Hayyam Ulvi
Parçalı Üye
- 20 Aralık 2012
- 3.715
- 131
- 883
Hiç şüphen olmasın bu hafta ve önümüzdeki hafta o işide bitirecek.ligi de burdan ver tam olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç şüphen olmasın bu hafta ve önümüzdeki hafta o işide bitirecek.ligi de burdan ver tam olsun
Final maçına çıkıyor, bu adam hangi final maçını kazanmış acaba![]()
Çok yanlış benzetme.Yüksek bütçeli hamza hamzaoğlu
Okan in inandigi bir sistem dahi yok yav bazisi vardir fikiri vardir uygulamada başarilı olamaz fikren iyidir. Bu adamda oda yok tamamen 0 fikir saldim cayıra mevlam kayıra baris , yunus , osimhen sane vs o gun ne yaparsa artık.Oynatamiyor cunku oyuncularin bireysel yetenegine guveniyor, oyunsal anlamda bir gelisme veya cozum uretemiyor boyle bir sistem hocasi olmadi zaten simdiye kadar.
Fikri var ama bir tek sey o da full ileride pres oyunu, bunu herkes formdayken ve takimin as oyunculari ile bir nevi iyi basarabiliyor ama bunun disinda bir oyunu benimseyemiyor. Rakipler kilitledi mi kendisi de kilitleniyor.Okan in inandigi bir sistem dahi yok yav bazisi vardir fikiri vardir uygulamada başarilı olamaz fikren iyidir. Bu adamda oda yok tamamen 0 fikir saldim cayıra mevlam kayıra baris , yunus , osimhen sane vs o gun ne yaparsa artık.
Niye ?Çok yanlış benzetme.
Ben şu an daha rahatım. Eğer bu maç böyle olmasaydı FB maçı için iyice bilenip olası ters durumda fena dağıtacaktım. Şimdi en azından baştan her şeye hazırlıklıyım.Maçları izlerken sinir stres rahatlık yok.Fenere can suyu olucaz gibi.
bu da bir oyun ama takım tabiri caizse çakı gibi olmalı.Fikri var ama bir tek sey o da full ileride pres oyunu, bunu herkes formdayken ve takimin as oyunculari ile bir nevi iyi basarabiliyor ama bunun disinda bir oyunu benimseyemiyor. Rakipler kilitledi mi kendisi de kilitleniyor.
Okan o kadroya gelse küme filan düşürürdü çünkü.Niye ?