- 12 Ocak 2013
- 52.558
- 62.406
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene için diyordum ama adamın yapılmayanı yapmak istediğini düşünüyorum.
5. Şampiyonluğu alıp gitsin. Gitsin ki görelim bu işi biz mi büyütüyoruz yoksa aksini söyleyen arkadaşlar mı küçümsüyor.
Yok aga gitsin doğru yapılan her şeyin küçümsenmesini görmek yapılan ufacık hataların bile linçlenmesini görmek taraftar olarak beni yoruyor.ben avrupada kupa istiyorum kardeşim
gelişecek çalışacak 5den sonra kafayı avrupaya takacak
bu takım bunu hakediyor
Düşmanlarına enden boydan girerek yine şampiyon yapacak bizi canım hocam.
Haklısın üstad da ortada büyük bir fark var. Hamza Hamzaoğlu yıldız falan istemiyordu idare edecek kabiliyet de yoktu zaten. Bizim çocuklarımız diye diye vasat oyuncularla oynamaya çalışıyordu. Antrenman kalitesi diye Paul Karacan falan gelmişti sanırım.Hamza Hamzaoğlu dönenimi yaşayan biri olarak söylüyorum; Türk hocaları fazla övmeyin sonra kendileri futbol filozofu sanıyorlar. Hatırlayın Hamza Hamzaoğlu dönenimi,ilk senesinde 3'leme yaptı. Sonraki sene yerli seviciliği yüzünden takıma ne kadar çer-çöp varsa topladı. Belimizi doğrultamadık. İşte biz buna güç zehirlenmesi diyoruz. Aynı çok bilmişlik Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'da da var. Okan Buruk'ta bunların açtığı yoldan gitmeye çalışıyor ama her seferinde sert kayaya yani vasat sevicilikten bıkmış rasyonel taraftarın tepkisi ile karşılaşıp geri adım atıyor. Kesinlikle her fırsatta eleştirin. Yoksa aynı sonu tekrar yaşamamız hiçte az bir olasılık değil.