Okan Buruk | Teknik Direktör

sana diyor

artık 3 senelik rezaleti temizle avrupada

juveyi ne yapıp edip geçeceksin aşağısı başarısızlıktır

öyle 200 milyonluk transferle 20.lik başarı hikayesini biz yemeyiz

Baskan beyin yazin gereken teknik ekibi kurması gerekiyor.

Elimizde tutanacak bir hocamız var diyoruz ama son zamanlardaki eylemleri ve söylemleri ile taraftarı kızdırıyor ve makul eleştirilere de hak vermemek elde değil.
Bu sene inanılmaz formsuz buluyorum sezonun sonuna doğru toparlanır umarım

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Paşam biz sana sürekli 30-40 milyona adam almak zorunda mıyız?

Madem Renato'ya güvenmiyordun başka adam aldıracaktın o zaman

10 milyona da scout ekibi oyuncu bulur sen zaten belirli üne kavuşmuş 25 milyon çekilen gençlere gidiyorsun sonra gelmiyorlar diyorsun

Sen uyguna oyuncu alamıyor musun olmuyor mu yani sana illa 30 milyon mu harcamak gerekiyor?

Dünyanın en baba scout ekibide olsa sende teknik direktörün böyle biriyse asla o scout ekibinden verim alamazsın

Scout ekibinin bulduğu 18-19-20 yaşlarındaki genç oyuncuların asla yüzüne falan bakmıyordur
Bizi istemedi dediği gençler bile 25-30 milyonluk topçular onlar büyüklerin radarına girmiş zaten o yüzden gelmek istemezler

İnanamıyorum ya Galatasarayımız böyle imkanlara kavuşuyor ama onuda bununla heba ediyoruz valla yazık günah
zaten kendi dedi ''elit genç'' diye, gelecek transferler için kadrodaki oyuncular kalitesinde, o kaliteye yakın oyuncular istediğini, yedek klübesine madridin barçanın takip ettiği genci istiyor herhalde elit genç dediğine göre ya da yedeğe de süperstarlar

Sevmeyebilirmişiz ama nefret edemezmişiz. Nefret ediyorum ulan nefret ediyorum okan'dan. Geçen sene az ye rezil ettiği yetmezmiş gibi bu sene de juventusa karşı rezil edecek. Bile isteye sabote ediyor. Benden daha büyük galatasarayli degil bu besiktasli okan. Bir dahakine alıntı yap seni ezik. Kimden nefret edeceğimi sana soracağım değil mi

Edit. O kim olduğunu biliyor

Geri
Üst Alt