Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocamın daşaklı bir hoca olduğunu kabul etmişler demek ki şimdi de bırakıp gidecek diye nefret kusuyorlar. HOCAAAAAAAAAAAAAAAAM

Düşünün birde ,hocanın eteklerine siginmayan guclu bir başkan guclu bir yönetimle çalışsa nasil olurdu

binlerce dansöz var derim bu yoruma
7a6409a35f8223f856dc99651cb33cb1_XL.jpg

Verdim aslında cevabı… Fatih hoca gittiğinde nasıl üzüldüysek, döndüğünde nasıl sevindiysek aynı duyguları tekrar yaşarız…
Ftnin fioya gitmesiyle

Okanın emreyle birlikte 2001de şampiyonluğu fbye bırakıp! intere kaçmasını nasıl bir tuttun hayret ettim doğrusu

@Osman SEDEN üstat sen iyi hatırlarsın o dönemi nasıl ihanete uğramıştık hala acısı taze bende

Ftnin fioya gitmesiyle

Okanın emreyle birlikte 2001de şampiyonluğu fbye bırakıp! intere kaçmasını nasıl bir tuttun hayret ettim doğrusu

@Osman SEDEN üstat sen iyi hatırlarsın o dönemi nasıl ihanete uğramıştık hala acısı taze bende
Evet Ankaragücü maçında bilerek kırmızı gördü öyle mi? Sizde o fener medyasının gazına gelip bunu beyninizin en derinine soktunuz. Velev ki böyle birşey yaptı bir şampiyonluk verdik gelip sana 3 şampiyonluk kazandırdı hiç mi anlamı yok?

Durduk yere de geçmişteki algıları ısıtıp ısıtıp yeni algılar oluşturmaya çalışmayın… bakın bakalım o dönem kaç oyuncu bosman kuralıyla takımlarından ayrılmış? Galatasaray o Urfa şampiyonu kadrodan kaç para kazanmış? O dönemki yönetime de bir çift laf söyleyin bari…

Hoca değildiden haine geçtik… haydi hayırlısı…

Geri
Üst Alt