Okan Buruk | Teknik Direktör

ya sokayım geçiş hücumuna. hemen hemen her rakip sahaya girdiğin anda yere indirdiler topçunu, kenardaki isyan etse ne olacak bu sefer kırmızı görecek orada sallayacaksın. Tek sorumlusu hakem bal gibi yemişim okanı. Takımının hakkının çatır çatır yendiği yerde yendiğini kabul et nefret kusmak yerine. ilk yarı doğru dürüst fener yoktu sahada ne zaman yasin kol devreye girdi sindirdi takımı.
tek 1 maç olsa neyse bu sezon oynanan 49 maçın 17'sini kazanamamış hepsi mi hakem hadi kadıköyde sindirdiler sinmeyi seviyorlar sinme şov yaptılar süper kupa da 0-2 niye yenildi motive edemedi mi takımı tarafsız sahada geçen maç size yapılanların intikamını alın demedi de mi yan pas geri pas ile 0-2 domaldı takım

tek 1 maç olsa neyse bu sezon oynanan 49 maçın 17'sini kazanamamış hepsi mi hakem hadi kadıköyde sindirdiler sinmeyi seviyorlar sinme şov yaptılar süper kupa da 0-2 niye yenildi motive edemedi mi takımı tarafsız sahada geçen maç size yapılanların intikamını alın demedi de mi yan pas geri pas ile 0-2 domaldı takım
bahsettiğin maç başka. Diğerlerinde katılırım ama o maç bizim hakkımızı çatır çatır yediler. nasıl 17 maç lan bu arada? 8 maç ligde kazanamadı, 3 maç CL de 2 maç CL de üst turlarda. 2 maç kupa ve süper kupa. Olay burada Okan ın yeterliliği ya da yetersizliği değil. Senin hakkının, emeğini yendiği maçta sen süperman olmadılar diye takıma sallaman.

bahsettiğin maç başka. Diğerlerinde katılırım ama o maç bizim hakkımızı çatır çatır yediler. nasıl 17 maç lan bu arada? 8 maç ligde kazanamadı, 3 maç CL de 2 maç CL de üst turlarda. 2 maç kupa ve süper kupa. Olay burada Okan ın yeterliliği ya da yetersizliği değil. Senin hakkının, emeğini yendiği maçta sen süperman olmadılar diye takıma sallaman.
11 mağlubiyet 6 beraberlik total 17 maç. gb depslasmanında da coğrafi golümüz sayılmadı kazandık o maçta sallamadım demek ki bir sebebi var.

11 mağlubiyet 6 beraberlik total 17 maç. gb depslasmanında da coğrafi golümüz sayılmadı kazandık o maçta sallamadım demek ki bir sebebi var.
lütfetmişsin
ligde 3 mağlubiyet kupa ve süperkupa 2 mağlubiyet CL 3 + 2 CL üst tur. Hangi maçı kaçırıyorum ben?

lütfetmişsin
ligde 3 mağlubiyet kupa ve süperkupa 2 mağlubiyet CL 3 + 2 CL üst tur. Hangi maçı kaçırıyorum ben?
Ekran görüntüsü 2026-04-26 113845.webp

Lpool Juve performanslar gerek hocammmm

Hakemi baskı altına al. Sürekli konuş kenarda. Yedek kulübesi tüm gri kararlarda kenara fırlasın. Biraz simeoneyi örnek al. Topçuları uyar eller kollar havada gezecek herkesin yoksa verilmiyor hiç bir karar. Penaltı vs verilmiyor bize artık

Hocam şu maç hırs filan yapma. İntikam filan düşünme. Sadece takımı içerideki liver ve juve maçlarına hazırladığın gibi hazırla yeter. Hırs, intikam işlerini beceremiyorsun.

Umarım müritlerinin ve trollerinin inlerinden çıkıp sağa sola diss attığı bir akşam olsun.

Geri
Üst Alt