Okan Buruk | Teknik Direktör

erikli ismail o sıralarda hala takımın başında olursa ligimizin en iyi anadolu takımına içerde çözeriz he mi üstad

Bu sene için diyordum ama adamın yapılmayanı yapmak istediğini düşünüyorum.
5. Şampiyonluğu alıp gitsin. Gitsin ki görelim bu işi biz mi büyütüyoruz yoksa aksini söyleyen arkadaşlar mı küçümsüyor.

Düşmanlarına enden boydan girerek yine şampiyon yapacak bizi canım hocam.

Bu sene için diyordum ama adamın yapılmayanı yapmak istediğini düşünüyorum.
5. Şampiyonluğu alıp gitsin. Gitsin ki görelim bu işi biz mi büyütüyoruz yoksa aksini söyleyen arkadaşlar mı küçümsüyor.

ben avrupada kupa istiyorum kardeşim

gelişecek çalışacak 5den sonra kafayı avrupaya takacak

bu takım bunu hakediyor

ben avrupada kupa istiyorum kardeşim

gelişecek çalışacak 5den sonra kafayı avrupaya takacak

bu takım bunu hakediyor
Yok aga gitsin doğru yapılan her şeyin küçümsenmesini görmek yapılan ufacık hataların bile linçlenmesini görmek taraftar olarak beni yoruyor.

Düşmanlarına enden boydan girerek yine şampiyon yapacak bizi canım hocam.

Diğer takım taraftarlarını anlıyorum ama bizim taraftar neden düşman olur bu adama hiç anlamadım ve anlamayacağım..
Bu forumda bile eleştiri kisvesi altında resmen düşmanlık ediyorlar.

Hamza Hamzaoğlu dönenimi yaşayan biri olarak söylüyorum; Türk hocaları fazla övmeyin sonra kendileri futbol filozofu sanıyorlar. Hatırlayın Hamza Hamzaoğlu dönenimi,ilk senesinde 3'leme yaptı. Sonraki sene yerli seviciliği yüzünden takıma ne kadar çer-çöp varsa topladı. Belimizi doğrultamadık. İşte biz buna güç zehirlenmesi diyoruz. Aynı çok bilmişlik Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'da da var. Okan Buruk'ta bunların açtığı yoldan gitmeye çalışıyor ama her seferinde sert kayaya yani vasat sevicilikten bıkmış rasyonel taraftarın tepkisi ile karşılaşıp geri adım atıyor. Kesinlikle her fırsatta eleştirin. Yoksa aynı sonu tekrar yaşamamız hiçte az bir olasılık değil.
Haklısın üstad da ortada büyük bir fark var. Hamza Hamzaoğlu yıldız falan istemiyordu idare edecek kabiliyet de yoktu zaten. Bizim çocuklarımız diye diye vasat oyuncularla oynamaya çalışıyordu. Antrenman kalitesi diye Paul Karacan falan gelmişti sanırım.

Şimdi Allah'ı var Okan hoca hep yıldız istedi , gözünü budaktan sakınmıyor ve gerçekten idare de ediyor. Okan Hoca bu konuda diğer Türk hocalardan fersah fersah önde. Bak mesela Fatih Tekke'ye bir yıldız aldılar hemen conta yaktı.

Geri
Üst Alt