Okan Buruk | Teknik Direktör

“Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek”genellikle delilik veya aptallık olarak tanımlanan ve yaygın olarak Albert Einstein'a atfedilen bi sozdur diyo yapay zeka.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaç sayfa oldu çok uzun bir eleştiri yazmıştım kendisi için bu sezona dair. Her bir maddesini tek 90 dakikada uyguladı. İnanılmaz.

Ben şunu bir türlü anlayamıyorum, bir TD 4 sene sonunda nasıl olur da YEREL LİGDE en kötü performansı gösterebilir?

Şampiyon olup olmamaktan bahsetmiyorum bu arada. Rakibin de şampiyon olur. Benim kast ettiğim yapılan atakların kalitesi, oynanan oyun.

sezon sonu inş gider şu rezil yönetimden de kurtuluruz.

4 yıl bitiyor ne zaman gol gerekli takımı ortasahız bırakıyorsun bir türlü anlamadın ortasaha olmadan olmuyor. Oyunu direk rakibe veriyorsun. Birde kenarda taktik filan çiziyorsun diziliş çiziyorsun. Lang İlkay ortasahası ile nasıl baskı kuracaksın. Bunların üstüne bu sene özellikle son maçlarda sağ bek değişikliği başladı ne olursa olsun mutlaka sağ bek değişiyor.
Aynı haltı pazar günü tekrardan yiyecek. İzleyip göreceğiz.

Şu saçma inadın yüzünden Günay ıslıklandı bugün. Sakatlık falan olursa oynat kardeşim onun dışında Uğurcan'ı koy kaleye. Finale kadar gitsek finalde yine Günay'ı oynatacaktı.

Akıl almaz yav yaptıkları

As oyunculara mevkileri dışında oynatıp performanslarını düşürdü

Kadro yönetimi rezalet kimseden verim alamıyoruz yedekler maç eksikliği ve kondisyonsuzluktan dökülüyor

Ahmet kutucuyu 20 maçta bir oynatıp nasıl performans bekliyorsun ?

İyice şirazesi kaydı son iki maç inş osimhen etkisi ile geçeriz bu maçları..

Bu adam gider fener maçının sonunda orta sahayı boşaltır geçişte Kerem maloglundan gol yedirir bizi iyice yerine dibine sokar. Su maci hayirlisiyla 0-0 bitirelim yeminle futboldan nefret ettik.
5-0lık bjk maçı nasıl hoşuna gittiyse hocamın her geriye düştüğümüzde aynı şeyi deniyor

Fikri var ama bir tek sey o da full ileride pres oyunu, bunu herkes formdayken ve takimin as oyunculari ile bir nevi iyi basarabiliyor ama bunun disinda bir oyunu benimseyemiyor. Rakipler kilitledi mi kendisi de kilitleniyor.
Evette biz sürekli elit iyi takimlarla oynamiyoruz ki onlardan baskalarina bunu cok da basardiği soylenemez.

Bence bunu ana fikir yapmasi bile basli basina bir saçmalik benim futbola bakışıma göre zaten.
Topa sahip olur ayni zamanda mixlersin bu bir gorustur olabilir tamamen possesion ı dikte etmek yerine, ama yani sen bu ligin Buyuk takimisin sadece onde iyi basmanin ana fikir olup settir ,saha içi yerleşimdir vs %1 bile olmamasi kabul edilir bir sey degil benim için.

Ruh hastası mısınız hocam. Kendinize gelin abuklanacak zaman mi, şampiyonluğa giderken saçmalamaya yer yok

Geri
Üst Alt