Okan Buruk | Teknik Direktör

40 yasina geliyorum-1.5 ay var. 40 yildirda caddenin dibinde ayni yerde yasiyorum.Aziz surecleride yasadim burda, Bursayi da yasadim. Mental yokolmayi gozlemledim ve bunlar olurken 40 yilimin 20sinde sampiyonluk tatmak uzereyim.

Tabii ki zordur Galatasaraylilik. Citamiz yuksek.

valla eleştirmek başka negatiflik başka. buraya girince GS kapanıyor üstüne küme düşüyoruz zannediyorum
Mutlu olmak istemiyor ki adamlar, acayip bi mazoşizm var.

Bütün sene şampiyonluk gidiyor gidiyor hüüü, sonra fenere 3-0 koy şampiyonluk gelsin daha ilan edip kutlayamadan seneye şampiyon olamayacağız diye üzülüyorlar.

Seneye şampiyon olamasak ne farkı olacak sen zaten hiçbir şekilde mutlu olmuyon ki

Bütün sene şampiyonluk gidiyor gidiyor hüüü, sonra fenere 3-0 koy şampiyonluk gelsin daha ilan edip kutlayamadan seneye şampiyon olamayacağız diye üzülüyorlar.

Seneye şampiyon olamasak ne farkı olacak sen zaten hiçbir şekilde mutlu olmuyon ki
Bravo Cafer abi

çok uç insanlar yav

dünyaları kazansak da sırf okana 4 yıl önce karşı çıktığı için beğenmeyen ve kazansak da mutsuz olanlar vs. üzerimizden tır geçse bile herşeyi güllük gülistanlık görenler

çok uç insanlar yav

dünyaları kazansak da sırf okana 4 yıl önce karşı çıktığı için beğenmeyen ve kazansak da mutsuz olanlar vs. üzerimizden tır geçse bile herşeyi güllük gülistanlık görenler
Dediğimin OB ile hiçbir alakası yok yaw genel olarak taraftar profilinden bahsediyorum. Yarın başkası gelse yine böyle olacak

Yıllardır fbye fblilerden bile çok güvendiler. Her kayıpta fb daha kaybetmez şampiyonluk gitti geyiği başladı, bu yıl trabzondan bile korkuldu yaw şampiyonluğu vercez diye :asd:

Kimseye polyannacılık yapın demiyorum da biraz bu sürecin keyfini çıkarıp mutlu olmayı bilmek lazım, 4 yıldır şampiyonuz şurayı okusan bjknin durumunda falan sanırsın takımı

Tkım disiplinini korumak hocanın en önemli görevlerinden birisidir. Oyuncuları zapt etmesi lazım, ne gerekiyorsa yapacak, cesur olması lazım. Sıkıntı burda
"Bir hoca olarak oyuncularınıza her şeyi verdiğinizde ve onlar da size her şeyi verdiğinde, bir sonraki aşamaya geçmek için yeni uyaranlara ihtiyaç duyulur. Eğer bir kulüp, hocasının istediği şekilde kadroyu tazeleyemiyorsa (yani doymuş oyuncuların yerine aç oyuncular getiremiyorsa), o zaman hoca oradan ayrılmalıdır. Çünkü aynı mesajı aynı insanlara beşinci yıl anlatmak artık etkisini yitirir."
Guardiola'nın böyle bir açıklaması var mesela bunun için. 4. senesinde oyunculara anlatsa da hoca artık bu oyunculara geçemeyebiliyor oyunculardaki mental yorgunluk, her şeyi başardım düşüncesi vb. gibi etkenler sebebiyle.
Pep Guardiola: "Change is very important in football. As a person, you need energy; energy comes from change, difference, development, and improvement. Changes in players, staff, and the behind-the-scenes crew are constantly occurring at the club. That's why we're successful: change and renewal."
Değişimin sadece oyuncu bazında değil ekip bazında da olduğundan ve bu değişimleri sayesinde enerjinin tekrar yükseltmekten bahsediyor mesela Guardiola. Okan hocanın büyük hatalarından biri de belki bu ekibini yenilemedi yada oraya ekstra eklemeler yapmadı ekibin enerjisini, takımın enerjisini yükseltmek için yeni fikirler için yeni beyinler eklense belki kendisi içinde işler daha kolay olacaktı.

Aynı hataların ısrarla yapıldığı yerde durumlar olduğundan kötü gözükür.

Bu sene iyi olan bazı şeyler de kötüleşti üstelik. Derbi performansı düştü, büyük maçları alma oranımız azaldı.

Neyi iyi yaptık, Avrupa’da iç sahada başarılı bir süreç geçirdik ama bu yılın tek kazanımı bu.

Lig performansı ise bizim başarımızdan ziyade diğerlerinin başarısızlığı net şekilde. Kupa zaten rezilliğin daniskası.

Şampiyonluk zaten 80 puan bandına kadar düştü, bir hafta iyi birşey yapıyoruz şsonrasında bunu yerle bir ediyoruz. İyi feneri yendik de rezaletten kurtulduk.

Eğer hoca seneye kalacaksa yönetimin şampiyonluk sonrasında atıyorum haziran başı sözleşme imzalamadan önce şunları oturup konuşması ve mutabık kalınması lazım,

1- Bu sene neden çok dalgalı bir performans yaşandı? Seneye buna önlemimiz ne olmalı / olacak?
2- Singo'ya 35 verdik, neden gerekli katkıyı alamadık? Bu konudaki hata nedir? Neyi bir daha yapmamalıyız?
3- Deplasmanlarda çok puan kaybettik. Bu takım neden deplasmanlarda bu sene çok zorluk yaşadı? Seneye buna önlemimiz ne olmalı / ne olacak?
4- Bu takımın şu an elinde 4 sene önce alınan Barış ve alt yapıdan Yunus haricinde hiçbir F/P transferi yok. Birkaç oyuncu yetiştirmeliyiz, bu konuda nasıl adımlar atılmalı?
5- Duran top gollerimiz çok azaldı, sebebi nedir? Bunu nasıl düzelteceğiz?

Eğer hoca seneye kalacaksa yönetimin şampiyonluk sonrasında atıyorum haziran başı sözleşme imzalamadan önce şunları oturup konuşması ve mutabık kalınması lazım,

1- Bu sene neden çok dalgalı bir performans yaşandı? Seneye buna önlemimiz ne olmalı / olacak?
2- Singo'ya 35 verdik, neden gerekli katkıyı alamadık? Bu konudaki hata nedir? Neyi bir daha yapmamalıyız?
3- Deplasmanlarda çok puan kaybettik. Bu takım neden deplasmanlarda bu sene çok zorluk yaşadı? Seneye buna önlemimiz ne olmalı / ne olacak?
4- Bu takımın şu an elinde 4 sene önce alınan Barış ve alt yapıdan Yunus haricinde hiçbir F/P transferi yok. Birkaç oyuncu yetiştirmeliyiz, bu konuda nasıl adımlar atılmalı?
5- Duran top gollerimiz çok azaldı, sebebi nedir? Bunu nasıl düzelteceğiz?
Yonetimden ve sportif AS den cok fazla dogru sey bekliyorsun. Hocaya takim konusunda nerede tam anlamiyla yardimci oldularki hocayla oturup kendilerini sorgulayacaklar

Daha Akademi sahalari, yapilarina dair somut ilerleme sunumu gormeden-sadece"devam ediyor"- Aslan Vadisi temel sovu yapan adamlar.

Bu yuzden kutlamalar abarti olmamali. Cok vaktin yok ve piyasa sikintili olacak DK dan sonra.

Hocam orta sahada mandela keita gibi adamlar lazim. Yardımcı forvet icin de bernardo Bruno falan gec bir dolu alabilecegin oyuncu bu mevkidede adam var .taraftara bakma diyeceğim ama sen de boyle düşünüyorsun galiba isim arti milyon eurolar

sen diyodun dun seneye sampiyon olamayacaz diye
bu ne bicim sauerkraut

Geri
Üst Alt