Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.470
- 6.333
- 1.823
reis her bölgeye gelmese bile sağ bekine bile 30 35 milyonluk singo geldi. Harcanıp da tutmayan paraları da hesaba katsan nerdeyse her mevkiye 30+ milyonluk oyuncu eder. Geçen yıl kiralanan Lang yanısıra Sane, barış, yunus, osi, sara, ugucukvu, sanches, singo, jacops, uğurcan kaç etti 10-11 oyuncun 30+, bazıları 40+ değeri var. 1-2 mevki kalıyor kalmıyor geriye.Madem öyle neden her bölgeye öyle oyuncular gelmiyor?
Galatasaray TD isen talepkar olacaksın tabii ki. O listeler boşuna mı veriliyor, ben olsam ben de derim Bruno isterim şunu isterim bunu isterim, gerisi yönetimin işi.
İkinci renktaşım istemesine tabiki istersin ama istemenin bir uygulanabilirliği olur. Bir transfer döneminde 3 tane 50 mil adam peşinde koşarsan bu vakit kaybıdır. Bu üç adamdan 2 bölgeye örneğin 20 milyonluk oyuncu alırsın ve eksiğini kapatırsın, kadronu genişletirsin. Takumda bunca eksik varken Sen td olarak elit elit diye tutturursan bu iş bütçe işi, hadi 1 elit aldın diğer mevkileri alamazsan, vakit kaybı ve kaana ilkaya mahkumiyet olur mu. Bilmiyorum ifade edebildim mi söylemek istediğimi.