Okan Buruk | Teknik Direktör

Takimda en fazla premier lig, lpool, cl maclari ve anfield road tecrübesi olan 3 adami + ilk macin yildizini yaninda oturttu

- sanchez (cezali)
- ilkay (yedek)
- sané (yedek)
- lang (ilk macin yildizi)
- yunus (yaratici orta saha)

Ilk 11‘i gören herkes zaten bu macin gittigini anlamis ve hissetmisti

Sara, sallai, baris yerine ilkay, sane, lang ile baslasaydi 100% eminim bu kadar ezilmezdik

Osimhen yerine de baris‘i atabilirdi sonradan sahaya

Korkak olursa ezilirsin her alanda. Hücum, en iyi savunmadir futbolda

FT‘ye bosuna „imparator“ denmiyor. Her daim cesur oynatti

Okan Buruk basarili olmak istiyorsa, deplasmanlarda daha cesur olmali
Abicim ne Yunusu gözünüzü seveyim ya. Maça 60'da girdi dedeler gibi yürüyor yav.

osimhen olmasa da milli arada dinlenmiş oyuncularla maç kaybetmeden şampiyon olacağını düşünüyorum. ts maçını kazasız belasız atlatırsak fener yine puan kaybeder.

Yine tersten anladın tebrik ederim

Attığım mesajın amacı daha 1.5 ay önce açık olan transfer sezonunda İcardiye güveniyordu Eyüpspora hattrick yaptıktan sonra 1 ay önce Konya maçında 11 falan başladı ya ne olduda şimdi Barış geçti yerine ?

Biz sene başından beri diyoruz Osimhen olmasa bitiğiz diye ( forvette şuan İcardi veya Barış oynaması seni şampiyon yapmayacak ) yine ön görüsüz kadro planlaması anlayacağın

Ama Okan hocanıza laf gelmesinde ne olursa olsun sizin.
yahu kıçı kırık ortasaha bile doğru dürüst alamadı yönetim sen Osimhen yedekleyecek forvet diyorsun devre arasında. Fenerden başka mal yoktur forvetini göndersin ya da alacakları adam mevcut Icardi den bile kötü olurdu.
Yapacağı basit anlatımda ya takımı Icardi'ye göre oynatacak ya da takımı forvetsiz şekilde oynatma işini yapacak.
Bu takım Osi olmadan da 2 kere şampiyon oldu ki rakibin kadrosu bugünkü kadrolarına göre daha iyiydi. Fener maçına Osi yetişsin yeter. 7 puan önde olunca da şampiyon oluyorsun 1 puan önde olunca da.

Kimsenin kimseye laf sokmasina gerek yok. Kolu kirik adami 35 dakika sahada tutti ekibi. Simdi o ayni ekip ile bizi sampiyon yapmak zorunda. Osimhenin yoklugunda bakalim neler olacak. b plank vardir insallah.

yahu kıçı kırık ortasaha bile doğru dürüst alamadı yönetim sen Osimhen yedekleyecek forvet diyorsun devre arasında. Fenerden başka mal yoktur forvetini göndersin ya da alacakları adam mevcut Icardi den bile kötü olurdu.
Yapacağı basit anlatımda ya takımı Icardi'ye göre oynatacak ya da takımı forvetsiz şekilde oynatma işini yapacak.
Bu takım Osi olmadan da 2 kere şampiyon oldu ki rakibin kadrosu bugünkü kadrolarına göre daha iyiydi. Fener maçına Osi yetişsin yeter. 7 puan önde olunca da şampiyon oluyorsun 1 puan önde olunca da.
Yönetim elinden geleni yaptı benim kadrom yeterli derse yönetimi taca çıkarıp kendini atıyorsa ben onu eleştiririm doğal olarak.

Benim futbol mentaliteme göre(yıllardır hem izliyorum bi 6 yıl öncesine kadarda oynayan biri olarak) elinde yarım forvet varsa bile oynamalı. Maçına göre anlık taktik geliştirebilirsin ama genel durum budur. İşte bu noktada keşke yedek forvetimiz diri biri olsaydı.

Forvet kötü oynasa bile mevkisinde şuan formda olan Barışın yerini oynamamış olalım hiç değilse.

Yönetim elinden geleni yaptı benim kadrom yeterli derse yönetimi taca çıkarıp kendini atıyorsa ben onu eleştiririm doğal olarak.

Benim futbol mentaliteme göre(yıllardır hem izliyorum bi 6 yıl öncesine kadarda oynayan biri olarak) elinde yarım forvet varsa bile oynamalı. Maçına göre anlık taktik geliştirebilirsin ama genel durum budur. İşte bu noktada keşke yedek forvetimiz diri biri olsaydı.

Forvet kötü oynasa bile mevkisinde şuan formda olan Barışın yerini oynamamış olalım hiç değilse.
ya sen diyorsun ki ne yaparsa yapsın ben sallayacağım hocaya ona göre nefretim var, boşuna kendini yorma.

Aga ne Kutucu'su olm deli misiniz.

Adam normal lig maçlarında stres yapıyor TS deplasmanında Osi İcardi yerine Kutucu'yu oynatmak ne.

istifanı ver fb yenerse

istifanı ver fb yenerse
Şöyle bir pankart açmazmıyız

images-96.webp

ön görü değil o dediğin. gördük burada olumsuz konuşan bir sürü insanı. Bu olumsuzluğa bağımlı hale gelerek bunu kovalamak.
Olumsuzluk kovalamak önceden fikir beyan etmediğin durumda olumsuz hadise gerçekleşince bunu gün yüzüne çıkarmak.

Ben ön görüde bulunuyorum. Öncesinden söylüyorum aksi çıkma ihtimalinide göze alarak

Geri
Üst Alt