Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.407
- 15.023
- 2.978
Bu antrenman mevzusuna dair konu da açtım ama hem hocaları bu durumu eleştirenleri ciddiye almak yerine aklınca alay etti insanlarla.
Geldim renktaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu antrenman mevzusuna dair konu da açtım ama hem hocaları bu durumu eleştirenleri ciddiye almak yerine aklınca alay etti insanlarla.

Geldim renktaş![]()

Valla bazı şeyleri şakaya vurmadan olmuyor çünkü pazar akşamına kadar üstümde boğa oturuyormuş gibi hissedicemSen sadece psikopatsın, itici değilsin genelde![]()
Çeyrek finalde elendik kupada finalde değil kiAlışkanlıkları kaybetmeye başladık
Super cup gitti şimdi de ziraat cup
Derbide kazanamıyoz
Nolcak böle ya yönetim yada okan gitmeli
İtalyan kondisyonerimiz olsaydı takım bu hale gelmezdi hü
Bence de öyle, taktiksel ve mental bu yıl özelindegalatasarayın fizik sorunu yok
taktiksel sorunları var
Adam tembel çalışmayı sevmiyor. Bu yüzden sadece kazanmayı yeterli görüyor.Mactan önce dedim full rotasyon yap elensek de birdey demem.diye ama rakip de rotasyonlu cikip elenmek de kolay birsey degil yani. Fener maci kaderini belirliyecek, yenilirsek ayni gece kovulur yada istifaya zorlar dursun ,kendini kurtarmak icin.
Yok yenip sampiyon olursak sezon sonu sözlesmeyi uzatmazlar. Futbolcular okadar belli ediyorki bu okan buruk icin biz savasmayiz diye, dört sene yeterli bir zamandi okan buruk icin, oyun anlayisini gelistirmek icin ama hep kolayi secen bir insan, bir sekilde kazanmayin yolunu bulunca o.yol ne kadar kötü de olsa onda israr ediyor, yeterki basari gelsin.
Insanlar artik anti futbol yerine göze hos futbol.izleyip Galatasarayin maclarindan keyif almak istiyor her mac ölüp ölup dirilen maclar degil. Sezon sonu sana bye bye deriz.
Cuplar birbir elden gidiyor sarper abiÇeyrek finalde elendik kupada finalde değil ki
Daha önce bin kere yaşadığımız hadise
Her ilişkinin mutabakatın bir ömrü varKupada Gençler’in yedeklerine elenmeye de kılıf aramayın ya.
Taktiksel hiçbirşey yaptığı yok, zamanında Demba Ba’nın da dediği gibi koş koş bıktı takım.
Sonra da bireysel etkilerle kazanıyoruz deyince de kem küm ediliyor.
Ne yapıyor bu adam idmanda da sahada bir bok göremiyoruz biri açıklasın ya, Gençlerin yedeklerini nasıl evinde yenemezsin
Liv deplasmanı sonrası her maçta bok gibi oynadık, Singo diye bir herife dünyaları verdi takımı sikmediği maç yok, hala Kaan oynatıyor stoperde, niye mesela? Kaan’ın dün stoper oynaması kime ne kazandıracak biri açıklasın da haklısın diyelim
Dünden itibaren desteğim tamamen bitmiştir, bu adamla bundan sonra uzamaz kısalırızz
Herseyi geçtim herkes düştü kimseden verim alamıyoruz.Kupada Gençler’in yedeklerine elenmeye de kılıf aramayın ya.
Taktiksel hiçbirşey yaptığı yok, zamanında Demba Ba’nın da dediği gibi koş koş bıktı takım.
Sonra da bireysel etkilerle kazanıyoruz deyince de kem küm ediliyor.
Ne yapıyor bu adam idmanda da sahada bir bok göremiyoruz biri açıklasın ya, Gençlerin yedeklerini nasıl evinde yenemezsin
Liv deplasmanı sonrası her maçta bok gibi oynadık, Singo diye bir herife dünyaları verdi takımı sikmediği maç yok, hala Kaan oynatıyor stoperde, niye mesela? Kaan’ın dün stoper oynaması kime ne kazandıracak biri açıklasın da haklısın diyelim
Dünden itibaren desteğim tamamen bitmiştir, bu adamla bundan sonra uzamaz kısalırızz
Kesinlikle ,yani taktik teknik konusunda hatta transfer konusunda hersoylenen dogru ama insanlar şunu israrla görmezden geliyor bu adam 4 senedir yalniz erden harici yaninda olan tek yönetici olmadı ,saha ici saha disi her olumsuz durumda surekli yalniz bırakıldı, misal Terim olsa o yonetimin ağzına eder ve şimdiye kadar coktan bırakırdı görevi ama okan bi şekilde şampiyon yaptı ve 4 sene az zaman degil inanılmaz yıprandı adam ,söyle ligi biraz dusunun bizim hoca kadar yalniz bırakılan 2.bir hoca varmi yani yıpratıyor ve tukettiler adami ,ki ben olsam direkt canlı toplantıdan dursun dahil hepsinin pisliklerini ortaya döker basardimistifayiHer ilişkinin mutabakatın bir ömrü var
4 yıl fazlaca yoruldu ve yıprandı
Şampiyon olursa seneye üst üste 5. şampiyonluğu almak için kalır muhtemelen ama bu kafayla 5. şampiyonluk gelir mi bilinmez
Bu yıl şu ana kadar çok fazla düşeş attık kabul etmek lazım