Okan Buruk | Teknik Direktör

Maç 2-1 olduğu anda dedim ki maç gitti. Olmuyor hoca. Takıma müdahalelerin inanılmaz kötü. Yahu maçı domine etmişsin önünde var yaklaşık 35 dk. Orta saha düşmüş, kanatların düşmüş yapacağın şey yenileyip devam etmek. Ama yok o orta saha ile 25 dk oynadın.

Cikip hakem diyeceksin simdi haklisinda. Ama isleri her ters gittiginde ilk dagitan sen oluyorsun. Ana avrat ona buna sovup kontrolu kaybetigini gormekten sıkıldım. Topcun olsam kenara sana baksam su hale geldigini gorup maca devam edemezdim heralde bu takimin lideri sensin ilk sen dagitiyorsun

İlk yarı 1-1 bitti diye oyuncu değişikliği yapmadı yahu inanılır gibi değil. İlk yarının son saniyesinde bir gol yemiş olsak 3 değişiklik birden yapacaktı halbuki. Böyle ezberden hocalık olmaz abicim ya. Bu işin en büyük sorumlusu Dursun Özbek ve yalakalarıdır orası kesin de sen de Osimhensiz hocalık yapamıyorsun kusura bakma.

Anlat şimdi sabaha kadar anlat hoca.

Orjinal stoperle çıksa yenilmezdik. Burda büyük hata yaptı.
Ne kadar delirtse de Saneyi cikarmamaliydi bence hiç gidemedik ileri

Çok konuşulmadı galiba ama Jakobs gelen uzun topların çoğunda kafa vuramadı. Güzelce sıçtı. İstemsizce ara ara sol beke gelip Erenle üst üste bindiler bazı pozisyonlarda. Her nekadar penaltı olmasa da Jakobs yine geç kaldı o pozisyonda. Hocanın bunları görmemiş olması imkansız.

Yillardir diyorum Galatasarayin seviyesinde bir hoca degil, ligin üstünde kadrolarla Süper Ligde yillarca sampiyon oldu.

Yav arkadas leao Deniz Baris ile maca baslasan ne kaybederdin? Biz ne Sane ne Yunus ne Barsidan ilk yari faydalandik. Leao hala yeterli degilse bile en az bir 45 dakika oynar, ikinci yari degistirirdin. Belki bu sekilde ilk yari koparirdik.

Disarda ancak antipatik hareketlerle akay konusu oluyor. Yakismiyor arkadas bu hoca bizim takima. Isterse bes yil daha sampiyon olsun fikrim degismez

değişiklik yapmama işi hep bizi zora sokuyor artık buna çare bulması lazım, özellikle böyle maçlarda nutku tutuluyor gol geliyorum diyor yiyoruz sonra değişiklik.

Çakır
Sallai Sánchez Jakobs Karataş*
Torreira Sara
Akgün Batrakov X**
Osimhen

Sakatlık ya da cezalı yoksa bu kadroyu bozma. Hatta tercihen maç içinde değişiklik bile yapma.

*Kazımcan'ı Avrupa'ya bildirmediğin için mecburen Avrupa'da orda Eren oynayacak.
**Sol önde oynamayı hak eden başka bir kanat oyuncumuz yok, burada antrenmanda iyi oynayanı koy.

Geri
Üst Alt