Okan Buruk | Teknik Direktör

Son haftalardaki yok hükmündeki maçlar sonrası derli toplu göründüğümüz bir ilk yarı ve sonrası yine ayrı bir rezillik. Derli toplu dediğime bakmayın, yine kötü. Sane denilen elemanın kaç haftadır sürdürdüğü umursamaz tavırlara neden çeki düzen sağlayamaz. Sen bu takımın teknik direktörüsün ve takım üstünde otoriten yok. Miadı dolmuştur. Giderse kim gelecekmiş, Galatasaray bu kadar çaresiz değil. Bu takım tamamen bireysel odaklı, planları da öyle. Orta saha eksilt, forvet al veya da bekleri değiştir.

Volkan habire bize yenilen bir hoca yav sen nereden cikardin surekli ona yenildigini? Daha ikinci maglubetini aldi Okan kendisinden 10 mac yapmis galiba totalde.

Hatay’a yenildigimizde Volkan yok muydu takimin basinda yanlis mi hatirliyorum ki?Gecen sene berabere kaldigimiz macta da o vardi diye hatirliyorum Murat varmis. Sezonun ilk yarisindaki Gencler macinda da bok gibi oynayip zar zor yenmistik. 3 gun onceki macta da ilk dakikada gol olmasaydi o maci da kilitleyip cok net bi puan kaybi olacakti muhtemelen. Yenilmemistir belki ama surekli cozumsuz birakti Okan’i Volkan. Kocaeli-Konya maclari surekli ayni sekilde top oynayarak kazanamadik. Hic mi ders almaz hic mi cozum uretmez bi adam kafayi siyiracam artik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi iyisin ihale bugün de Günay’a kaldı.

Fener maçını aldın aldın; alamazsan, Allah korusun hele bir de yenilirsen insan içine çıkmaman lazım.

Anlık en merak ettiğim husus: neye göre bir anda sağ bek değiştiriyor ne düşünüyor bir anda aklına ne geliyor da dur ben bir sağ bek değiştireyim en iyisi diyor

bu rezilliklerin başı sensin. her sene oyuncuları tribünlerin önüne attın ıslıklanacağını bile bile devrede değil 55'de gol yiyince çıkardın.

takımda ciddiyeti sağlayamıyor bu sene. 2 tane bunu sağlayan (Muslera&Mertens) gittikten sonra takımı bu konuda toparlayamıyor. İlkay baya pasif adam bu konuda Mertens e göre, Muslera gibi kaptanlık yapacak kimse de yok mevcut kadroda. Üstüne doymuşluk ve hocanın kötü performansı eklenince bu durumdayız.

4. Şampiyonluğa giden hoca İcardi yi falan geçtim Günay küsmesin diye berbat sezon geçiren Günay ı oynatmak zorunda hissediyor kendini. Malesef hoca Şampiyonlar ligini de alsa büyük bi lider olamayacak. Günay kim de Günay dan çekiniyorsun.

Hatay’a yenildigimizde Volkan yok muydu takimin basinda yanlis mi hatirliyorum ki?Gecen sene berabere kaldigimiz macta da o vardi diye hatirliyorum Murat varmis. Sezonun ilk yarisindaki Gencler macinda da bok gibi oynayip zar zor yenmistik. 3 gun onceki macta da ilk dakikada gol olmasaydi o maci da kilitleyip cok net bi puan kaybi olacakti muhtemelen. Yenilmemistir belki ama surekli cozumsuz birakti Okan’i Volkan. Kocaeli-Konya maclari surekli ayni sekilde top oynayarak kazanamadik. Hic mi ders almaz hic mi cozum uretmez bi adam kafayi siyiracam artik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oynatamiyor cunku oyuncularin bireysel yetenegine guveniyor, oyunsal anlamda bir gelisme veya cozum uretemiyor boyle bir sistem hocasi olmadi zaten simdiye kadar.

yine aradan sıyrıldı bütün suç günayınmış gibi oldu.günay hata yapmasa ne olacaktı her maç ne oynattığını kendi bile bilmeyen bu adam mı organize top oynatıp gol mü attıracaktı.

Geri
Üst Alt