Okan Buruk | Teknik Direktör

sen topcuları tutarsan onlar seni yerler okan efendi

kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın

taraftar senin arkanda gönder bugün icardiyi

torreiraya söyle kapatsın cenesini gidecegim deyip röp vermesin sürekli yoksa oturt yedege

gücünü göster

kenarda yaptığı manasız hareketleri oyuncular ipliyorlar mı merak ediyorum

Asprilla diye adam aldın.. Bir defa bile çocuğa şans vermedi 10 numarada.. Oynatmadan yedi çocuğu.. Çünkü olurda is yaparsa Yunus'u kesmek zorunda kalır olmaz o iş..

Asprilla diye adam aldın.. Bir defa bile çocuğa şans vermedi 10 numarada.. Oynatmadan yedi çocuğu.. Çünkü olurda is yaparsa Yunus'u kesmek zorunda kalır olmaz o iş..
Adam bi kuoa macinda 10 numara olarak 5 dk oynadi . Gayet iyidi ama ne hikmetse bidahada oynatmadi cocugu

Eline Osi diye bir piyango düşmese geçen yıl GS kariyeri biterdi. Aklı başında herkes bunun farkındadır zaten.

knk rahatsız ediyorsun bana bulaşma. alttan alıyorum kırmamaya çalışıyorum alıntı atma benle muhattab olma inan tiksindim bu tavırlardan. ben gsnin başarısını düşünen insanlarla muhattab olmak istiyorum.
Bende başarılı olsun maçlarda göz zevkiniz yerine gelsin diye diyorum. Bukadar sinirleniyorSan alintilamayiz olur biter

Sallai yi al.tempo gelsin ikili mucadele manyağı sallaiyi al oyuna

İcardi buruk mu bu herifin ismi.manevi oğlun mu

trabzonpool he mi

Takımı iyi hazırlamışsa müthiş hoca

Takımı kötü hazırlamışsa GS tarihindeki en kötü hoca olabilir. Hem hamle yapamıyor hem de hamleleri takımı daha da kötü yapıyor

Geri
Üst Alt