- 4 Ağustos 2009
- 90.952
- 72.303
- 5.358
Dünyanın en balli tdsine sahibiz. Biraz da futbol oynatabilse clyi alabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla gel söv diyorsun yani.Çok beklersin dostum.
Niye GS okanin etrafında mi dönüyorDünyanın en şanslı insanlarından birisisin gerçekten. Allah'la nasıl bir bağın var, gerçekten bu kadar mı temiz kalplisin, Allah seni çok ama çok seviyor öyle böyle değil.
Gerçekten bu kadar temiz kalpli olduğun için olduğuna inanıyorum artık bazı şeylerin
Niye GS okanin etrafında mi dönüyor
Fenerin puan kaybetmesinden Okan'a pay çıkarmak için bir insanın kaç IQ'ya sahip olması gerekir. Bunu tartışalım. Bu forumda bu zeka seviyesinde insanlar var çünkü.
Karşımızda dunyanin en pislik oluşumu oldugu icin her seferinde umutlanıp ağlıyorlar. Bunun etkisi daha cok bence.Bilmiyorum dostum ama inşallah etrafımız ve biz OB gibi allah'ın yürü ya kulum dediği insanlarla dolar
Sana olsa sana yazarım reis. Ayıp ediyorsun. Yukarıyı okursan kime dediğimi görürsün. Saygılar.Onur bu mesajın banaysa ayıp ettin dostum. Haberin olsun. Başka da bir şey demiyorum.
Gs hem kendi etrafındsa hem okan in etrafinda dönerNiye GS okanin etrafında mi dönüyor
Usta FB puan kaybetti ne bu sinir?Fenerin puan kaybetmesinden Okan'a pay çıkarmak için bir insanın kaç IQ'ya sahip olması gerekir. Bunu tartışalım. Bu forumda bu zeka seviyesinde insanlar var çünkü.
Salonun ortasında nerdeyse halay çekecektim ne siniri usta.Usta FB puan kaybetti ne bu sinir?
Ustam forum üyelerimiz geyik yapıyor gibi geldi bana. Yoksa benim bu maça etkim ile OB'nin etkisi aynıdır sanırım.Salonun ortasında nerdeyse halay çekecektim ne sınırı usta.