Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.044
- 102.174
- 5.238
Şans değil yenilen hakların geri dönüşü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bana öyle gelmedi ama inşallah dediğin gibidir.Ustam forum üyelerimiz geyik yapıyor gibi geldi bana. Yoksa benim bu maça etkim ile OB'nin etkisi aynıdır sanırım.
Onur bana yazdı üstat hepimiz sevindik.Onur bu mesajın banaysa ayıp ettin dostum. Haberin olsun. Başka da bir şey demiyorum.
Sana yazdım da sen ciddi misin o mesajında.Onur bana yazdı üstat hepimiz sevindik.
Tamam önce gençlerbirliğini etfb'yi paramparça et haftaya!
Defter dürmede sakin olalım zamanı gelecek. Önce bi şampiyon olalım.Sana yazdım da sen ciddi misin o mesajında.
Yukardan Allah destek oluyor işte böyle böyle onun sayesinde yapacak diye umuyoruzŞu 5 maçı kazanıp sampiyon olursun artik herhalde becerebilirsin demi bunu ? Zahmet olmazsa.
Sana güveniyorum hocam, sezonun bitmesi 2 maçı da kazanmaya bakıyor. Ondan sonra istersen 2 ay ibizada tatil yap
5 de 4 bile yaparsa kepazeliktir.En kötü senaryoda bile mağlubiyet hakkımız var yeter ki Gençlerbirliği'ni yenelim yarın.
En kötü senaryoda bile mağlubiyet hakkımız var yeter ki Gençlerbirliği'ni yenelim yarın.
Daha önce de dedim. Kocaeli'yi yensek fener bugün takılmazdı. Adamlar baskıyı kaldıramıyor zaten.Kocaeli rezaleti olmasaydı şuan keyif sigarası içiyorduk Hocam.
Cidden doğru bu usta. Kocaeli'ni yensek Fener de kazanırdı.Daha önce de dedim. Kocaeli'yi yensek fener bugün takılmazdı. Adamlar baskıyı kaldıramıyor zaten.
Daha önce de dedim. Kocaeli'yi yensek fener bugün takılmazdı. Adamlar baskıyı kaldıramıyor zaten.