Okan Buruk | Teknik Direktör

Galatasaray'ı sevmek başka şey.. Adam taraftar ve camiaya aşık.. Aynı Afrika Kupasına Onuachu da gitti..

Malesef başımızda hoca olmadığının o da farkında..
kendi hayal dünyandan çık

Osimhen, "Bu benim için çok güzel bir şey. Okan Buruk, oyuncu olarak çok büyük bir efsane. Şimdi de teknik direktör olarak güzel işler yapıyor. Onun gibi biriyle çalışmak, gerçekten çok büyük bir fırsat. Onunla çalıştığım için çok mutluyum. Harika bir insan. Saha içinde ve dışında bize çok saygılı. Oyuncularını nasıl motive edeceğini biliyor. Her oyuncu, en iyisini vermek için çabalıyor. Bu durum da takımın devamını getirebilmesi için çok önemli.

Sampiyonlugu forma ve sadece yillik maaslari 30 milyon olan iki santrafor aldi. Ortada teknik adam basarisi yok.
Nasıl rahat rahat yok oluyor herif rekor kırarak olmuş diğerleri heralde ptt den 2.lig adamları ile oynuyor. Drogbalı sezon niye olamadık madem forvet şampiyon yapıyor. Mağlup olduk eyvallah eleştirelebilir bugün icardi tercihi normal ama oyunda 90 dk tutması yanlıştı. Benimn her zaman takıldığım nokta seni 3.sezon şamp yapmış 4e giden adama şampiyonluğu şanstı filan normal iş değil. Bu gibi söylemler yarın çığ gibi büyür takıma türk td bulamazsın nasıl olsa şampiyon yapsamda kıymeti yoka gider iş. Sonra soyguncu yabancı adamlar ile sinir krizli sezonlar. Bu sezon bile kaç kez kopardı ligi ama diğer takımların nasıl ittirildiği ortada sen diyebiliyor musun hakem bize 2 maç kazandır bırak kazandırmayı 3-4 maç kaybettirmiştir. Ha olsun diye değil arkada sürekli ittirilen rakipler var kolay değil bu ligi kazanmak. Klopp da gelse guardiolada şu ortamda lige havlu atarlardı işin taktik tekniği konuşulan bir ligde oynamıyoruz.

Fener maçına 4 puan farkla çıkamazsak şampiyonluğu veririz büyük ihtimal

göztepe deplasmanı da derbi ayarında maç, stad full falan sıkıntı ve iyi takım son dönemler kötü gidiyorlardı ama genel olarak iyi takım , orda da puan kaybı gelirse psikolojik olarak baya sallanabiliriz, tepe taklak gitmeyiz umarım

maçı açmadım bile
şu maç 1 hafta oynansa yine kazanamazdık,
teşekkürler hocam

Kulübün genel politikasında hiçbir plan olmayışı, tamamen karambole ve fırsat adı altında gerçekleşen karavana işlerden sıkıldım artık. Bu takımın iyi oynadığı da topluluk reaksiyonu, normal/kötü oynadığı da düz hali. Bu lig çok yanıltıcı. Bir futbol takımını büyüten veya da geliştiren bir ciddiyeti yok. Takımın orta saha eksikliğini, bu konuda bir devrim gerçekleştirilmesi gerektiğini hep savundum. Yüksek seviyede bir takım olarak görüyorsanız kendinizi, takımın kalbi sağlam olacak. Maalesef orta sahamız yetersiz, bu düşünce yapısıyla da hep yetersiz kalacak. Şampiyon oluruz olmayız çok önemli değil, önemli olan ilerleyebilmek.

başarısı olmayan güzel oyun nedir yav şampiyon olamayacaksan güzel oyunu ne yapayım. şu maçı kötü oynayasak 1-0 alsak çok memnun olurdum.

kendi hayal dünyandan çık

Osimhen, "Bu benim için çok güzel bir şey. Okan Buruk, oyuncu olarak çok büyük bir efsane. Şimdi de teknik direktör olarak güzel işler yapıyor. Onun gibi biriyle çalışmak, gerçekten çok büyük bir fırsat. Onunla çalıştığım için çok mutluyum. Harika bir insan. Saha içinde ve dışında bize çok saygılı. Oyuncularını nasıl motive edeceğini biliyor. Her oyuncu, en iyisini vermek için çabalıyor. Bu durum da takımın devamını getirebilmesi için çok önemli.
Ne hayal aleminden bahsediyon sen.. Adam etrafına boşa mı tepki gösteriyordu maçlarda.. Git Osimhen konusuna milletin konuştuğunu incele.. Adamın çeyreği etmeyen Onuachu 21 gol atmış.. Adam 12 golde kaldı Okan'ın elinde..

Afrika kupası vs şeyler söylüyorsun sanki Onuachu gitmemiş gibi... Adamı besleyen yok. Onuachu bile ondan 9-10 fazla atmış.. Adam bile farkında ben olmasam bu takım hiç diyor. Taraftarda farkında herşeyin..

Victor Osimhen: "Juventus'a karşı oynamanın ne kadar zor olduğunu biliyordum. Takımı motive etmeye çalıştım çünkü böyle maçlar tek başına kazanılmaz. Atmosferden etkilenenler oldu ama bu normal. Juventus'a alan verirseniz cezayı keserler."

Hocam.lamal.kendininispatlqmis genc midir fiyat bize gore malum burasi gs

Geri
Üst Alt