Okan Buruk | Teknik Direktör

hakaret eden cezayı yer futbolcusu, hocası sonra ağlamayın niye ceza yedim diye. forum milletin stres atıp hakaret edeceği eyr değil defalarca belirttik. bugün artık ipin ucu kaçtı çok kişi ceza yiyecek bu kafada devam.

okan buruk hakkında senden

Kadroyla şampiyon oldu 4 sene kimi koysan şampiyon olurdu demek haksızlık olur
Ama bu takıma verecek bir şeyi kalmadı tavanı bu kadar

2 senedir kendisini hoca yapantopcu omayinca sicip siviyor hala oyle her buyuk macta mabadini acip beklemesinden sikildim artik bir de gostermelik cildirmalar falan hos degil hocam yapma edebinle otur kimse senin fake pozlarini yemiyor. He sunu da soylim net olarak milli takima yol yapiyor baska bisey degil

Hani arada yapıyorlar ya, taa en baştan alıntıyla geliyorlar, o arkadaşlar yazsın bu hocamizin performansını değerlendirsin. Ben senelerdir söylüyorum, bı yol olmaz bundan. Td farkı mi tekke-reis değişikliği, Italiano değişikliğiyle görsünler. Tek taktik bilen, onu da sadece kadro farkıyla uygulayabilen korkak herif

Bjk den 5 yedi kovulmadı
Her türlü deplasman rezilliğini yaşattı kovulmadı
Geçen sene ********************* zoruyla şampiyon olduk değişim dedik çöpleri doldurdu takıma

Bu adam içimizden geçti evet şampiyon yaptı ama kulübün psikolojisinin içinden geçti

Geri
Üst Alt