Okan Buruk | Teknik Direktör

Galatasaray, Okan Buruk döneminde ligde Başakşehir'e karşı:
9 maç, 9 galibiyet.

• Başakşehir 2-3 Galatasaray
• Galatasaray 3-0 Başakşehir
• Başakşehir 1-2 Galatasaray
• Galatasaray 2-0 Başakşehir
• Galatasaray 1-0 Başakşehir
• Başakşehir 0-7 Galatasaray

Hoca falan değil

Galatasaray, Okan Buruk döneminde ligde Başakşehir'e karşı:
9 maç, 9 galibiyet.

• Başakşehir 2-3 Galatasaray
• Galatasaray 3-0 Başakşehir
• Galatasaray 1-0 Başakşehir
• Başakşehir 0-7 Galatasaray
ulan şahin :asd:

Kotu hamlelerini savunacak degilim lakin acayip de sanssizlik ve bireysel hata var.. 2 haftadir yedigimiz goller akil disi ...Gecen hafta herifler tac kornerle buldugunu atti bu hafta saxma penalti ve kendi kalemize attik..2 pozisyonda Apo agir sicti gol olmadi..
Gs bu kadar cok hata yapamaz savunmada oyle bir luksumuz yok ..Bishaubiyi defansa yeterli goruyorsa bu takimi toparlasin o zaman

hoca bir oyuncu çıkar fırsat da var bitshiabu da zamanın wonderkidydi gitti tutmadı , sen onu ulaştır potansiyeline.Sen futbolcu yap onu

Olm bence Okan ile taraftarın toksik ilişkisinden herkes kazançlı çıkıyor

Okan her sezon şampiyon olsa bile kendini ispat etmeye çalışıyor

Çünkü taraftar olarak beğenmiyoruz eleştiriyoruz

o da kendini ispat etmek için şampiyon oluyor

Her 2 tarafında kazançlı çıktığı bir win win Döngüsü gibi bir şey oldu bu durum

Böyle devamke

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca bence aşırı formsuz, A planı Osimhen üzerine kurulu bu aşırı kabul edilebilir bugün City bile A planı Haaland üzerine kurulu ama Osimhen olmayınca takıma birşey oluyor çünkü Osimhen olmayınca sanki sende ne yapman gerektiğini tam kestiremiyorsun gibi, "siz çok mu kestiriyorsunuz" diye sorma bizde kestiremiyoruz zaten kestirebilsek sağda solda bizde bir takımda olurduk ama çok net bir durum var A planı Osimhen B planı ileriye top şişir, C planı daha ileriye top şişir çok tahmin edilebilir şeyler, bu takımın Sane'yi bir kenara koyuyorum, Barış dahil ki hatta Yunus iyi bir oyun sergilemesine rağmen onunda oyununu bozduğunu düşünüyorum ve özellikle kanat verimimiz çok düşük olduğu için kapalı savunmaları açmakta inanılmaz zorlanıyoruz. Kanatlarımız yalnızca açık oynayan takımlara iyi oynuyorlar özellikle geçen sene Barış ve Sane'nin en iyi oyunları hep büyük maçlar ve açık savunma yapan takımlara karşıydı. Leao bu noktada kapalı savunmaları dar alanda adam eksilte bilme yeteneği sayesinde sana ilaç olacak orası kesin ama hala B ve C planı yok, geriden oyun kurarak çıkamıyoruz, şişir şişir nereye kadar sanırım tam 2 senedir top şişirme izliyoruz. İlk iki sene güzel ilerletirken son 2 senedir niye plan üretmekte zorlanıyor anlamak güç. Hayırlısı diyelim ve biran önce form tutması dileği ile.

Kotu hamlelerini savunacak degilim lakin acayip de sanssizlik ve bireysel hata var.. 2 haftadir yedigimiz goller akil disi ...Gecen hafta herifler tac kornerle buldugunu atti bu hafta saxma penalti ve kendi kalemize attik..2 pozisyonda Apo agir sicti gol olmadi..
Gs bu kadar cok hata yapamaz savunmada oyle bir luksumuz yok ..Bishaubiyi defansa yeterli goruyorsa bu takimi toparlasin o zaman
Aponun mevkiye acil adam şart Hüsnü Başkomiserim.

Şu özellikle önde olduğumuz maçlarda artık Allah rızası için saha yerleşimi düzelt.Bşrazcık dokun şu takıma.Kim nerede oynuyor ne zaman basıyor belli değil.Taktik disiplin sıfır takımda.

Birde şu saha kenarınnda zıplayarak kendini ve bizi küçük duruma düşürme.İtiraz et sert tepki göster ama bunu zıplayarak yapma.

Bu sene Okan Hoca'yı eleştirmem; transfer lazım, en az iki 11 lazım dedi yaz boyunca. Son hafta son gün transfer yapıp hâlâ eksik bölgemiz olması tamamen yönetim suçu. Şimdi hocanın takıma yeni gelenleri hazırlaması kafadan 1 ay. Eldekilerle zaten Barselona golü bile attırdı dün. Önceden yönetime destek oluyor diye misyonunu tamamladı demiştim ama görüldü ki hoca inadıyla bizi zirvede tutuyor.

Hoca bence aşırı formsuz, A planı Osimhen üzerine kurulu bu aşırı kabul edilebilir bugün City bile A planı Haaland üzerine kurulu ama Osimhen olmayınca takıma birşey oluyor çünkü Osimhen olmayınca sanki sende ne yapman gerektiğini tam kestiremiyorsun gibi, "siz çok mu kestiriyorsunuz" diye sorma bizde kestiremiyoruz zaten kestirebilsek sağda solda bizde bir takımda olurduk ama çok net bir durum var A planı Osimhen B planı ileriye top şişir, C planı daha ileriye top şişir çok tahmin edilebilir şeyler, bu takımın Sane'yi bir kenara koyuyorum, Barış dahil ki hatta Yunus iyi bir oyun sergilemesine rağmen onunda oyununu bozduğunu düşünüyorum ve özellikle kanat verimimiz çok düşük olduğu için kapalı savunmaları açmakta inanılmaz zorlanıyoruz. Kanatlarımız yalnızca açık oynayan takımlara iyi oynuyorlar özellikle geçen sene Barış ve Sane'nin en iyi oyunları hep büyük maçlar ve açık savunma yapan takımlara karşıydı. Leao bu noktada kapalı savunmaları dar alanda adam eksilte bilme yeteneği sayesinde sana ilaç olacak orası kesin ama hala B ve C planı yok, geriden oyun kurarak çıkamıyoruz, şişir şişir nereye kadar sanırım tam 2 senedir top şişirme izliyoruz. İlk iki sene güzel ilerletirken son 2 senedir niye plan üretmekte zorlanıyor anlamak güç. Hayırlısı diyelim ve biran önce form tutması dileği ile.
Hocayı bende son dönemde çok eleştirdim ama aşırı formsuz dediğin hoca, geçen hafta millet Batrakov'u harcar ve 11 başlatmaz diye sallarken direk 11 başlattı. Leao'yu da oda daha yeni gelmesine rağmen kritik noktada oyuna aldı. Sonrasında atılan gol de olan oyun ilerisi için de fena sinyaller vermedi.

Bence hoca şu an alternatif planlarda düşünüyor ve hazırlanıyor. Tabi bunun için yeni gelen oyuncularında takıma alışma süreci var. Leao çabuk adapte olur da Batrakov genç çocuk o biraz zaman alabilir.

Herkes orta saha diyordu Sara bile Batrakov sonrası kendi yerine geçince yeni transfer gibi oynadı. İyi kötü Osimhen'e de yedek geldi ama stoper hattımız en zayıf halka. Umarım oraya da şu akalan zamanda 1 hamle olur. Hayırlısı.

Son düzenleme:
Okan burukun takima katkısı uzerinde düşünenler şu açıdan bakabilirler.... Goztepe macinda oshimeni goztepeye koysan goztepe Galatasarayı yenerdi.

Neyi düşünüyoruz ki
Bunu gecen hafta goztepe maci sonrasi yazdim. Basaksehir macinda rakipte oshimen yoktu ama bu sefer oshimen bizde 30 dakika oynadi ve sonrası malum.

Söylenecek bir şey kalmadı.

Şu özellikle önde olduğumuz maçlarda artık Allah rızası için saha yerleşimi düzelt.Bşrazcık dokun şu takıma.Kim nerede oynuyor ne zaman basıyor belli değil.Taktik disiplin sıfır takımda.

Birde şu saha kenarınnda zıplayarak kendini ve bizi küçük duruma düşürme.İtiraz et sert tepki göster ama bunu zıplayarak yapma.
Sol bek ileride torreira ile verkaça giriyordu torreiranın golünde yav delirdim gol atmamıza rağamen :D

Geri
Üst Alt