Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 29.358
- 12.338
- 2.123
Kendisi vasat topçularla kraldır. 4-5 büyükbaş yıldızın olduğu takımda asla top oynatamaz. Aksine ısrarla bosvervisi yüksek yıldız transfer istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım hazırlık kampından beri minimum 2-3 tane yiyor her maç, beyefendi ölü taklidi modunda. Ne bir çözüm arayışı ne bir farklı strateji. Sorunun varlığını inkar ediyor belli ki. Bariz salmışlık ve kibir. Sonunda noldu, tersten gördük....Açık ara en kötü olduğu sezon.
Herkes transfer veya oyuncu odaklı bakıyor işlere ama ilk defa hocayı da bu kadar kötü görüyorum.
Ne olursa olsun bir şeyler yapar takımı ateşlendirirdi eskiden olsa. Şimdi ise tamamen oyunu nasıl geliştireceğinden kopuk ve anlamsız bir şekilde hareket ediyor.
Yine de kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Toparlayacak ve bir daha bizi şampiyon yapacak.
Çakar mı demiş?Galatasaray'ın hocasına dingil diyen adama sesini bile çıkaramayan sözde galatasaray efsanesi(!)
aynenÇakar mı demiş?
Sağ beke lemina mı? Daha senin hiç bir yorumunu ciddiye almam serginho. Muhtelemen her övdüğün alt yapı topçusuna da artık bu önerinden sonra uçurtma bağlayarak uzaya yollarımLesley ve batrakovdan ne istiyosun sen herif!
Sagbeke lemina çek ayrıca
Yeter bıktık senden.off.
Desem dedim derim, sorun yok, kimden çekinecem. ancak böyle birşey demedim, olayı yanlış hatırlıyorsun, ceza yeme sebebim bebek oteldi ve yönetimi yalancılıkla suçlamamdı. Bildiğim kadarı ile yaşça büyüksün benden ve olumsuz birşey yazmak istemiyorum, ama ısrarla alakam olmayan şeyi yazıyorsun. Yakışmıyor. Öyle birşey yazsam yönetim değil bir hafta tamamen beni menetmesi gerekirdi, burda yazdığıma göre? Delikanlılık umrumda değil ama hak bilirim renkdaş, sevmediğim hatta nefret ettiğim insanın hakkına girmemeye gayret ederim. İnsanın, düşmanına bile adil davranma borcu var. Ben kendimden emin olduktan sonra sen istediğini yazabilirsin sorun yok.He ben götten atıyorum hasan da sallıyor, bir şey diyorsa delikanlı gibi dediğinin arkasında duracak baya bi ceza da almıştı zaten dediği yüzünden
Takım çok iyi gider bazı mesajlar ortaya çıkarılır o zaman o mesajları ortaya çıkaranlara şöyle mesaj yazan birileri çıkar" Neden insanları ayrıştırıyorsunuz? Hepimiz GS'liyiz. Hepimiz seviniyoruz vb." tarzı yorumlar uzar. Sonra bir tökezleme oldu mu aynı kişiler "Biatçılar. Okan hoca değil. Hiç bir başarı ona ait değil vb." şeklinde hakaret, aşağılama yapar. Böyle aşağılamayı, küçük görmeyi, saygısızlığı, emeği yok saymayı eleştiri adı altında yutturmaya çalışmak bir yana bir de üstüne iki yüzlüce davranılır. Burada oyunu, Okan hocanın eksiklerini görüp saygılıca yazan bir çok kişi var...
Aynen öyle. Biz burada Okan Buruk kötü hoca veya hoca değil falan demiyoruz. Anlık sinirle sen hoca değilsin dediğimiz oluyordur ama işin gerçeği o değil. İlk 2 senesi dışında hocalık yapmıyor diyoruz. 2. şampiyonluktan sonra tamam ben oldum artık, sırtım yere gelmez moduna ve rahatlığına büründü. Ben mi kafa yoracağım ben mi rakip analizi yapacağım bu şafaktan sonra gibi bir ruh haline büründü.Takım hazırlık kampından beri minimum 2-3 tane yiyor her maç, beyefendi ölü taklidi modunda. Ne bir çözüm arayışı ne bir farklı strateji. Sorunun varlığını inkar ediyor belli ki. Bariz salmışlık ve kibir. Sonunda noldu, tersten gördük....
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan Buruk, "ders almam, ders veririm" moduna gireli en az iki yıl oldu. Yerinde sayanı tarih affetmez ama o, yerinde saymakta ısrar ediyor.Aynen öyle. Biz burada Okan Buruk kötü hoca veya hoca değil falan demiyoruz. Anlık sinirle sen hoca değilsin dediğimiz oluyordur ama işin gerçeği o değil. İlk 2 senesi dışında hocalık yapmıyor diyoruz. 2. şampiyonluktan sonra tamam ben oldum artık, sırtım yere gelmez moduna ve rahatlığına büründü. Ben mi kafa yoracağım ben mi rakip analizi yapacağım bu şafaktan sonra gibi bir ruh haline büründü.
Hatta ikinci senesinde bile ciddi falsoları oldu. Kopenhag deplasmanı, Sparta Prag deplasmanı ve matematiksel olarak garantilemeden şampiyon modunda maça çıkıp şampiyonluk kutlayacağız derken 0-1 kaybettiğimiz chobanispor maçı. Şu maçlarda kendisine çentik atmaya başladı taraftar. 3. sezonun başında da patır patır dökülmeye başlamıştı da Victor Osimhen gibi bir anomaliyi bir anda mucize eseri kucağında buldu. İstisnai birkaç maç dışında o gün bugündür Osimhen takımı sırtına aldı taşıyor. Ha ilk 2 sene Icardi gibi bir golcüye sahip olması onun büyük şansıydı. Ama Osimhen bambaşka bir mevzu.
2 senedir hiçbir ölüm kalım maçından Osimhensiz çıkamadı. Halbuki ilk senesinde, Icardi'nin yedek olduğu maçta, uçan kaçan Jesus fenerbahçesini kendi evinde Barışlarla Berkanlarla Keremlerle 3 tane tıklatıp madara etmişliği de vardır. Ama işte o zamanlar başarıya aç bir teknik adamdı. Şimdi doydu. Terhisi yaklaşmış kıdemli asker gibi ben mi uğraşayım bu saatten sonra moduna büründü. Yoksa ciddiye aldığını ve iyi hazırlandığını hissettirdiği bütün kırılma maçlarını aldı neredeyse özellikle TR liginde. 4. şampiyonluk ise tamamen rakibinin aptallığından gelen bir şampiyonluk. Şampiyonluğu vermek için elinden geleni yaptı hem kendisi hem de takımı. Rakibin aptallığı ve Osimhen farkı ile gelen bir şampiyonluk oldu.
Hem umursamazlık var hem kibir var hem ciddi transfer yanlışları var hem de oynadığı oyunu herkes çözdü artık ve yeni bir oyun tasarlama çabası da yok. Benim bir tane oyunum var, istinai bir iki maç dışında çıkar onu oynarım, gerisi beni ilgilendirmez rahatlığından bahsediyorum. Adamın bir derbiyi ciddiye alması için illa Chobanispor ile maç yapmamız gerekiyor sanırım. Bjk ve Trabzon maçları umurunda değil sanki. Bir de Fatih Terim'in yaptığı hataya düştü; Evlatçılık hastalığı. İşte evlatçılık hastalığına yakalanıp forma adaletini sağlayamazsan bir gün patlarsın. Tıpkı dün akşamki gibi. Şimdi kucağına düşecek yeni bir Osimhen de olmayacak çünkü transfer tahtası kapandı.
İşte tam da bu yüzden Okan Buruk devri kapanmalı artık diyoruz zaten. Ben bu takımda, ne yönetici olarak ne teknik adam olarak ne de futbolcu olarak doymuş adam kibirli adam görmek istemiyorum. Neymiş 4 sene üst üste şampiyon olmuşuz. O dünde kaldı artık, bugüne ve yarına odaklanmak gerekiyor. Yoksa geçmişle yaşansa getirelim Fatih Terim'i, ölene kadar o yönetsin takımı. Ondan daha büyük başarılara imza atan kimse yok bu kulüpte. Ama işte futbolda böyle bir şey yok.
Geçmişle yaşarsan fenerbahçe olursun. Her daim geleceğe odaklanırsan anlı şanlı Galatasaray olursun.