Okan Buruk | Teknik Direktör

O yuzden benim sahsi dusuncem, bir Ispanyol hoca getirip o set oyununa uygun bir futbol anlayisini takima monte etmek. Bunu sadece teknik ekiple yapamazsin, ayni zamanda o futbola uygun oyuncular transfer edilmeli. Bu kadro set oyununa uygun degil bir defa.
Aynen. Yabancı teknik direktör gelirse Avrupalı oyunculara yönelmek daha iyi olur.

Alışkanlıkları kaybetmeye başladık

Super cup gitti şimdi de ziraat cup

Derbide kazanamıyoz

Nolcak böle ya yönetim yada okan gitmeli

Futbolculara sürekli pres futbolu oynatamazsın aga, adamlarında oynadığı futboldan keyif alması lazım bu sene 2.devre iyice çöktü takım. Herkesin pili bitti, seneye kalırsa çok kötü olacağını düşünüyorum. Bizde yeterince başarılı oldu yeterli artık bu bütçeyi harcadığın takıma iyi bir antrenör yakışır.

Fıratcan ve Abdürrahim beklerine Sane ve Lang kanatları ile elenmek nasıl bir şey ya

Ligde küme düşen takımda bile süre bulamayan adamlar geldi evimizde bizi eleyip gitti

Ayı yıllarca sağda solda anlatır durur bunu
Ayının kariyerinde en çok yendiği 4 hoca varmış, hepsini de 2 kere yenmiş.

Bizim Okan, Palut, Çalımbay ve Hikmet. Okan'ın şunların arasında olması rezillik. Ha Okan'ı 8 maçta 2 kere yenmiş, diğerleriyle maksimum 4 kere karşılaşmış (Palut ve Çalımbay 4 maç, Himet 2 maç).

Sezon biter bitmez hemen seriden Glasneryi alin

artık gerçekten miadı doluyor gibi, şampiyon yaparsa gitmez tabi ama önümüzdeki sezon tam batırıp öyle gitmeye hak kazanmış olur

Konsantre olmadığımızı düşünüyorum demiş, yav böyle bir şey nasıl olabilir? Siz antrenman yaparken ne düşünüyorsunuz, ne çalışıyorsunuz ? Yaptığın herhangi bir değişiklik pozitif anlamda etkisi olmuyor çoook uzun zamandır.
Orta sahadan adam çıkarıp forvet alınca bi bok olmayacağını daha kaç maç deneyerek anlayacaksın?
Yeter da.

Hafta sonu olacaklari simdiden yazalim. Fb geride bekleyip pas kanallarini kapatir alan daraltir kanatlara yardimla pozisyon vermez,kazandiklari toplarla hizli cikarsk 1 tane tiklatip uzerine yatarlar biter oyle mac. 0-1 giderken cift forvete döner muhtemelen 2’yi de yeriz biter oyle 0-2.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tedesco süper kupa da aynen böyle oynattı hiçbir şey yapamadık,kitlediler bizi

Geri
Üst Alt