Okan Buruk | Teknik Direktör

4 sene üst üste şampiyon olduktan sonra yabancı sınırı nasıl olacak. FB ne durumda olacak. Bakmak lazım hocayı göndermeden önce. Başkanlık seçimi de önemli tabi.

4 yıl şampiyon olmuş hocayı da başkanı da kendileri istemediği sürece kimse değiştiremez

o yüzden yüzden 99.9 seneye başkan da hoca da aynı kalacak

eksiklerin bu realiteye göre giderilmesi gerekiyor

Yeterince sövdük, eleştirdik, ağır da konuştuk ama hoca artık kendine gel. Daha önce defalarca yaptığın şeyi çık yine yap. Bu Fenerde bir halt yok. Korkma şunları ez.

Annemizin ligi neyse de seneye şampiyonlar liginde oyunumuzu geliştirmemiz lazım.

Okan hocayı isteyen takımlar Juventus Liverpool maçlarını gördükten sonra bir geri frene basmıştır.
Juventus neyse de Liverpoola karsi neyini gelistiriyorsun. Iki ke yendin adamlari zaten. Kimse o maclar yuzunden frene basmaz.

USG, Frankfurt ve Monaco maclari gelismesi gerekenler. Bunlardan puan ya da puanlar alabilirdik.

Juventus neyse de Liverpoola karsi neyini gelistiriyorsun. Iki ke yendin adamlari zaten. Kimse o maclar yuzunden frene basmaz.

USG, Frankfurt ve Monaco maclari gelismesi gerekenler. Bunlardan puan ya da puanlar alabilirdik.

Çok aşırı ezildik. Liverpool'u yenmemizi bekleyen yok da Liverpool gidip İngiltere'den bir köy takımıyla maç yapsa o kadar gülünç bir oyun çıkmazdı ortaya.

Adam gibi 2-0 yenilip gelse kimse bir şey demez City maçı gibi. Gidip 5 küsür xG verip tarihi hezimetin kıyısından dönmek yakışmadı.

Eveeet Hoca seni en ağır eleştirenlerden biride benim, bu hafta al şu fb maçını helalleşelim...

singo, sara, sallai'ye teklif varsa sat. lemina, icardi'yi gönder torreira duruyorsa kalsın. defans, 10 numara, boey, orta saha, forvet, kanat transferleriyle hocayla yola devam edilsin. herhalde silva ve h.calhanoglu'na giderler bu sene.

ifb 18 hafta tad kaçırdı.

20260420_133641.webp

umarım sene sonu gider kank. Ben olsam giderdim en azından.

bu gitme gönderme konusunn boku çıktı

4 sene şampiyon olmuş hocayı gönderme diye birşey olmaz bir kere bu hayal

ikincisi de okan hoca da gitmez çünkü muhtemelen galtasaray kadar imkanı olan ve bu tür yüksek seviyede bir takım daha çalıştırma imkanı olmaz

en azından tarihe geçecek bir 5. şampiyonluk istiyor

bu gitme gönderme konusunn boku çıktı

4 sene şampiyon olmuş hocayı gönderme diye birşey olmaz bir kere bu hayal

ikincisi de okan hoca da gitmez çünkü muhtemelen galtasaray kadar imkanı olan ve bu tür yüksek seviyede bir takım daha çalıştırma imkanı olmaz

en azından tarihe geçecek bir 5. şampiyonluk istiyor
ben mi çıkardım at kafası?

Sorun Liverpool filan değil. Neredeyse tüm deplasmanlar sorunluydu. Malmö'den Juve'ye kadar sorunlu. Onu çözmeli. Bence temel sebebi de Torreira + olmayan 10 numara. Boşluklara top suremiyoruz veya oraya giden kimse yok.

Geri
Üst Alt