Okan Buruk | Teknik Direktör

Şu millete " 3 sene şampiyon olan teknik direktör niye gitsin " diye sormayın.
Bayern Munich ve PSG niye teknik direktörlerini değiştiriyorlarsa biz de ondan istiyoruz. Onlar da neredeyse 15 yıldır şampiyon oluyorlardı.
Hocanin oyun plani ve kadro plani olarak kendini degistirmesi/yenilemesi ve gelistirmesi lazim. (Eger kalmak ve devam etmek istiyorsa, bu stressten bikmamissa)

Bu kafada onumuzdeki sezon cok net zorlaniriz, herkes biliyor dakikasina kadar mactaki defolari.

Sahaicinde ya da kenarda Kaptan profilinde biri de yok. Muslera o roldeydi ve yapiyordu mesela. Ben su an bunun da cok eksikligi oldugunu dusunuyorum.

Soylerken alternatif dusunuyorum hadi okan hoca ayrildi desek, bu beklentide kim uygun olur diye-hic bir yabanci aklima gelmemekle beraber (o kadar hakim de degilim zaten isimlere) valla Arda Turan haric aklima gelen yok - o da daha yeni TD sayilir acikcasi.

Ama o kadar kolay bir muhabbet degil hoca degissin demek- gelen gideni aratmamali netlikte bu degisim gerceklesmeli yoksa zararli olur.

Yola devam ettik diyelim, sportif AS ye futboldan anlayan isimler, teknik ekibe Mertens (ornek) eklemeleri gibi seyler olmasi lazim.

4 sene üst üste şampiyon olduktan sonra yabancı sınırı nasıl olacak. FB ne durumda olacak. Bakmak lazım hocayı göndermeden önce. Başkanlık seçimi de önemli tabi.

Hocam artık sendeyiz, en iyi olduğun haftaya girdik. Eze eze koy kimseye konuşma hakkı verme, çık FT gibi masaya koy takır takıt say herkese boydan gir

HGRbfaPW0AAMEAr

Annemizin ligi neyse de seneye şampiyonlar liginde oyunumuzu geliştirmemiz lazım.

Okan hocayı isteyen takımlar Juventus Liverpool maçlarını gördükten sonra bir geri frene basmıştır.

Geri
Üst Alt