Okan Buruk | Teknik Direktör

Juventus deplasmanından sonra söylediğimi tekrar ediyorum; Şampiyon da olsan gelecek sene seni bu takımın başında görmek istemiyorum.

Osimhen yoksa sen de yoksun takımın da yok, ayıp.
Hani diyorlar ya 3 sene şampiyon yaptı. Bende diyorumki bu arkadaşı bazı topcular şampiyon yaptı. Bu adamın oynattığı oyundan çok az zevk almisimdir 4 senede. Bu takım oyunu kontrol edemiyor savruk oynuyor. 3 pas yapamıyor bunlar normal şeyler değil. Adam gibi 1 tane orta yaptık gol oldu. O goldede karsi sahada 2 dakika oyunu tuttuk.

Geriye düstümüz maclarda kamare okani cekince ve yüzünde bir endise ve eli agzindaysa gecmis olsun cünkü o demek oluyorki okan buruk mental olarak o mactan coktan kopmus. Istesede hic bir hamle yapamiyor yapmayida bilmiyor. Ikinci yari direkt ilkayi alinca eline ne gecti acaba? ayni anda ilkay yunus icardi nasil oynar bu takimda? cok mu zordu barisla forvet olarak baslamak en kötü ihtimal sallai kanat oyniyamiyorsa bile orda kullanirdin. veya ikinci yari singo orta saha cekip sallai sag bek oynatirdin, resmen orta sahayi yol gecen hani yapti yine. forvetsizde oynadik 90 dakika bu nasil hocalik cok merak ediyorum.

Bu sene en kötü yili futbol adina birsey yoktu pek artik hic yok. Bakmayin cl filan, bunlar hepsi taraftar coskusu. Taraftar olmayinca o coskuda yok.

kendini geliştirmeyen teknikdirektörle olmaz. 4. senesi hep aynı hataları yapıyor. ezbere değişiklikler yapıyor. takım oyunu desen hak getire. Maçın durumuna göre ne yapacağını herkez biliyor. gerideysek ortasahayı boşaltıyor. önde isek ilerden adam alıp baskı yediriyor takıma.

Osimhen juventus maçından sonra boşa konuşmadı kardeşim

Adamın oradaki isyanını anlayan anladı

Kime isyan ettiğini de anladı

Anlamayan Okan övebilir halen
Şampiyonlar liginde adamın baskıdan kaptığı toplar olmasa 4 puan toplayamazdık.. Bir kere adam bunun elinde çürüyeceğini biliyor..

Koskoca Victor Osimhen'in gol sayısı 12.. Onuachu'nın gol sayısı 21.. Adam bu adam beni de bitirecek diye tepki gösteriyor.. Helal olsun Osimhen'e..

Hani diyorlar ya 3 sene şampiyon yaptı. Bende diyorumki bu arkadaşı bazı topcular şampiyon yaptı. Bu adamın oynattığı oyundan çok az zevk almisimdir 4 senede. Bu takım oyunu kontrol edemiyor savruk oynuyor. 3 pas yapamıyor bunlar normal şeyler değil. Adam gibi 1 tane orta yaptık gol oldu. O goldede karsi sahada 2 dakika oyunu tuttuk.
2 sene icardi 1 sene osimhen şampiyon yaptı bu takımı okan buruğun bu takıma kattığı bişey yok.

Tottenham niye istemesin abicim, Tottenham'ın yaptığı teknik direktör tercihlerini görmüyor musunuz, Tudor'u alan bunu da alır zaten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sene sonu isterse 15 puan fark atsin gonderilmeli. Bi tane macta rakibe ustunluk saglamayaz mi bi takim butun buyuk maclarda siciyoruz deplasmanda. İlk yari fark yiyecegimiz o kadar belliydi ki 2-1’e uzulemedim. Goztepe’ye de puan kaybedin de verin sampiyonlugu aynen devam tatillere.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok büyük işler başardın emeklerin için tşk
Artık ülkemizi yurt dışında bir takımın başında temsil etme zamanın geldi
Yurt dışı kariyerinde başarılar
Ah osmanim giderse şampiyon olamayiz bu kadroyla senin agzin ne soyluyor. Okan buruk olmasa GS şampiyonluk goremez

Geri
Üst Alt