Okan Buruk | Teknik Direktör

torreira'yı iyi hazırlamış bu maça allah var, benim hiç umudum yoktu ondan. lemina'nın yine fiziken üstün geleceğini tahmin ediyordum ama torreira umutsuz vaka gibiyken maçın adamlarından oldu. umarız gençler kupa maçındakinin aksine her maça bu akşamki gibi hazırlanıp o maçta sahaya istediklerini koyacak enerji ve motivasyona sahip oyuncularla yoluna devam eder. tabi bunun için rakibin durumunu da takip etmek gerek, oyuncuların hazırlanışını da. insanın başında babası olsa gençler kupa maçıyla fener şampiyonluk maçını aynı konsatrasyonla oynayamaz. inşallah hocamız bunları çözer de nhaga gibi, kutucu gibi, asprilla gibi heriflerden de doğru yerlerde, doğru katkıları almayı becerir. her transferimizin osimhen olacak hali yok.

4 sezonda toplam 30 derbi 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet. Galatasaray tarihinde de Süper lig tarihinde de daha iyi bir derbi karnesi olduğunu düşünmüyorum, Bu sezon bolca eleştirsem de Okan hocayı bu maç performansı için tebrik ediyorum tüm sezonun derbi acısını çıkarttık. Sıra geldi 4 sene üst üste şampiyonluk rekoruna.

5. senede takımın başında kalacagını sanması koparttı

Helal olsun bu sefer dersine iyi çalışmış

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamda da bu var işte, FB gördüğü zaman 3'lüyor.

1777238028794.webp

Kalmasini istemiyorum ama olur da kalirsa ozaman umarim takimin omurgasini (Osimhen haric) degistirir.
Oynattigi bu futbola taze kan sart.

Zaman zaman gönderilsin denilse de, gerçek şu ki, 4. sene üst üste şampiyon olan bir hocayı kimse gönderemez. Ancak kendisi gitmek isterse ayrılık söz konusu olabilir. Ben seneye değil de, sonraki sene gitmek isteyeceğini düşünüyorum. Çünkü seneye çok önemli bir hedefi olacaktır. 5. üst üste şampiyon olmak. Bunu başarırsa Fatih Terim'i geçecek ve böylece hem kulüp, hem de ülke futbol tarihinde ismini çok farklı bir noktaya taşıyacaktır.

Geri
Üst Alt