Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocam kendisiyle ilgili iki ihtimal var bu durumda: ya senin bu 2 dkda yazdıkların kadar teknik bilgisi yok ve dolayısıyla yanlış bildiğinde inatçı, yada adam bunlara kafa bile yormuyor nasılsa biri çıkar atar diyor halı saha maçı gibi plansız. Profesyonel futbol böyle bişey değil ama. Her ikisi için de bizde yeri olmamalı.
Kafa yormuyor ya da kafasındasındakinden başkasını denemiyor bariz.

Ben Rize’deyken Rize maçlarını izler çok iyi taktiksel bir oyun oynadığından bahsederdim OB için, Gökhan Akkan üzerinden başlayıp oyun kurduruyordu çok güzel top oynatıyordu Rize’ye o dönem.

Başakşehir’den itibaren bas bas oyununa döndü, ilk sene bizde topun kıymetini bilen adam fazla olunca, en azından Kerem dışında, haftada 1 maç oynamanın da etkisiyle güzel set işleri yapardık Sergio’nun derin pasları vs

Son 2 senede tamamen kaybettik bunları, duran top ve önde basma dışında baskın bir yönümüz yok, bu sene duran top da gerileyince -geçen sene 35 gol falan atmıştık duran toptan- iyice kapananı çözemeyen bir hale geldik.

İşte Cenk renktaş belki tamamen yanılıyor olabilirim sadece fikrimi söylüyorum (özellikle tam da bu konuda eleştirdikten sonra) ben bu eksiklerin kapanacağına ve hocanın da eşik atlayacağına inanıyorum. Bu nedenle kendisine 1 sene daha verilmesi taraftarıyım. Günün sonunda şampiyon bitirdiğinde biz 4 sene şampiyon olmuş hocaya 1 sene daha şans vermeyeceksek kime vereceğiz?
Renktaş bakış açınla bakarsak haklısın, hocanın gelişip eşik atlayacağına inanmana bişey diyemem, şahsi düşüncen, bu beklentinle inşallah 4 şampiyonluk birleşirse 1 sene süre vermen mantıklı. Ancak ben hocanın tavanının bu olduğunu, bizdeki 3 senesinde gelişmediğini gelişmeyeceğini düşündüğümden ve bu kadroyla hop oturup hop kalkarak maç izlemekten yorulduğum için, çok daha iyi futbolla daha stressiz şampiyon olmamız gerektiğini düşündüğüm için ve çok temel hatalar yaptığı için iyi hoca olmadığını ve yolumuzu ayırmamız gerektiğini düşünüyorum. Haa şu da var, aslolan Galatasaray, ben kimseci değil Galarasaraylıyım ve başarılı olsun isterim takımım. Özellikle bu sezon yapılan şerefsizliklerden sonra şampiyon olalım yeter ki, ben okanı bir sezon daha çekerim.

Yahu zaten bunu illa yapacaksan aldır abi 2 metrelik bi santrafor takoz bile olsa en azından sahaya attığında iş yapar

Anlamadığım şey yapmaya çalıştığı şeylerin işe yaraması için gerekliliklerinin farkındalığında nasıl olmuyor. Mesela bu takımın beklerinin nasıl olması gerektiğini anlamak için 3 sezon geçti…
3 sezon geçti ve hala anlamadı. 30 milyon verdirdiği beki yedek oturtuyor şu an. Şu bile tek başına her şeyi özetleyen bir mevzu bu. Bir Allah'ın kulu da şunu basın toplantısında sormuyor. Komedi bir durum.

artık top oynatamaz oldu
müdahale edemez oldu
derbileri kazanamaz oldu
böyle hoca seneye olmaz olsun

Kerem süper kupada sallaiye karlı rahat oynamıştı. Yine sağ beke Sallai ile başlayıp tüy dikme. Gendouzi sola deplase olup araya top bırakıyor orta üçgenler kuruyor Sallai çare değil oraya

Gençlerbirliği maçına güvenip Yunusu 10 numara oynatma bi zahmet. Şu 2 hataya düşme artık yeter

Aslinda neler yazsak bos, yarin hersey belli olacak, eger maci kaybetmesek ve sampyionluk gelirse bu korkak yönetim tekrar secilirse, okanla devam ederler bizde bir yil daha birbirimizi yeriz, yok fener kazanirsa direkt mac sonu dursun büyük ihtimal kendini kurtarmak icin secim hamlesi olarak direkt okani kovar veya istifasini zorlar, sonra ilk gidecegi yer Terim olur belki gidip konusmustur bile. Sonrasi Allah kerim deriz.

Lig adil olsa şu an 10-15 puan fark vardı, lig çoktan bitmişti. Adamlar rekor penaltı, 11-10 ile oynuyor sürekli. 2 tane maçın pasif ofsayttan gitti. Şike sezonu bu sezonun yanında Nobel Adalet ödülü falan alır.

Hocam sevgilisini koluna takar, Bebek'te üj bej tur atar.

Kafa yormuyor ya da kafasındasındakinden başkasını denemiyor bariz.

Ben Rize’deyken Rize maçlarını izler çok iyi taktiksel bir oyun oynadığından bahsederdim OB için, Gökhan Akkan üzerinden başlayıp oyun kurduruyordu çok güzel top oynatıyordu Rize’ye o dönem.

Başakşehir’den itibaren bas bas oyununa döndü, ilk sene bizde topun kıymetini bilen adam fazla olunca, en azından Kerem dışında, haftada 1 maç oynamanın da etkisiyle güzel set işleri yapardık Sergio’nun derin pasları vs

Son 2 senede tamamen kaybettik bunları, duran top ve önde basma dışında baskın bir yönümüz yok, bu sene duran top da gerileyince -geçen sene 35 gol falan atmıştık duran toptan- iyice kapananı çözemeyen bir hale geldik.

Bence biraz da 3 sezondur sampiyon olmanin rahatligi ve rehaveti var Okan Buruk'ta. Net olarak oyunumuz geriledi, her anlamda. Bu sezon Avrupa'da basarili olmamiz enteresan oldu bir tek.

Geri
Üst Alt