Okan Buruk | Teknik Direktör

Mac sinirimde vardi biraz ama 2inci yariyi ilk yarida oyanasak ya?

Kac mactir izlemediginiz bir suru seyi son yarim saatte izledik. Valla 1.5 yil falan gitti omrumden

Valla cildirtiyor beni
Orada suç hocadan ziyade oyuncularda değil mi sence? İlk yarıda Osimhen'in kaçırdığı o pozisyonlara ben inanamadım şahsen. Şu istatistiklere bak mesela. Hafta içi de yazdım bu maç kazanılması veya diğer sonuçlar hocadan ziyade direk oyunculara yazar.
HH5mG6DWYAMPBYe

Bunun istediği ederson alınsaymış zaten ilk yarıdan verecekmiş şampiyonluğu. Eğer bu sezon şampiyon olduysak, hatta şampiyonlar liginde ilerlediysek Uğurcan’ın yaptığı sayısız kurtarışa borçluyuz. Okan’ın ipiyle kuyuya inilmez. Belli ki bu işi öğrenemeyecek. Genç bir hoca da değil. Ne kadro mühendisliği var, ne taktisyenlik, ne de antrenörlük. Yollar ayrılacaksa hemen bugün ayrılmalı. Ağustos olduktan sonra geç olacak. Yatırımlarımızı efektif kullanan bir hoca lazım Galatasaray’a.

Orada suç hocadan ziyade oyuncularda değil mi sence? İlk yarıda Osimhen'in kaçırdığı o pozisyonlara ben inanamadım şahsen. Şu istatistiklere bak mesela. Hafta içi de yazdım bu maç kazanılması veya diğer sonuçlar hocadan ziyade direk oyunculara yazar.
HH5mG6DWYAMPBYe
Onada varim ama onlar hatasiz demiyorum ama bunun patronu benim ilk hedefimdir. Bir problem var bu sezon, ve asamadik.

Gitsin diye tutturanlardan da degilim devam edecek durum vaziyet geregi ama kabusa donusebilecek cok nokta var bu sezon.

Yoksa ilkay vs hesap sorulacak oyuncular gayet var.

eldeki imkanla kötü kadro yaptı, o yüzden çok daha rahat ilerlemesi gereken yerlerde kendini çok zor durumlara soktu. inşallah bu yaz çok daha iyi 1 futbol aklıyla çalışır ve hak ettiği başarıları çok daha dominant şekilde elde eder.

tebrik ederiz hocamızı.

MUHTEŞEM Bİ 4 SENEYDİ
hersey için teşekkürler
bundan sonraki kariyerinde can-ı gönülden başarılar dileriz

Bakalım hocam, 4 sene şampiyonluk geldikten sonra 5. sene şampiyonluk rekorunu yaşamayı hak ettin doğal olarak. Bu hak senin.

Ama göreceğiz, ya bu takıma yazın gerekli neşteri vurursun, ya da maalesef başarısız olursun.

Her şey senin elinde.
Sadece takımla sınırlı kalmamalı. Ekibini de ciddi eklemeler şart hocanın. PL'yi örnek almalı ve oradaki TD'lerin ekipleri gibi ekibini daha iyiye getirmek için eklemeler yapmalı.

Eze eze şampiyon oldu. Ufak tefek heyecan da katsa adrenalini yükseltti.

Kral.

Geri
Üst Alt