- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
İdari yönden İbra etmeyerek kurtulmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut abi şu afaki argümanı geçelim yaHer sene yapabilirsin bunu. Biraz az olur ama yaparsın. Ligde Rakibine puan kaybedebilirsin ama anadolu takımları sana şov yapamaz.
takımına yedek bile almayacağın oyuncular sana şov yapıyor. Bu bütçe ile bu normal mi?
Siz savunmaya devam edin. Bizim derdimiz Galatasaray. okanb değil.
montella yahut filipe luis nasıl olur olası değişimdeAykut abi şu afaki argümanı geçelim ya
Okan Buruk babamın oğlu mu,Galatasaray için kendisini destekliyoruz zaten
Ben zaten miadını doldurduğu ve sezon sonu vedalaşılması kanaatindeyim,kendisi muhtemelen şampiyon olursa üst üste 5. şampiyonluğu da zorlamak için kalacak bir sezon daha ama kendisi de yıprandı ve doydu,futbolcular da öyle.Yeni bir sayfa açmak gerektiğini düşünüyorum
Ama sen ve birkaç kişi daha diyorsunuz ki,hemen kovulsun o gelsin bu gelsin.Böyle afaki söylemlerin de hiçbir mantığı yok,buraya kadar bu adamlar getirdiyse sonunu da bu adamlar bitirecekler.Bu krediyi hak ediyorlar en azından.Aklıselimle sağduyuyla hiç alakası yok şu yazdıklarınızın bak hemen olayı siz biatçısınız biz GSliyiz şeysine getirmişsin
Adam belki finale çıkacak.Shaktar şu an 2. sıradaymış. Hahahahahaha. 1. sırada 20 milyonluk takım var. Arda 160 milyon ile 2. sırada. Bilsem o kadar uğraşmazdım yazmakla.
yav arda zaten şu an iyi gidiyor maşallah sallayan yok kiAdam belki finale çıkacak.
Abi ortada çok basit bir gerçeklik var, niye sanki çok komplike bir şeymiş gibi başka yerlere çekiliyor sürekli ben anlamıyorum.Şampiyon yapsa da başarı değil ki ama eleştirilere bakarsak
Okan Buruk'un GS'yi bu bütçelerle şampiyon yapması gibi bir şey oluyor yani
Cafer abi onu demek istemiş zaten
Camia doygunluğa ulaştı bencemontella yahut filipe luis nasıl olur olası değişimde
filipenin isteyeni çok olur herald
ben en çok montellaya sıcağım, hem ülkeye alıştı hem de oyunu avrupada eleme maçları için de daha uygun gibi geliyor
yabancı hoca da riziko büyük
Onur abi gençlere şans verme işi o kadar kolay mı yaAbi ortada çok basit bir gerçeklik var, niye sanki çok komplike bir şeymiş gibi başka yerlere çekiliyor sürekli ben anlamıyorum.
Arda'nın son lig maçında çıkardığı 11'de 3 tane 25 yaş altı topçu var. Yaşları 20, 21, 23. Okan 4 senede 1 tane genç oyuncuya şans vermiş mi? Vermemiş.
Arda'nın oynattığı oyuna bak, futbola dair açıklamalarına bak. Adamın futbola dair bir fikri var, oynatmak istediği bir şey var. En zır cahil adama bile sorsan der ki bu adam bir şeyler yapmaya, inşa etmeye çalışıyor. Diğer tarafta da bütün futbol anlayışı Osi'ye mancınıkla 60 metre uzun top atmak olan biri var.
Üzerine daha ilk yılında Konferans Ligi'nde grup aşamasını 6. bitirdi. Turu da geçti büyük oranda daha ilk maçtan. Belki es kaza Konferans'ı alacak adam. Bizimkinin 4 senede yenildiği, turu verdiği, puan verdiği -bazılarının ismini yazamayacağımız- takımların listesini yazdırmayın şimdi.
Yani şimdi Arda'nın ligi kazanması ile Okan'ın ligi kazanmasını nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz acaba. Ben harbi anlam veremiyorum ya artık.
Riski en düşük tercih net Montella. Flipe Luis'te Brezilya'da çok iyi işler yaptı hatta yazın oynanan turnuvada oynattığı oyunu da beğenmiştim. Filipe Luis'in kovulma sebebi bildiğim mevcut takımının başındayken Chelsea ile habersiz görüşüyor sonra bu görüşmenin sahiplerinin diğer kulübü Strasbourg için olduğunu anlayınca kabul etmiyor ama bu yüzden mevcut kulübü kendisi ile devam etmiyor diye biliyorum yani uzun vadeli bir plan yapılamaz gibi kendisiyle. Enzo Maresca'yı beğeniyorum genç hocalardan ama kendisi asla gelmez buralara.montella yahut filipe luis nasıl olur olası değişimde
filipenin isteyeni çok olur herald
ben en çok montellaya sıcağım, hem ülkeye alıştı hem de oyunu avrupada eleme maçları için de daha uygun gibi geliyor
yabancı hocada riziko büyük
Sarper abi kimse 20 yaşında topçu oynatsın demiyor. Adam minimum 20 milyon verdirmediği ve yaşı 25'ten küçük kimseye topçuya topçu muamelesi yapmıyor. Ngaha'ya kaç dk süre verdi? Asprilla'ya kaç dk süre verdi? Mevzu bundan ibaret. Bunun ayan beyan olmayan tarafı var mı sence.Onur abi gençlere şans verme işi o kadar kolay mı ya
Arda Ünyay'ı oynatmaya kalkmadı mı veya Metehan'ı oynatmaya kalkmadı mı,ne oldu sonucu gördük bunlarla mı şampiyon olacaksın oynatma şunları denildi 2-3 maç sonra
GS gibi rekabetçi takımın,her yıl şampiyon olmak zorunda olan bir takımın bu ortamda yok öyle bir lüksü.Puan ortalamalarının inanılmaz yükseldiği bir ortamda senin bu maceralara girecek durumun yok.Girdiğinde de defaatle ters tepiyor
Okan Buruk'un da Başakşehir'le şampiyon olduğu dönemde Bein röportajlarını izle,veya Hikmet Karaman'ı izle herkesin bir fikri,oyun anlayışı ve felsefesi var.Okan Buruk'u öyle bir anlatıyorsun ki sanki futbolla uzaktan yakından alakası olmayan herhangi bir adam
Bütçeye göre normal diyorlar ustam. @Aykut Keskin ustama göre ligde bu bütçeyle 2. olması çöp hoca olduğu anlamına geliyor.Adam belki finale çıkacak.
1 maçı eksik ve puanlar eşitmiş. Haklı çıkmak için gerçekleri çarpıtma olayına başvurmaya gerek yokShaktar şu an 2. sıradaymış. Hahahahahaha. 1. sırada 20 milyonluk takım var. Arda 160 milyon ile 2. sırada. Bilsem o kadar uğraşmazdım yazmakla.
Zhahahaha harbi mi yauwArdanın çekiştiği takımın hocası eskiden yan hakemmiş
İlginç bi info
Camia doygunluğa falan ulaşmadı. 400 milyon euroluk kadronun anadolu takımılarının orta saha oyuncularına karşı bile ezim ezim ezilmesine öfkeli camia..Camia doygunluğa ulaştı bence
Kimi getirirsek getirelim o senaryoda başarılı olması bana göre çok zor,ilk kötü sonuçta 4 sene üst üste şampiyon olan hocayı gönderip de yabancı biri getirilir mi falan da denecek bu sefer o da var bak
Montella bir yapılanma kurabilir,şampiyon olamasa bile enkaz bırakmaz yani.Montella diyorum ben sorduğun soruya o yüzden.Gelirse de şampiyon yapması öncelikli beklentim olmaz yani,sonraki gelecek adamlar için iyi bir temel bırakmış olur
Her şey diyebilirsin de işte ligde 2. dersin ama bu sefer de Avrupa'da belki final yapacak. Mesela bizim geçen sene diş geçiremediğimiz Almaar'i 3 - 0 yenmiş. Konferans zayıf dersek geçen sene adını bile unuttuğumuz takımları yenemedik.yav arda zaten şu an iyi gidiyor maşallah sallayan yok ki
başarısına kulp bulmak isteyen aynı sebeplerde orada da bulur diyoruz sadece, konferansın da en değerli 4-5 takımından biriydi yarı final normal başarı değil der geçersin mesela