Okan Buruk | Teknik Direktör

Yeni transferlerin çoğu oynamıyor, oynayanlarda da pek bir numara yok. Bu utanç vesikasını yaşattıkları gibi kulübün kaynakları hiç edildi. Olay teknik direktörlük sınırlarını aştı, kulübü net zarara sürükleyen istekleri ile son 2 sezonda tüyü dikti. Milli araya böyle bir rezalet ile girilmemeliydi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü hoca kriteri nedir temcit pilavı gibi aynı şeyler yazılıyor, okanı gönderdik yeni gelecek hocada beklentimiz lig şampiyonluğu değil mi ben anlamıyorum millete göre başarı ligde avuçlayıp bir iki maçta torrent gibi tiki taka yaptırmak mı. Aynı şeyler her mağlup olunan her maçta yazılıyor. Hah yukarıda biri yazmış torrent barça depte berabere kaldı diye, kriterler buysa bu herif juveye 5 attı 60 yıldır 4-5 atan yok tu bunlar mı kriter. Bir adam bu ligi alıyorsa başarılıdır iyi hocadır, bu ligide alırken ezilip almadık çoğu maçta ezdik rakipleri. Eksikleri var mı var bugünkü olan durum gibi acaip dağılıyoruz savunma anlamında her zaman sıkıntı vardı. Adam ligde %80 galibiyet oranı yakalamış orana bak. 149 maçta 119 galibiyet. Geri kalan 30 maçın hepsinde hoca değil oluyor.
Eriyoruz güzel kardeşim

Günden güne eriyoruz

Düzeltemeyecek Okan bu sefer

Çünkü oyun, takım ve saha kenarı bu sinyali vermiyor net

Anla şunu artık yaa

Çok takıldın Okan desteği konusuna

İyi sinyal verse neden desteklemeyelim

Ciddi söylüyorum, keşke hiç gelmeseydi. Belki 4 degil 1 şampiyonluk çıkardı ama 5 senede taş gibi oynayan bi takım olurdu bu bütçenin yarısına.

Galatasaray teknik direktorune dil uzattığı gün başlamamak üzere Galatasaray kariyeri bitmeliydi.

Kötü hoca kriteri nedir temcit pilavı gibi aynı şeyler yazılıyor, okanı gönderdik yeni gelecek hocada beklentimiz lig şampiyonluğu değil mi ben anlamıyorum millete göre başarı ligde avuçlayıp bir iki maçta torrent gibi tiki taka yaptırmak mı. Aynı şeyler her mağlup olunan her maçta yazılıyor. Hah yukarıda biri yazmış torrent barça depte berabere kaldı diye, kriterler buysa bu herif juveye 5 attı 60 yıldır 4-5 atan yok tu bunlar mı kriter. Bir adam bu ligi alıyorsa başarılıdır iyi hocadır, bu ligide alırken ezilip almadık çoğu maçta ezdik rakipleri. Eksikleri var mı var bugünkü olan durum gibi acaip dağılıyoruz savunma anlamında her zaman sıkıntı vardı. Adam ligde %80 galibiyet oranı yakalamış orana bak. 149 maçta 119 galibiyet. Geri kalan 30 maçın hepsinde hoca değil oluyor.
Kısmen doğru. Ama şunu görmek lazım artık okan’ın oyunu geçen seneki fb maçını saymazsak iflas etmiş durumda, ki o maçta da talisca malı o penaltıyı kaçırmasa ne olurdu allah bilir. Bu zamana kadar şampiyon yaptı evet ama bu sene yapacak gibi durmuyor. Oynattığı oyun beyaz bayrağı çekmek üzere. Topçuların ciğerler hoşaf oldu koş koş yüzünden. Yönetim çok bariz olan eksiklikleri transferler ile gideremediği için doymuşluk da var. Takımın fena halde gazı kaçmış vaziyette.

bugün bjk ve fenere salah'a karşı nasıl oynanmaması gerektiğini gösteren muhteşem deha.
Salah geçen hafta varlık gösteremedi. Yanındaki dangalaklarla birlikte nasıl oynanması gerektiğini izlese şu maçtan 3 puanla dönerdin. Elinde çok iyi kontra silahları var mal gibi çocuklar koşun herkes saldırsın futbolunu oynatıyor. Singo denen adamın patates olmasının sebeplerinden biri de bunun şuursuz futbolu ve antrenman programı

Aynen Osimhen icardi hoca yaptı
Akhisar’da başakşehirde siz yaptınız 😂

deplasman ve ilk yarılar için bir şeyler düşünmesi lazım artık. iki uzun topla fişi çektiler.
Artık mı? Gerçekten bu adamın bir şeyler yapacağını mı sanıyorsunuz? Beş yolu oluyor, koştur koştur dışında ne düşündü? Elindeki 11 Avrupa’nın elit takımında bile yok. Adamın koş koş dışında ne oyun oynatmış da artık birşey düşünsün?

1789845769335.webp

Millet ne kötü kadrolarla ne toplar oynatıyor , oyun kurguluyor çalıştırıyor, duran top organizasyonu yapıyor, set çiziyor , bizde hiçbir şey idmanda çift kale maç yapıyoruz başka bir şey yok herkes free style takılıyor
Mertens gittiğinden beri organize bir futbol yok takımda. Duran toplar allaha emanet.

Eriyoruz güzel kardeşim

Günden güne eriyoruz

Düzeltemeyecek Okan bu sefer

Çünkü oyun, takım ve saha kenarı bu sinyali vermiyor net

Anla şunu artık yaa

Çok takıldın Okan desteği konusuna

İyi sinyal verse neden desteklemeyelim
ya sıkıntı eleştirmek değil ki, adam kötü hoca bala 4 şampiyonluk yazıyor niye bunlara cevap verilmeyecek ki. normal eleştiri yapana kim ne diyor. böyle kahvehaneki dayılar gibi yorum yapanlara tepkim.

teknik anlamda yaptığı her şey yanlış, her_ama_herşey

fizik kondisyon zaten hak getire

bu adam cimbomun hocası olmamalı. NOKTA
Maalesef yorumuna katılıyorum Aşil heisim

Gram sinyal vermiyor toplayacağına dair

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt