Okan Buruk | Teknik Direktör

Bana göre baya eksik bir Teknik Direktör. Rakip takımlara sanki hiç özel önlem almıyor. Üstelik şu orta sahayı boşaltmak sevdası yok mu? Kaç puanımıza mal oldu, ve hala ders çıkaramadı.

Ya abi Singo - Kaan defans hattı ne? Günay niye oynuyor? Süper Kupa maçından ders çıkarmadın mı? Vallahi keşke seneye Arda gelse, yoksa ben ders almam tavırları ile baya problem yaşarız.

Hiç bi derbiyi de akıl dolu oynamadık.
Önceki sezonlar derbileri iyi oynuyorduk, bu yıl bjk hariç kazandığımız derbi yok. Bjkyi yenmeyeni döverler zaten.

''Rakibimiz çok iyi kapandı. Açmamız gerekiyordu. Çok statik kaldık. Rakip alana yerleşip bireysel becerimizle bunu açabilirdik lig maçında olduğu gibi.''

OHA. Ben bu açıklamayı yeni gördüm, bu sezon benim bildiğim 3.kez bu açıklamayı yaptı, yahu kapalı savunma bireysel beceri ile mi açılır ilk olarak;

-kanatta üçgenler kurup sık sık sıfıra inmek yok mu? süreklü bek stoper arasına koşu atmak yok mu? diyagonal paslar ile oyunun yönünü hızlıca değiştirmek yok mu? hızlı seri paslarla rakip savunmayı dağıtmak yok mu? sürekli topsuz koşular yapıp rakip savunmayı dağıtmak yok mu? vb. hücumda bunları ne kadar yapıyoruz?

Bu açıklamaları yapınca hem de bu sene 3.kez duydum bunu, insanlar senin sistemin yok mu diye sorgular, bireysel yetenekler ile kazanırım kafasında, sisteme değil, pahalı kadrolara güvenen hoca mı bu acaba diye insanlar sorgular haklı olarak.

image.webp

Şanslı insan. Tam sinirlenip saydıracaktım karşımdaki mağazanın adını görünce neyse ya dedim sustum

Pazar gecesi bu baslik ana baba günü gibi olacak. Bunu hissedebiliyorum.

Son derbi macina çıkıyorsun hocam 4 senenin sonunu nasil getireceksin,umarim daha önceleri oldugu gibi sahaya konsantre olursun ,herseye rağmen borçlusun bunu

Yenilgi fark etmez diyordum da hele bu saatden sonra kazanma hemen defol. Beraberlik bile degil

Bu sene özelinde tek elestirmedigim mac super kupa maci cunku o macta baska isler döndü cok net

Dun oynanan maci teknik, taktik, hoca, bireysel perf hicbir seyle aciklayamazsiniz

Bazi maclar icin yorumsuz kalmak iyi bi secenek.

Bu sene ile 4 yıl şampiyonluk olacak ve tarihe geçeceksin hocam ama hiçbir zaman gerçek bir lider olamayacaksın. Çünkü başarının temel anahtarı hırs, disiplin, planlama ve çalışma sende yok! Pratik zeka,insan ilişkileri,iletişim ve palyatif çözüm konusunda üzerine yok ama büyük ve kurumsal yapılar "ciddiyetsizliği" kaldırmaz. Son olarak 23 Nisan'da çocukların bayram sevincini elinden aldın. O yüzden artık sezon sonunda "adaya veda" etmen gerekiyor.

Geri
Üst Alt