Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocamıza geldiğinden beri kimseyi geliştiremedi herkes geriye gitti diyen utanmazlar bu postumu iyi okuyun
Sadece bu sezon hocamız
Frankfurttan 5 yiyip Toppmölleri hoca yaptı(bizi 5ledikten sonra şampiyonlar ligini sadece bizden aldığı galibiyetle toplam 6 mağlubiyet 1 beraberlikle rezil rüsva olarak sondan 4. bitirmiştir bu takım)
Sergeni yenemedi bitik halini diriltti
içeride trabzonu yenemedi tekkeyi hoca yaptı
kocaeline 1-0 yenildi selçuğu hoca yaptı
içeride usg'ye yenildi david huberti hoca yaptı
süper kupada fenere yenildi uzun zaman sonra fenere direkt kupa verdik tedescoyu hoca yaptı
gaziantepi içeride yenemedi burağı hoca yaptı
konyaya 2-0 yenildi palutu hoca yaptı
trabzona yenildi tekkeyi tekrar hoca yaptı
kocaelini tekrar yenemedi selçuğu bi daha hoca yaptı(kocaelispor bu sezon galatasaray harici 4 büyüklerle oynadığı bütün maçları kaybetmiştir, evet bir beraberliği bile yoktur hepsini kaybetmiştir)

hem avrupa futbolunda hem ligimizde teknik adam yetiştiriciliğinde bir numaradır kendisi
Bugün volkanı da hoca yaptı tebrikler hocam

Sen dua et bu akşamki rezilliğin lig maçı değildi.

Pazar günü çık derbiyi al demeyeceğim artık sana çünkü adım gibi eminim ki alamayacaksın o maçı!

Bu kafayla sen şampiyonluğu da verirsin bu sene!

Sene sonu kalırsa hak ettiği şekilde GS kariyeri son bulacak. Bir yandan bunu istiyorum ama GS'me kıyamıyorum.

Volkan gotunu yırtıyor kenarda bizimki su oturup dama oynuyor yardımcısıyla. Nasıl bir hocalık bu? Geridesin planın yok. Yine orta sahayı boşalttı. Başka bir şey bildiği yok
Önüne almış tableti chatgpt’ye soruyordur bu maçı nasıl çeviririm diye.

Hiçbir teknik direktörlük deneyimim yok. 36 yaşında şansa maç izlerim. Ben bunu 60. Dakikada gördüm ama 4 senedir başımızda olan 30 senedir futbolun içindeki zat ve onun gözlüklü yardımcısı öğrenemedi. Her seferinde gol atacağız diye yola çıkıp takımı rezil ediyorlar ama değişiklik yapmayı öğrenemiyorlar. Defolup gidecekler!
Orta saha al orta saha…

Adamlar dönen topları topluyor. Oyunu yıkamıyorsun. Hiç mi göremiyorsun ya

Nedir derdin, sorun nedir ? Nedir bu takımın hali? Dünyada en pahalı kombine, forma satan takımlardanız, istediğin her adam alındı, bu ne futbol ? Geçiş dışında oyunun yok mu?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama 81 haftanın 77'nide lider olmuş.

Adam yürüyen Icardi'ye 90 dakika tahammül edip çift santrafor yapıyor pes.

Oynattığı fubolun heyecan veren hiç bir yanı yok.

Fanboyları bizim görmediğimiz ne görüyor şu an acaba ?

Geri
Üst Alt