaçmasını nasıl bir tuttun hayret ettim doğrusu
@Osman SEDEN üstat sen iyi hatırlarsın o dönemi nasıl ihanete uğramıştık hala acısı taze bende