- 13 Ekim 2014
- 109.749
- 59.071
- 4.708
Hocama rakip yetismiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merkezimiz her zaman yol geçen hanı gibi.
Bunun en önemli nedenlerinden biri de şuursuzca pres yapmamız. Saha içinde kaymaları doğru ayarlayamıyoruz. Az biraz top oynayabilen rakip olunca, ki CL'ye katılmayı beceren takımların büyük bir kısmı bunu yapabiliyor, senin orta sahanı maksimum 3-4 pasla anında geçiyorlar ve çaresizce geriye koşmaya çalışıyorsun.
Bu pres oyununu gerçekleştirebilecek akla ve kondisyona sahip futbolcu sayımız çok az açıkçası. Sonuç olarak Okan'ın tek bir plan üzerinde durup başka hiç bir şey düşünmemesi bizi çok sıkıntıya sokuyor.
Kabul etmek lazım ki hocada pratik ve pragmatik zeka çok az. Oyuna müdahalelerde istisnasız her zaman geç kalıyor bu kabul edilebilir bir şey değil. 4 yıldır kaç kere yaşadık bunu ben saymaktan bıktım artık.
Actio = reactio.
Illa önce gol yiyeceğiz ki sonra hamle yapacak iş işten geçince.
tamam ibne hakem penaltı uydurana kadar oyun olarak iyidik adamlar da posyona girmedi yani xg atmaya gerek yok (her ne kdr 2. devre başladıktan sonra heriflerin daha fit olduğu ve daha tehlikeli gelmeğe başladıkları söylenebilse de)
ama dk 53 şu görüntüyü vermenin faydası ney
Ekli dosyayı görüntüle 335131
40 dk daha böyle mi oynayacaktık acaba
ben adamların bi kere bile bu kadar kalenin içine girerek baskı yaptıklarını görmedim daha genç ve evinde oynayan bi takım olarak
zaten adam gibi orta sahamız yok bi de sara ayı gibi adamla birebir kalıyor
hocanın avrupadaki mentalitesini seviyorum netcede hayvan gibi defans yapsak da hayvan gibi ofans yapsak da dengeli oynasak da gidebileceğimiz nokta çok uzak değil malesef
ama maç maç bakınca şunları görüp hayıflanmamak elde değil
1-1ken adamların işini bu kdr kolaylaştırmanın anlamı yok
burda penaltı olmasa 5 dk sonra sen yine mal gibi basarken arkaya kaçıp posyona gireceklerini kabak gibi bilioz bence
esasen mentalite doğru olsa da 100 dk boyunca aynı mentalite ile oynamak diye bişey olamaz
bi 5-10 dk pragmatik oynayınca bişey kaybetmeyiz #naç
Ben olsun istiyorum demedim, böyle hoca gelirse sikinti olur dedim. Oyuncu konusuna gelince, istemis olabilir, yönetim almayincada net sekilde yönetime bir tavir koymaliydi, ben bu taviri görmedimde duymadimda. Istedigi lesleyi bile oynatamiyor, cünkü oynatsa bilmem kac milyonluk opsiyon devreye girecek.Adam 2 on bir istiyorum diye belirtti nasıl dar kadroyu kendi tercih etmiş oluyor.
Eski kafa hocaları herkes bıraktı ama bizde olsun istiyorsun.
nasıl bir tavır bekleniyor şu anda?Ben olsun istiyorum demedim, böyle hoca gelirse sikinti olur dedim. Oyuncu konusuna gelince, istemis olabilir, yönetim almayincada net sekilde yönetime bir tavir koymaliydi, ben bu taviri görmedimde duymadimda. Istedigi lesleyi bile oynatamiyor, cünkü oynatsa bilmem kac milyonluk opsiyon devreye girecek.
Suan tavir icin cok gec kaldi, artik devre arasina kadar bu sekilde idare edecek, buda cok zor olacak CL ve Ligi ayni anda götürmek icin.nasıl bir tavır bekleniyor şu anda?
Okan burukun kafasinda beraberlik diye birsey yok, ya kazanirim ya kaybederim düsünce hakim. Yani 0:1 öndesin. Oyunu yavaslat bol pas yap illaki rakip takim mecburen acik verecek bunuda biz degerlendirmeye calisiriz ama görüntü tam tersi oluyor önde baski kur ve kontra ye. Yani tecrübesiz bir hoca olsa anlarim. Süper Ligde bes sampiyonluk görmüs birisinin nasil hala ayni hatalari yapiyor bilmiyorum. Yenemiyorsan yenilme bu tür maclar da 1 puan altin degerinde.tamam ibne hakem penaltı uydurana kadar oyun olarak iyidik adamlar da posyona girmedi yani xg atmaya gerek yok (her ne kdr 2. devre başladıktan sonra heriflerin daha fit olduğu ve daha tehlikeli gelmeğe başladıkları söylenebilse de)
ama dk 53 şu görüntüyü vermenin faydası ney
Ekli dosyayı görüntüle 335131
40 dk daha böyle mi oynayacaktık acaba
ben adamların bi kere bile bu kadar kalenin içine girerek baskı yaptıklarını görmedim daha genç ve evinde oynayan bi takım olarak
zaten adam gibi orta sahamız yok bi de sara ayı gibi adamla birebir kalıyor
hocanın avrupadaki mentalitesini seviyorum netcede hayvan gibi defans yapsak da hayvan gibi ofans yapsak da dengeli oynasak da gidebileceğimiz nokta çok uzak değil malesef
ama maç maç bakınca şunları görüp hayıflanmamak elde değil
1-1ken adamların işini bu kdr kolaylaştırmanın anlamı yok
burda penaltı olmasa 5 dk sonra sen yine mal gibi basarken arkaya kaçıp posyona gireceklerini kabak gibi bilioz bence
esasen mentalite doğru olsa da 100 dk boyunca aynı mentalite ile oynamak diye bişey olamaz
bi 5-10 dk pragmatik oynayınca bişey kaybetmeyiz #naç
sayısal olarak geçen sene daha dar kadro ile götürdü bu işi. yapılan transferlerin daha doğrusu bazılarının kalitesinin şüphesi olmayan yoktur. aptal aptal kiralık sözleşmeleri yaparak hocanın bahsettiğin topçuda elini bağlayan da yönetim. geçmişte oynatmadığı oyuncular üzerinden vuruluyor hep am bizden sonra bizim bi tık altımızda bile bir yerlere gelemediler. ET den sonra bazı transferleri hocanın vetosuna rağmen yapıldığını da söylediler bu dönem bol bol.Suan tavir icin cok gec kaldi, artik devre arasina kadar bu sekilde idare edecek, buda cok zor olacak CL ve Ligi ayni anda götürmek icin.
O Okan ile alakası değil Gs kültürü ile alakalı. Gs sahaya her zaman kazanmak için çıkar. FT de de böyleydi.Okan burukun kafasinda beraberlik diye birsey yok, ya kazanirim ya kaybederim düsünce hakim. Yani 0:1 öndesin. Oyunu yavaslat bol pas yap illaki rakip takim mecburen acik verecek bunuda biz degerlendirmeye calisiriz ama görüntü tam tersi oluyor önde baski kur ve kontra ye. Yani tecrübesiz bir hoca olsa anlarim. Süper Ligde bes sampiyonluk görmüs birisinin nasil hala ayni hatalari yapiyor bilmiyorum. Yenemiyorsan yenilme bu tür maclar da 1 puan altin degerinde.
hocamın fb görünce azgınlığı mı forumun güzel karılar konusundaki azgınlığı mı daha çoktur?
4 senedir şampiyon olan başkanı niye istifaya davet ediyorsun renktaş4 senedir şampiyon olan hocayı övmek için kocaeliyi yenmesi mi bekleyeceğiz renktaş
Basit. Çünkü şampiyonlukta en büyük pay sahibi hoca ve takım. Devre arası sağ beki satıp sakat sağ bek aldıklarında yada Barış'ı beklerde kullanırken veya takım sahada doğranırken bu takımı hep sonuca ve şampiyonluğa ulaştıran hoca olduğu için.4 senedir şampiyon olan başkanı niye istifaya davet ediyorsun renktaş
bu kadar subjektif yorumlar hoca için de yapılabilir elimizde pay ölçer yok sonuçta demek ki doğru bir argüman değilBasit. Çünkü şampiyonlukta en büyük pay sahibi hoca ve takım. Devre arası sağ beki satıp sakat sağ bek aldıklarında yada Barış'ı beklerde kullanırken veya takım sahada doğranırken bu takımı hep sonuca ve şampiyonluğa ulaştıran hoca olduğu için.