Okan Buruk | Teknik Direktör

Taaa basindan bakacagim.(Deplasmanlar ozelinde tabi)

Kopenhag
Prag
Malmo
Az
Ajax
Rfs(????)
Frankfurt
Monaco
City
Juve
Liverpool

Takimlarin kaliteleri artiyor zaman gectikce ama sahadaki oyun mantigi ve kenardaki goruntuler ayni.

Burada elestirmeden gecemem.

Ligdeki kafa Avrupa'da calismiyor.
Young Boys’u da ekle. Maç başladı adamlar gol üstüne gol kaçırıyor. Küme düşmeye oynayan takım bu. Dedim bu ne. Foruma yazmıştım elendiğimiz gün bunlar şampiyonlar liginde sıfır çeker yenebilecekleri tek takım bizizdir diye…

Güçsüz orta saha güçsüz omurga demek. Diri, cevik, teknik, genc, dinamik orta sahaların yoksa avrupada adami perişan ederler. Orta sahalar üzerinden oyun planını oturtursun. Okan Hocam görmezden geliyor bu bölgeyi. Elinden gelse 1 kaleci 5 defans 5 forvet oynatacak

Hocam bu takim paslaşamiyor yav. Bazen dikkat ediyorum anadoludaki bazı takımlar bile al ver ver kaç güzel gollerine, varyasyonlarina şahit oluyorum. Biz vallahi bazı şeyleri yapamıyoruz. En son ne zaman ulan ne gol attık hazırlanış itibariyle dediğim gol hatırlamıyorum.

yalnız şunu da söyleyelim
avrupa deplasmanları okan hocadan önce de kötüydü
cl tarihinde 8 deplasman galibiyetimiz var. ikisi okan buruk dönemi. hertha, nantes, lokomotiv, cluj, braga, schalke, man utd, ajax
avrupa ligi de böyle.
yani okan hoca o alanda zayıf ama biz de takım olarak zayıfız. sadece ona yüklenecek bir durum değil. kimliğimiz değişmeli o konuda.

Yanlış 11 çıkardı. Boey-Sallai ile olmayacağını bilmesi lazımdı. Oyuncuları tanıyor, yapabilecekleri belli. İleride top tutamazsan sürekli kalene gelirler. 1-0 fark zaten hiç bir şey, 1 gole bakar ve öyle de oldu. Ha Lang ile başlasa ne olurdu, yine elenirdik ama bu kafadan çıkması lazım. Evde aslan deplasmanda kedi gibi gözükmeyelim.

Bir de genel eleştiri, sahada işler yolunda gitmediğinde kenarda motive edeceğine negatif bir hale bürünme işinden kurtulamıyor, değişikleri ile takımı yukarı çekmeli iken daha da karıştırıyor. Hiç ortası olmuyor.

Tur atlamayı beklemiyordum ama Juve maçından ders alındığını biraz olsun görsem yetecekti. Yine de hakkını verelim, Avrupa'da başarılı bir sezon yaşattı. Geçen sezonun EPL şampiyonunu 2 kez yendi, Juve'yi eledi. Bunları yaşayacağız ama burada eleneceğiz dense herkes en başından kabul ederdi.

Osimhen'in sakatligi ve Sanchez'in olmamasi sanssizlik. Ama bunlar olmasa bile bu aksam Liverpool'u eleyemezdik. Takim iyi hazirlanmamis ve yaptigi degisiklikler yine kötüydü.

Yine de Avrupa'da basarili sayilir bu sezon. Ilk defa.

Bakalim seneye ne olacak. Cok da ümitli degilim.

orta sahadaki varlığı sayesinde galatasaray'ı avrupa kulübü yapan en önemli dişlilerden olan adamın orta sahayı bu kadar takmaması hakikaten enteresan. bu sene bir kırılma yaşar da kariyerinin geri kalanı için gerekli dersleri çıkartır umarım.

bu hatundan uzak durmaz ise dibi boylar söyleyeyım

bizi böyle şeylere cekmeyın

bi hatun insanı rezilde eder vezir de..

hafta ici paylasımıda cok sacmaydı nihan hanımın

Baskı da ne kadar iyiysek pas oyununda da o kadar kötüyüz. Bu sevıyelerde rakip sahaya yerleşip 2 dk bile pas yapamıyoruz.

hem juventus hem liverpool yaldır yaldır çok adamlar üstümüze gelmiş ve bizim elimizde belki avrupanın en hızlı hücum hatlarından biri var ama ne hikmetse kontra atak yapamıyoruz doğru düzgün,bi dünya geçiş yakalamamız laızm normalde, rakip güçlü diyenlere direkt alanya deplasmanı örneği veririm,yine kendi 1.bölgemizde bekledik ve yine o maçta doğru düzgün kaleye gidemedik kontralar ile, bu hızlı hücum hattına yazık, biz anca geçişi 2. veya 3.bölgede top kazanırsak yapıyoruz, 1.bölgeden direkt kaleye gitme olayımız nerdeyse hiç yok, gömüldük mü tamamen orda kalıyoruz

3 yılda avrupa meselesini biraz çözdü şimdi de deplasman sorunu var. Bakalım bunu ne yapacak

Oyun olarak Şampiyonlar Ligi’nde 3 kez iflas ettin.
Frankfurt, Juventus (ikinci maç) ve Liverpool (ikinci maç)…
Aynı sezonda bu şekilde 3 kez maç kaybedemezsin. Kaybetmenin de bir raconu var.

35 dakika kolu kırık adamı sahada tuttu. Senin ne biçim sağlıkçıların var yahu? Bu adamlar anlamıyor mu kırıktan çıkıktan? Nasıl Sahada tutarsın kırık koluyla adamı?

Haydi okan buruk juve deplasmani unutmus (orda bile 5-6 yiyecektik) yanindaki yardimcilar ne ise yariyor? Yav hocam.juveye böyle birsey denedik kevgire döndük Liverpoola karsida ayninisi denersek icimizden gecerler diyecek yardimcisi yok muydu yaninda?

Ne zaman kovuyorsunuz bu utanmazı? Derhal kovalım derim.

Geri
Üst Alt