Okan Buruk | Teknik Direktör

Evette biz sürekli elit iyi takimlarla oynamiyoruz ki onlardan baskalarina bunu cok da basardiği soylenemez.

Bence bunu ana fikir yapmasi bile basli basina bir saçmalik benim futbola bakışıma göre zaten.
Topa sahip olur ayni zamanda mixlersin bu bir gorustur olabilir tamamen possesion ı dikte etmek yerine, ama yani sen bu ligin Buyuk takimisin sadece onde iyi basmanin ana fikir olup settir ,saha içi yerleşimdir vs %1 bile olmamasi kabul edilir bir sey degil benim için.
O yuzden benim sahsi dusuncem, bir Ispanyol hoca getirip o set oyununa uygun bir futbol anlayisini takima monte etmek. Bunu sadece teknik ekiple yapamazsin, ayni zamanda o futbola uygun oyuncular transfer edilmeli. Bu kadro set oyununa uygun degil bir defa.

hafta sonu derbide yenilirse bu şekil dehlenmeli;

aOqyYqr_460sa.gif

eğer amacı bu herife 3 şampiyonluğu nasıl verdik diye rakipleri kudurtmaksa tarihi 1 iş beceriyor.

Hocamız tek bir konuda istikrarlı ders alma ve bildiğinden şaşmama
10 numara almamak ve 6 numara almamak için neler dedi taraftarla dalda geçti 12 kişi ile mi oymayacagız dedi şimdi 10 numarada adam bulamıyor lang yunus asprilla ilkay deniyor da deniyor
Gol yiyince de orta sahayı boşaltıyor taktiği bu yazıklar olsun şu para ile oynattığın futbola

4 yıldır takımın başında ama zerre kadar ilerlemedi takım. Hep bir kurtarıcı arıyoruz sayesinde. Set oyunu yok, rakibi şaşırtıan bir kurgu taktik yok, disiplin yok, ciddiyet yok, kondisyon yok yani kısacası yok oğlu yok. İnşallah şampiyon dahi olsak gönderecek bir başkanımız vardır

muhtemelen 14 yıl da kalsa hoca böyle olacak

bunun ötesine geçemez oyun olarak da seviye olarak da

karar vermek gerekiyor

ya gerekirse hiç transfer yapmayıp büyük bir bütçe ile kurucu baba getireceksin ya da iki ileri bir geri, 1 liverpool zaferi 2 eren püften avrupa takımı hezimeti, ama mayıs ayında yüzde 51 şampiyonluk ihtimaliyle okan hoca ile devam

arasındaki ihtimallerde maalesef kaos görüyorum

Hadi Okan ortasahayı boşaltıyorda. Taktik konuşup dizliş yaptığı 2 adam ne yapıyorsun hocam ortasaha önemli demiyor. 3 kişi buna karar veriyorsa bu daha kötü.

Hala bireysel performansla rakibi açmak diyor. Ulan oyun planın, taktiğin yok senin, bireysel yeteneklerle, yıldızların sırtından geçindin zaten yıllardır
Kendisi her röportajinda futbolcu kalitesiyle yürüdüğünü itiraf ediyor

7 maçta gol atamayan takımdan 2 maçta 3 gol yedin hoca

açıklama yap hesap ver

Lig daha önemliymiş. Ligde zaten takım uçuyor kaçıyor süper oynuyor.

Çocuk kandırdığını sanıyor galiba.

Sezon sonunda "şampiyon" olsa da artık yolların ayrılması taraftarıyım.

Geri
Üst Alt