Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.712
- 37.151
- 3.798
Burada böyle bir şey olsa nasıl hikayeler dinlerdik acaba?Ardanın çekiştiği takımın hocası eskiden yan hakemmiş
İlginç bi info
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada böyle bir şey olsa nasıl hikayeler dinlerdik acaba?Ardanın çekiştiği takımın hocası eskiden yan hakemmiş
İlginç bi info
Ardanın çekiştiği takımın hocası eskiden yan hakemmiş
İlginç bi info
Kadro kurmasinda izin verilmiyor olamaz mı?Sane yi belki Okan Hoca değilde yönetim almış olamaz mı?vs.vs.vs.Her şey diyebilirsin de işte ligde 2. dersin ama bu sefer de Avrupa'da belki final yapacak. Mesela bizim geçen sene diş geçiremediğimiz Almaar'i 3 - 0 yenmiş. Konferans zayıf dersek geçen sene adını bile unuttuğumuz takımları yenemedik.
Daha önce teknik direktöre fazla anlam yüklemediğimi çok yazdım ama inan Dursun ve süper ekibi gidip de Gençler maçına 2 defansif orta saha ile çıkan teknik direktör getirmeyeceğini bilsem sezon sonunda gönül rahatlığı ile yollarım. Şu ligin ne istediğini, kime nasıl ne şekilde dayak atılacağını Okan hocadan daha iyi bilen kişi yok ama işte kadro kurmada sürekli aynı hataları yapması usandırdı
Yıllardır sportif direktör diye yırtıyoruz kendimizi hocanın bu konuda zayıf olduğu aşikar ama yönetim yönetim değil kiHer şey diyebilirsin de işte ligde 2. dersin ama bu sefer de Avrupa'da belki final yapacak. Mesela bizim geçen sene diş geçiremediğimiz Almaar'i 3 - 0 yenmiş. Konferans zayıf dersek geçen sene adını bile unuttuğumuz takımları yenemedik.
Daha önce teknik direktöre fazla anlam yüklemediğimi çok yazdım ama inan Dursun ve süper ekibi gidip de Gençler maçına 2 defansif orta saha ile çıkan teknik direktör getirmeyeceğini bilsem sezon sonunda gönül rahatlığı ile yollarım. Şu ligin ne istediğini, kime nasıl ne şekilde dayak atılacağını Okan hocadan daha iyi bilen kişi yok ama işte kadro kurmada sürekli aynı hataları yapması usandırdı
Sanmam zaten çoğu kişiyi istediğini kendi söyledi.Kadro kurmasinda izin verilmiyor olamaz mı?Sane yi belki Okan Hoca değilde yönetim almış olamaz mı?vs.vs.vs.
Sadece sportif direktör değil Okan hocanın yani bombos Orasinin dolması farz.Bunda hepimiz Hemfikiriz.Transfer komitesi boş hepimiz Hemfikiriz.Devre arası yaptığımız tüm transferler kötü hemfikiriz ama anlayamadigim şey şu yeni t.direktor gelince herşey mükemmel mi olacak?Yıllardır sportif direktör diye yırtıyoruz kendimizi hocanın bu konuda zayıf olduğu aşikar ama yönetim yönetim değil ki
Singo transferi falan korkunç ya
Kesinlikle bu konuda net bir bilgi hiçbir zaman olmadı.Okan hocam herşeyi üstlenip kapatıyor.Hicbirseyi net bilmiyoruz.Sanmam zaten çoğu kişiyi istediğini kendi söyledi.
Mesela doğru ise yedek forvet istememiş vs vs
1 tanecik aklı başında yönetici olsaydı bu durumda olmazdık.Yıllardır sportif direktör diye yırtıyoruz kendimizi hocanın bu konuda zayıf olduğu aşikar ama yönetim yönetim değil ki
Singo transferi falan korkunç ya
Ee yani arada 140 milyonluk fark varken 3 puan fark olması süper yani? @Aykut Keskin ustam ne diyorsun bu işe? Daha kolay ŞP olması gerekmez mi bu bütçeyle?1 maçı eksik ve puanlar eşitmiş. Haklı çıkmak için gerçekleri çarpıtma olayına başvurmaya gerek yok
Renkdaş adam avrupa ve lig 2 kulvarda devam ediyor. Zor iştir bu, avrupada devam eden takımların ligde biraz zorlanması normaldir. Bodo geçen sene avrupada yarı finale çıkarken ligde şampiyonluğu kaybetti viking'eEe yani arada 140 milyonluk fark varken 3 puan fark olması süper yani? @Aykut Keskin ustam ne diyorsun bu işe? Daha kolay ŞP olması gerekmez mi bu bütçeyle?
Arda sever yan hakemleri
Ustam ben Arda Turan'ı kötülemiyorum, haddime değil. Kaldı ki iyi gidiyor zaten, başarılı birisi. Bence daha da başarılı olacak.Renkdaş adam avrupa ve lig 2 kulvarda devam ediyor. Zor iştir bu, avrupada devam eden takımların ligde zorlanması normaldir. Bodo geçen sene avrupada yarı finake çıkarken ligde şampiyonluğu kaybetti viking'e
Sadece tabelaya bakarak yorumlamak doğru değil. Okan buruk 4 sezondur bu takımın başında ve hala takımın futbolunu bir raya oturtamadı hep inişler çıkışlar, hep taraftardan takımı iteklemesini bekliyorlar, hep osimhen gibi futbolcu çıksın kurtarsın diye bekliyoruz. Arda daha emekleme döneminde ortaya bir futbol felsefesi, hırs ve vizyon koymak için büyük çaba içindeUstam ben Arda Turan'ı kötülemiyorum, haddime değil. Kaldı ki iyi gidiyor zaten, başarılı birisi. Bence daha da başarılı olacak.
Benim eleştirim Galatasaray bu bütçeyle bu sıradayken Okan Buruk kötüleyen arkadaş, aynı durumda olan Arda'yı övmesi. Allah'tan reva değil bu. Farklı bir sebepten kötülemesine eyvallah. Ama 300 milyon bütçe deyip adamı kötülersen, övdüğün adamda 160 milyon ile 20 milyonluk takımla 1.'lik yarışına girmişse sana böyle mesajlar gelir.
Ustam 3 sezonu tamamladı, 5 kupası var adamın. Galibiyet rekoru kırdı, puan rekoru kırdı. Rayına oturtmamış hâli bu mu? Oturtsa 500 puan ile sezon bitirecek demek ki.Sadece tabelaya bakarak yorumlamak doğru değil. Okan buruk 4 sezondur bu takımın başında ve hala takımın futbolunu bir raya oturtamadı hep inişler çıkışlar, hep taraftardan takımı iteklemesini bekliyorlar, hep osimhen gibi futbolcu çıksın kurtarsın diye bekliyoruz. Arda daha emekleme döneminde ortaya bir futbol felsefesi, hırs ve vizyon koymak için büyük çaba içinde
Adamın başarılarına birşey demiyoruz. Hep iniş çıkışlı ve genellikle kadro kalitesi yıldızların bireysel takımı taşıması şeklinde ilerledi bu başarılar. Kollektif futbol ve rayına girmiş bir futbol olmadı çoğu zaman. Bir osimhen gidiyor takım maç kazanamayacak hale geliyorsa bu hocanın eksikliğini gösterirUstam 3 sezonu tamamladı, 5 kupası var adamın. Galibiyet rekoru kırdı, puan rekoru kırdı. Rayına oturtmamış hâli bu mu? Oturtsa 500 puan ile sezon bitirecek demek ki.